Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsem tady nova a snad me neukamenujete. ☺️️ Neptam se, zda jsem nebo nejsem tehotna, to vedet nemuzete a test jsem si zatim nedelala, ale… Mam dnes 5 dni zpozdeni, neni to u me bezne.. boli me prsa a hlava.. mam bily (pardon) vytok, vcera byl takovy dohneda, ale jen lehce. Od vcerejska bolest v podbrisku, ktera trva chvili, pak zmizi a pak zase po case prijde.
Obcas me boli i pravy vajecnik. Na gynde jsem byla cca pred 3mi tydny a vse OK. Zajimaly by me Vase zkusenosti, zda jste neco podobneho take mely, nez jste delaly test?
Udělej si těhotenský test. Můžou to být rané příznaky, nebo vsugerované příznaky. Držím
ať je to, jak si přeješ
@Fiducia bolest prsou a pichani si vsugerovat neumim, kdyz to citim. 😅 Ale na test se chystam.. jen cekam, az nebude chlap doma 😂
@Fiducia hnusne slovo
uvidime, co z toho bude.. spise me zajimaly zkusenosti maminek ci tehotnych
@NicolK89 píše:
@Fiducia hnusne slovouvidime, co z toho bude.. spise me zajimaly zkusenosti maminek ci tehotnych
Měla jsem 5 dní zpoždění, příznaky žádný. Udělala jsem si test, byl pozitivní. Stačí ti to? Neni zaručený, že to budeš mít stejně
Diskuzi s priznakama je tady tak tisíc.
@NicolK89 to jsou moje zkušenosti
Jsem matka, těhotná jsem byla 5× a mockrát jsem si přála / nechtěla být ![]()
@JancaS84 vim, ze ne. Nejsem hloupa
. Jsou zeny co pisou priznaky kazdy mesic, ja napsala neco ted poprve, tak pardon. ![]()
@JOHNDENVER Ano, protoze u nas v “zakopane” lhote ho opravdu nemaji.
.
@JOHNDENVER a pokud si prectes muj prispevek, pisu tam, ze se neptam zda jsem, nebo nejsem, ale na zkusenosti jinych. ☺️️
@NicolK89 teda nemáme pět dětí
![]()
Ale fakt jediná možnost, jak zjistit, co se ti děje v bříšku je test. Na utz je brzy, z příznaků se nic poznat nedá. Měla jsem jasný příznaky od ovulace do menstruace, těhotná jsem nebyla, nebylo mi nic, a těhotná jsem byla, měla jsem příznaky a těhotná jsem byla taky ![]()
@Fiducia Na test se samozrejme chystam. Ale jak jsem psala, u nas fakt obchod s testama neni a kdyby se povedlo, chtela bych to pred partnerem utajit, az to bude “jistejsi”, proto jsem mu nerekla, at mi zajede. ☺️️ proto me zajimaly spise zkusenosti maminek.
@NicolK89 to máš těžký, ty zkušenosti jsou tady popsaný mockrát, můžeš číst v té spoustě stejných diskuzí, jako je tahle. Dozvíš se jen to, co už jsme ti psaly ![]()