Zkušenost psí detektiv?

1433
26.3.17 18:43

Zkušenost psí detektiv?

Ahoj,
bohužel se nám zaběhnul pejsek. Je to o to smutnější že už je starý - 13let, prožila jsem s ním celý život, navíc děti jsou smutné. Obvolala jsem útulky, MP v okolních okresech, vete, sdílela na fcb, vylepili jsme letáčky tam kde se asi může nacházet s fotkou a odměnou, registrovala se do několika pátracích serverů. Moc nevím co dál :,( :,( utekl už 23.3.2017 začínám propadat zoufaflství. Myslíte, že má cenu zaplatit pátrání na psím detektivovi? Máte někdo zkušenost? Jaké pátrání vybrat? Mailing, smsky, detektiv v terénu? Psa moc miluju, ale zas vyhodit třeba 5 tisíc když to nemusí mít žádný výsledek… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3708
26.3.17 18:46
@Barush píše:
Ahoj,
bohužel se nám zaběhnul pejsek. Je to o to smutnější že už je starý - 13let, prožila jsem s ním celý život, navíc děti jsou smutné. Obvolala jsem útulky, MP v okolních okresech, vete, sdílela na fcb, vylepili jsme letáčky tam kde se asi může nacházet s fotkou a odměnou, registrovala se do několika pátracích serverů. Moc nevím co dál :,( :,( utekl už 23.3.2017 začínám propadat zoufaflství. Myslíte, že má cenu zaplatit pátrání na psím detektivovi? Máte někdo zkušenost? Jaké pátrání vybrat? Mailing, smsky, detektiv v terénu? Psa moc miluju, ale zas vyhodit třeba 5 tisíc když to nemusí mít žádný výsledek… :think:

Dej i sem jeho fotku. Jak jdu na FB, každou chvíli na mě vykoukne nalezený pejsek, dneska také zrovna a starý. Dej to sem, je to taky šance!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
26.3.17 18:53

Slyší na jméno Filip, nejspíše se nachází někde Otrokovice/Napajedla. Odměna 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.17 18:53

Zkus sem dát fotku. Mám na fb skupinu kde jsou nalezeny pejsci :) je to aspoň malá šance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.17 18:54

@Barush Budu koukat :) doufám že se brzo najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
26.3.17 18:57

Děkuju, snažím se pátrat, projíždím co se dá na kole, ale občas už mě fakt přepadá totální zoufalství. Před dvěma rokama nám umřela stejně stará fenka kvůli cukrovce, ale tam člověk byl už tak nějak připravený, ale toto je hrozné, hlavně když mi hlavou běhají samé hrůzostrašné scénaře. No musím se víc snažit myslet pozitivně. :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.3.17 19:02

@Barush Je to hrozné :( ale uvidíš že se najde :hug: budu na fb koukat, a kdyby nehodou tak dám vědět :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.3.17 19:03

Na psího detektiva to můžeš dát i zadarmo. Oni to hodí na svůj facebook a tam to sdílí hodně lidí. Zkus to. Facebook je v tohle super. Díky sdílení tam jsme nedávno našly my zaběhlou fenku :hug:

• Citovat
  • Upravit
1433
26.3.17 19:03

Děkuju, snažím se doufat a neztrácet tu naději. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
26.3.17 19:06

@Tunrida zdarma už tam zaregistrovaní jsme, ale děkuju. Přemýšlím právě jestli využít ty placené služby, nakolik to asi může být efektivní. :think: Jak dlouho se vám toulala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.3.17 19:08

@Barush No my ji hledali dva dny. Zdrhla mnohem dřív, než jsme mysleli a našli jsme ji v útulku, kde se objevila velmi brzo po tom, co utekla. Ale nepropadej beznaději, nikdy nevíš. Zrovna včera jsme na tom detektivovi četla, že našli pejska po 2 letech 8o
Ty seš na facebooku? Každé město má nějaké svoje stránky na facebooku, kde se schází spousta lidí a ti to sdílí rychlostí blesku dál.

• Citovat
  • Upravit
1433
26.3.17 20:08

@Tunrida To je moc dobře, že jste ji našli :srdce: Zrovna mi na fcb někdo psal že byl spatřený v Otrokovicích u nádraží. Už třetí svědek v Otrokovicích snad to není náhoda, vyslala jsem tam manžela, moc se netvářil, ale jinak bych tam jela já a on musel uspávat tak nakonec jel. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.3.17 20:13
@Barush píše:
@Tunrida To je moc dobře, že jste ji našli :srdce: Zrovna mi na fcb někdo psal že byl spatřený v Otrokovicích u nádraží. Už třetí svědek v Otrokovicích snad to není náhoda, vyslala jsem tam manžela, moc se netvářil, ale jinak bych tam jela já a on musel uspávat tak nakonec jel. :andel:

Držím moc palce, ať se manžel vrátí domů už s pejskem :hug: My, když jsme pověsili prosbu na fb, tak k nám téměř okamžitě začaly proudit různé informace a za pár hodin jsme téměř s jistotou věděly, že pro ni mamina ráno pojede do městského útulku.
A co musím říct, tak ten útulek je pro psa záchrana. Když ho někdo hledá, tak na útulek se obrátí vždycky. Pro psa to sice není příjemný zážitek, ale je to pro něj největší šance se dostat zdravý a živý zase domů. Ta rodičů fenka utekla ještě v zimě a byli jsme moc rádi, že noc trávila už v útulku. Kdoví, jak by dopadla, kdyby zůstala někde venku.
Ale jestli máte více info z těch Otrokovic, tak tam někde bude. Koukala jsem a ani nejsou moc velké, tak by se měl najít.

• Citovat
  • Upravit
1433
27.3.17 09:39

@Tunrida Právě mám strach, že těch pár svědků taky mohlo vidět jiného psa a prostě se mu někde něco stalo. Volala jsem do okolních obcí, na měšťáky kolem, do útulků. Nevím kdy se mám začít smiřovat s tím že už ho prostě nenajdem. Nechci ho hned pohřbít, ale začínám to vidět bohužel špatně :,( Asi zaplatím na detektivovi alespoň ten emailing, budu dál věšet letáčky a obvolávat a hledat. Nevím už co dělat dál. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
27.3.17 09:48

@Barush A manžel včera nenašel? Tohle jsou ty Otrokovice u vás? https://www.facebook.com/…51784602491/
Zkus dát dotaz tam, jestli někdo nebude vědět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný