Zklidnění dcery

73
30.12.14 13:30

Zklidnění dcery

Dobrý den, mám dvouletou adoptovanou dcerku. Mám ji moc ráda a jsem velice ráda, že ji máme. Ale je velice temperamentní, nemůžu ji chvíli nechat si hrát samotnou, vše strká do pusinky, i do nosu, vše kouše, ničí, na menší a stejně staré děti útočí, snažím se být důsledná a přísná, ale vím, že to někdy nezvládám. Dcerka měla novorozenecký abstinenční syndrom, její biologická matka brala v těhotenství, subutex, ale i pervitin atd, kouřila, měla snad všechny typy žloutenky. Chtěla bych se zeptat, zda s tím někdo nemá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5730
30.12.14 13:32

Řekla bych, že nedělá nic jiného než běžné temperamentnější děti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.12.14 13:38

Tvoje dcera potřebuje o něco víc lásky, než jiné děti, to nejlepší, co pro ni můžeš udělat, je milovat ji a být tu pro ni. Vrátí ti to. Ber ji takovou, jaká je a miluj ji bez podmínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.12.14 13:40

Při přijetí nám paní doktorka řekla, že bude mít s největší pravděpodobností ADHD nebo jinou neurologickou poruchu, nemáte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
30.12.14 13:40

Zkusenost nemam, ale kdybych byla postavena do podobne situace, resila bych to pres bylinky.Ty ruzne chemicke latky, ktere jako nenarozene miminko dostavala z tela matky, urcite mely vliv na vyvoj nervove soustavy, urcite bude mit take zatizena jatra (vztek) a ledviny (uzkosti, vztahy). Zkus se poradit s nekym od dr. Jonase nebo dr. Hoffmanna (tradicni cinska medicina) nebo z Energy. To jsou pripravky, ktere mi vzdy pomohly. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Markéta Fe
30.12.14 13:42

Firma Joalis (dr. Jonas) ma primo bylinne preparaty na ADHD. Najdi si na netu nekoho, kdo to dela ve tvem okoli.

• Citovat
  • Upravit
Lizaveta
30.12.14 15:00

Zkus doplnit hořčík, kupuju dologran, nebo dělám horcikovy olej (vyzivujicitradice.cz). Je to taková maličkost a rozhodně neuškodí. Ty ho taky ber, hořčík se např. stresem dost spotřebovává. Hořčík a jeste horec. Horec, ten je dobrý na ta játra, jak psala Markéta Fe. Joalis Kapu sobě i dětem. Muzu doporučit, jen je treba najít kvalitního poradce. Ale to je u všech alter i nealter směru stejne.

Hořčík můžeš začít dávat uz dnes :palec: Než najdes nějakou odbornejsi pomo

• Citovat
  • Upravit
575
30.12.14 15:50

Doporučuji rybí tuk… Pokud můžeš trochu investovat, tak přímo Eye Q, je to rybí tuk kombinovaný s pupalkovým olejem. Obecně se doporučuje ke zklidnění a zvýšení soustředění u dětí s poruchami pozornosti. Pomáhá to, ale nečekej zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí