Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Máte někdo zkušenost s plenami Tesco loves Baby ultra dry? Jestli jo zda jste sněmi spokojeni nebo ne? Chtěla bych vědět jak jsou kvalitní. Používáme pampers a tyto mají zrovna v tescu v akci tak jsem si říkala že bych je koupila, ale nevím zda to nejsou nějaké šmejdi.
Rozepsala bych se, ale sem na mobilu: jsou baaajecny, ja dodelavam posl. balik pampera a pak uz zustanu jen u TLB.
Já s nimi zkušenost nemám, ale asi záleží na tom, co od plínky čekáš (pružná záda,…) Používáme Albert plínky (levné, červené) a stačí. Teď už je má jen na noc, ale i když byly přes den, tak vydržely a nebyl opruzený. A vidím, že mimčo už je docela velké, tak to zkus a uvidíš, kdyžtak je prodáš dál.
Ahoj nejsou špatné ale příjdou mi docela drahé já kupuji tyto
Magics Premium Maxi Jumbopack
jsou mnohem tenčí zdají se mi levnější a pleny neprotečou navíc je to česká značka a jsou nejtenčí na trhu jiné už nekupuji příklad 4 za 369,. 93ks
Ještě mimi nemám, ale chystám se je používat. Mám doma už i pár balíků
a kamarádka jiný ani nepoužívala. Opravdu skvělé plínky, všichni mi je doporučují…
Malá se mi z nich dost opruzuje, ty staré zelené jsou lepší, škoda, že je už nedělají
Prijdou mi skoro stejne jako ty stare zelene. Jsme s nimi spokojeni, malymu vyhovuji, neprotekaji a cenove jsou taky ok
takze za nas super…
Děkuji všem za názory, zkusím koupit balík na zkoušku a uvidím ![]()
Ahoj, kde se dají pleny Magics Premium Maxi Jumbopack koupit? Viděla jsem je jen na mall.cz
@Veronika44 píše:
Ahoj, kde se dají pleny Magics Premium Maxi Jumbopack koupit? Viděla jsem je jen na mall.cz
Ahojky.
Chci poprve koupit tyto plenky. Nevite jak jsou velikostne s Pampers? Pampers kupuju 4+,jine znacky c.4 a staci to.Tak vaham jestli vzit 4 nebo 4+. ![]()