Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
200 po týdnu je v normě, záleží jestli hcg roste dal, z vlastní zkušenosti vím, že na sile čárky až tak úplně nezáleží. Samozřejmě s přibývajícím hcg narůstá síla čárky, ale někomu jen hcg roste pomaleji a přesto je všechno jak má. Navíc při jednotce 200 už by ta čárka měla být fakt ultra tmavá, takže na čárku se nedivej a počkej si na kontrolu ![]()
Netestuj se, můj Dr tvrdí že čárky na testu nic neznamenají. Akorát se zbytečně stresuješ.
Souhlasim s @Oliverka28, ja na 3 deti pouzila 4 tehotenske testy (jeden byl negativni, pri prvnim tehotenstvi 2 dny po vynechani MS). Vysledek tehotenstvi testovanim neovlivnis, jen se stresujes.
@Anonymní píše:
Mám zpoždění 14 dní. Doktor těhotenství potvrdil, hcg po týdnu zpoždění 200j, ale test nesílí, může to být prosperující těhotenství?
jeden odběr nic moc neřekne, ale moc nadějně to nevidím
. Uvidíš co další ko. ale i na těch testech by měl být vidět v rozmezí pár dní dost velký rozdíl.
Chtělo by to jít na další odběr. Já bych se přikláněla k biochemickému (teoreticky i mimoděložnimu). Tím nechci strašit, ale klasické to není-aspon nějaké malé zesílení by na testu jít vidět mělo co dva, max tři dny.
@Bobby píše:
Chtělo by to jít na další odběr. Já bych se přikláněla k biochemickému (teoreticky i mimoděložnimu). Tím nechci strašit, ale klasické to není-aspon nějaké malé zesílení by na testu jít vidět mělo co dva, max tři dny.
Na ultrazvuku to podle doktora bylo vidět, ale bylo to prý ještě hodně malé ![]()
@Anonymní píše:
Mám zpoždění 14 dní. Doktor těhotenství potvrdil, hcg po týdnu zpoždění 200j, ale test nesílí, může to být prosperující těhotenství?
Nesil s testy. Já nikdy neměla silnější čárku a mám 3 děti. Hlavně klid, důležité je, aby hcg rostlo
Testy nesili, 200 jednotek hcg při 14 denním zpoždění je strašně málo. Tohle neni prosperující těhotenství.
Obnovuji diskuzi a jdu se poradit. Mám spozdeni 5 dnů, udělala jsem pár testu jak ráno, přes den, večer a všechny vypadají stejně, druhá čárka je slabá, nesílí. Měl to někdo takto a dopadlo to dobre? ![]()