Zkušební doba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Nejedná se o to jí ošulit, ale ulechčit si procesy k jejímu splnění, proč to dělat složitě, když to jde udělat jednodušeji a ušetří to čas. Novou práci, zatím nemám, životopisy jsem vystavila půjdu si ještě aktivně hledat práci.
Předpokládám, že ty procesy k ulehčení jsi vymyslela ty a oni to ti hlupáci dělají složitě. Nechci se tě dotknout, ale zřejmě mají mnohem víc znalostí a zkušeností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z tesca jsem odešla, protože jsem měla pouze brigádnickou smlouvu, ale chtěla jsem uvazek a nedávají ho.
- Citovat
- Upravit
@hanka.br. píše:
Předpokládám, že ty procesy k ulehčení jsi vymyslela ty a oni to ti hlupáci dělají složitě. Nechci se tě dotknout, ale zřejmě mají mnohem víc znalostí a zkušeností.
já bych nebyla tak přísná, proč když v jednom řetězci to jde v druhém to je problém? Protože tammají nějaký zajetý stereotyp?
ono si člověk ty nejčastější kódy nakonec zapamatuje po čase sám od sebe…tak proč se to otrocky učit
mám zkušenost z brigád za studentských let, tam to po nás nikdo nechtěl, ale když jsi na lahůdkách zadávala po dvacáté za den salám Gothaj, tak už sis ten kod proště pamatovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nejedná se o to jí ošulit, ale ulechčit si procesy k jejímu splnění, proč to dělat složitě, když to jde udělat jednodušeji a ušetří to čas. Novou práci, zatím nemám, životopisy jsem vystavila půjdu si ještě aktivně hledat práci.
Jakože někde hledat kód v systému je rychlejší, než jej naťukat hnedka z hlavy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@welovefashion píše:
já bych nebyla tak přísná, proč když v jednom řetězci to jde v druhém to je problém? Protože tammají nějaký zajetý stereotyp?ono si člověk ty nejčastější kódy nakonec zapamatuje po čase sám od sebe…tak proč se to otrocky učitmám zkušenost z brigád za studentských let, tam to po nás nikdo nechtěl, ale když jsi na lahůdkách zadávala po dvacáté za den salám Gothaj, tak už sis ten kod proště pamatovala
A já si zase myslím, že pokud někdo nastoupí do nové práce, tak má dodržovat předepsané postupy, protože tam zřejmě z nějakého důvodu jsou. Zakladatelka se sice vyjadřuje jako tatar, ale fígle na ulehčení práce má v malíku - na takového pracanta čekají všude s otevřenou náručí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak vyřešeno, odcházím k 15.6 našla jsem si jinou práci mimo obchod.
- Citovat
- Upravit