Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, chtěla bych se zeptat na Vaše zkušenosti s Tinderem? Jaký z toho máte pocit? Podařilo se Vám se seznámit úspěsně? Nějaká špatná zkušenost? Díky.
Kolegyně se tak seznámila se svým nynějším přítelem…ale říkala, že před ním měla přes Tinder spoustu schůzek a byla to hrůza, děs…řekla si, že dá šanci poslednímu a s tím to vyšlo ![]()
Taky mě zajímá Tinder - kámoška se seznámila s přítelem a je šťastná
…Někdo doporučuje Badoo, ale s tím nemá dobré zkušenosti, tak je to asi o náhodě…Ale o tom Tinderu přemýšlím - ještě nějaké zkušenosti?
Tak ja potkala bezva chlapa na badoo, ale to je o velke nahode, vlastne sem se ani nechtela seznamovat, jenom pokecat a nakonec z toho mam spriznenou dusi
segra zas na tindru potkala kluka, se kterym se stali nejlepsimi prateli a ted spolu bydli, takze ano da se tam obcas narazit na nekoho fajn, ale z 90% narazis spis na nejaky ubozaky. Pokud to beres vazne tak spis nejakou placenou seznamku jako edarling apod, tam to ty lidi budou brat vic vazne kdyz za to plati
kazdopadne, kdyz si tinder stahnes tak tim nic nezkazis, muzes ho zase snadno smazat ![]()
Jaaa ![]()
Prosim anonym, citlivy udaj.
Ja ted s mym „Tinder“ muzem cekam miminko a mame opravdu pekny vztah. S kamarady si „ze srandy“ jeden den zalozil profil a druhy den jsme se seznamili. Laska na prvni pohled to nebyla, rekneme ze tak na treti
, ale stoji to za to. ![]()
…
Vím, že je to o náhodě. Popravdě s edarling nemám dobré zkušenosti, stejně tak s be2-je hrozně složité tam zrušit profil, protože oni to automaticky prodlužují a vy pak můžete zaplatit dost peněz.
Na štěstí. cz mi přijdou lidé opravdoví, ale taky jsou tam různá individua.
Já vlastně teď taky hledám spíš někoho na pokec… ![]()
A třeba najdu i něco jiného…
Ja sem se seznamila s manzelem na badoo. Jsme spolu sest let mame triletou dceru a dalsi na ceste.
Máte někdo zkušenost při seznamování s Tinderem v Olomouci?
Ségra potkala na Tinderu svýho nynějšího manžela, ale měla před ním prý nespočet schůzek s různými „šílenci“.
@Kopretina321 píše:
Máte někdo zkušenost při seznamování s Tinderem v Olomouci?
A vis to, ze tinder je na sex? Jestli si chces zasukat - tinder JO, jestli chces vztah - tinder NE.
Tinder - seznamka a recenze. Nebylo by lepší sem rovnou napsat seznam chlapů, kteří si chtějí jenom zašukat…
![]()
@Kopretina321 píše:
Tinder - seznamka a recenze. Nebylo by lepší sem rovnou napsat seznam chlapů, kteří si chtějí jenom zašukat…![]()
![]()
tak to budou asi všichni, né?
![]()
Internetová seznamka - https://be2.cz Jsem maximálně šťastná a spokojená. Našla jsem tady svou lásku, už spolu i bydlíme a zatím to vypadá moc fajn. Ten poplatek za členství mi rozhodně za tohoto partnera stál. Nebojte se a pokud to myslíte vážně, buďte aktivní a jděte do toho.
Příspěvek upraven 17.09.22 v 19:39
@bathsheba je hebrejské jméno pro dívku “bat” je hebrejsky dcera…