Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lukyd89 tak to je dobře, že o tom lékař ví. Tak snad bude lépe. Na druhou stranu, když jsem ty léky začala brát, bylo to krátce po porodu, byla jsem na tom psychicky dost blbě, tak mi bylo upřímně tak zle, úzkosti, že bych cokoli dalšího k tomu asi ani nijak zvlášť nevnímala. Ale musím říct, že je beru v kuse 6 let a ani o nich nevím a je mi fajn. Tak držím palce, ať je tahle noc lepší. Možná ještě někdo další napíše, ale nemohl by Ti lékař, než ti ta AD zaberou a budeš v klidu napsat něco lehkého na uklidnění? To se pak po pár dnech vysadí a bereš už jen ta AD.
@carola napsal mi na noc nějaký Rivotril a když bude nejhůř Neurol… úplně vidím jak se dnes budu bát usnout, fakt čumím co dokáže Hlava.. já myslel že mám infarkt.. já doufám že to nemá nějaký špatný vliv s těmi prášky na tlak. jinak mockrát děkuju
@Lukyd89 Rivotril neznám, ale Neurolu bych se určitě nebála. Ten Tě právě zklidní, abyses nebál jít si lehnout. Po pár dnech už ho nebudeš potřebovat. Neboj se. Ano, hlava dokáže věci. Doba je uspěchaná, velké nároky na lidi, atd. Lidí s psychickými potížemi přibývá, ale neboj, to dáš a bude zas ok. AD dnes bere snad už každý 2.člověk.
@carola to je pravda že bere, jen se stím nikdo nechlubí..ale že to dokáže nasimulovat infarkt atd… nikdy Jsem tomu nevěřil že to tohle dokáže, ale děkuji za podporu
@Lukyd89 ahoj, ano je to normální a je to strašné, taky jsem si tím prošla. První týden byl úplně můj nejhorší v životě, pak se to pomaloučku zlepšovalo, ale opravdu hodně pomalu. Na neschopence jsem byla tři měsíce. Držím palce
@Anonymní píše:
@Lukyd89 ahoj, ano je to normální a je to strašné, taky jsem si tím prošla. První týden byl úplně můj nejhorší v životě, pak se to pomaloučku zlepšovalo, ale opravdu hodně pomalu. Na neschopence jsem byla tři měsíce. Držím palce
No to je paráda
, já to přestanu žrát at mi napíše cypralex
@Lukyd89 píše:
No to je paráda, já to přestanu žrát at mi napíše cypralex
Ale to takhle vůbec nemusí být. Já si opravdu nic takového nepamatuji. Zkus pohledat i v jiných diskuzích ohledně Velaxinu. Třeba něco najdeš. Já jsem s ním opravdu spokojená. Nepociťuji žádné vedlejší účinky. Normálně pracuji, žiji úplně v pohodě a komu to sama neřeknu, nikdo by na mě nic nepoznal. Neboj se. ![]()
@carola já vím, taky to může být tím že jsem k tomu prášku na noc vzal ještě Neurol a hafo bilinek spaní
@Lukyd89 no,jako pozor. Nesmí se kombinovat léky spolu s třezalkou, která je přírodní antidepresivum. Dnes si vezmi jen ten Neurol k tomu a věřím, že se vyspíš. Věřím, že dnešní noc už bude lepší. Já pracuji na směny, dělám noční a denní a úplně v pohodě to dávám. To bude dobrý, uvidíš. Kdyžtak dej zítra vědět. A hlavně se nestresuj. Pokud by Ti vážně nesednul, tak ti prostě napíše něco jiného. Nejde o život. ![]()
Ahoj, začala jsem brát Velaxin před týdnem s tím, že jsem neměla úzkosti ani deprese, myslím, jen mě věci, které dělám, nijak nenadchnou, spíš nebavěj. Při pohledu na ostatní se cítím bez zaujetí pro věci. Myslíte, že mi Velaxin s tímto problémem pomůže? Jaké máte zkušenosti vy? Děkuji předem.
@Čajíček123
ahoj, ja ted beru velaxin necelé 3 týdny, ale zatím ještě žádné pozitivní účinky, je fakt, že jsem týden brala dávku 25 mg a nyní 3/4.snažím se pomalu najet na celý prášek..
jinak co se týče tvého problému, dle doktorky velaxin aktivizuje a právě by po něm měl být člověk víc aktivní