Zkušební doba - plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkušební doba plat
Deda mel pani osetrovatelku ve zkusebni dobe do 4.12 marodila vypoved dostala 19.12 to nepracovala, ale hpp trval nalezi ji vyplata za leden nechtela podepsat vypoved a ukonceni smlouvy hpp az postou k 19.12 od 4.12 doma? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vůbec tomu nerozumím. Napiš to srozumitelně. Od kdy měla smlouvu, do kdy, od kdy zkusebka atd. A hlavně piš čárky a tečky. Ony v tom textu k něčemu jsou. Bez nich je to jen směsice slov, která nemá hlavu ani patu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina89 už sem se lekla, že si pochopila o co jde
já sem teda z dotazu úplně mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka píše:
@mamina89 už sem se lekla, že si pochopila o co jdejá sem teda z dotazu úplně mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mamina89 píše:
Vůbec tomu nerozumím. Napiš to srozumitelně. Od kdy měla smlouvu, do kdy, od kdy zkusebka atd. A hlavně piš čárky a tečky. Ony v tom textu k něčemu jsou. Bez nich je to jen směsice slov, která nemá hlavu ani patu
@Alon11 A taky napiš, jestli je děda její zaměstnavatel. Jinak jsem taky nepochopila nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alon11 píše:
Deda mel pani osetrovatelku ve zkusebni dobe do 4.12 marodila vypoved dostala 19.12 to nepracovala, ale hpp trval nalezi ji vyplata za leden nechtela podepsat vypoved a ukonceni smlouvy hpp az postou k 19.12 od 4.12 doma? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem to asi pochopila. Děda měl ošetřovatelku, která byla do 4.12. nemocná. Byla ve zkušební době a děda se s ní chtěl rozloučit. Ona mu ovšem odmítla převzít výpověď (asi se osobně nedostavila) a on jí poslal zrušení ve zkušebce poštou, kdy končí prac. poměr ke dni převzetí. Ten nastal 19.12.
Ošetřovatelka v prosinci tedy práci vůbec nevykonávala a paní se ptá, jestli má za PROSINEC (nikoliv za leden, ale v lednu vyplaceno za prosinec) něco platit.
Paní bych napsala docházku s neomluvenými absencemi od 4.12. (pokud odmítla komunikovat) a neplatila jí nic - pokud tedy do 4.12. nenáleží náhrada mzdy za nemoc, nevím, jak dlouho byla nemocná. A pak je otázka, jak je to s nárokem na dovolenou - ten se dá za neomluvenou absenci zkrátit, (ale konzultovala bych s účetní, minimálně pojistné se asi odvádět bude).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
@zrcadlo Ale deda asi nebyl jeji zamestnavatel
Tak potom by tvůj výklad nedával smysl a je na zakladatelce, aby popis situace a otázku zformulovala srozumitelněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alon11 píše:
Ale tak do prdele, napiš to jako člověk. Jinak 19.12. daná výpověď znamená konec pracovního poměru 29.2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit