Zkušenosti s Tupperware

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7928
21.2.10 20:39

ještě ohledně ceny ano je drahé je kvalitní ovšem jde také o to, což někteří neví TUppeware má celoživotní záruku na vše co není zplůsobeno špatným používáním výrobků a pokud jsem dobře informovaná ( je možné, že mám jisté neznalosti ) tak tohle V8m nikdo negarantuje ani TEscoma ani žáden jiný výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.2.10 20:57

Já jsem si misky nakoupila od firmy Curver - klasicky v domácích potřebách, jednu sadu dokonce v akci v drogerii. Mají pěkné měkčí víko, takže dobře přiléhá a polívka se z nich taky nevylije. Na rozdíl od jiných sad misek jsou tyhle stejné velikosti po 3 a zapadají přesně do sebe, i víčka, tak se dají dobře stohovat. Nádobí myju v myčce a rozhodně nesmrdí.
Ještě si vzpomínám, že švagrová moc chválí hrnec na rýži do mikrovlnky od Tupperware, ale přiznám se, že jsem ho ani neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.2.10 21:00

Kadlino rýžovač je prý super ( sama zkušenosit nemám ) od března je v novém katalogu v nabídce jelikož to bylo v době kdy byla limitovaná akce na rýžovač jeden z nejprodávanějších výrobů od jiných jsme slyšela samou chválu, jde v něm dělat čočku, brambory atd.

Katalogová cena rýžovače vč.DPH 650kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.2.10 21:14
katty píše:
ahoj

Kadlino a jak to nakonec dopadlo s tou podložkou myslíš Apollo podložku ??Nebo silikonovou??

Kdyby někdo něco chtěl vědět písněte SZ více se rozepisovat asi nemohu Lesi byla by to reklama viď :-))))

Katty silikonová asi nebyla, byla taková tužší. Paní mi jí vyměnila, že prý to byla vadná série, která na stole nedržela, ať jsem dělala, co jsem dělala. A je pravda, že jsem se na Tupperware obrátila za dost dlouhou dobu /určitě víc jak rok/ a ani ne s žádostí o výměnu, ale spíš o radu, co dělám blbě a oni mi napsali, ať kontaktuju toho, kdo mi to prodal a paní jí rovnou vzala na výměnu, takže servis super.
Ta vyměněná je lepší, ale pak jsem si za body co sbírám na kartu ČS pořídila zadarmo silikonovou od Tescomy a Tupperware leží na dně skříňky, tahle drží i bez namáčení jak přibitá. Ale jinak Tupperware nezatracuju, mají spoustu „vymakaných“ výrobků, ale pro moje domácí použití mi ty levnější věci stačí, zvlášť, když se mi podaří misku připéct ke sporáku jako včera :mrgreen:
Vzpomínám, že kolegyně moc chválila váleček na těsto, do kterého se dá nalít voda. A já dostala od švagrové silikonovou mašlovačku, která je vysouvací a je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.2.10 21:22

tak to jsi mě pobavila s tou miskou připečenou :-) stane se :-)
Naprosto souhlasím některé výrobky jsou moc vychytané o některé se v kuchyni člověk obejde ( ono také hodně záleží aby poradkyně fakt vysvětlila nač všechno ten výrobek lez použít jelikož některé maji pěkné vychytávky a mnohostranné použití jenže když zákazníka s tím neobeznámí je to k prdu já se stále učím.
Mášlovačku mám také a co my nejvíce / tedy nyní manžel ocení / otvírák na láhve fakt super ( me se od tescomy podařilo zničit 4otvíráky prostě se mi ulomila ta vývrtka. Na Tupper nedám dopustit a už jsem se informovala , že v případě zlomení okamžitě vymění, prý se s tím zatím nesetkali :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
21.2.10 21:36

A nemají náhodou nezničitelný, případně vyměnitelný otvírák na konzervy? Ten bych potřebovala, protože už jsem zničila-ztupila řezací kolečko nebo obrousila zubaté kolečko-víc jak 4 kusy. Naštěstí už dnes nestojí 300, jako ten úplně první, ale i tak, když si to propočítám do konce života, tak by se mi to vyplatilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
21.2.10 21:49

jj otvírák mají moc dobrý ale cena asi nepotěší 995kč dle platného nového ceníku ale byl v akci já si ale myslím, že zase bude protože změnili desing v novém katalogu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
21.2.10 23:26

:-) dík za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
inaa
14.5.10 13:43

Záruka

AhojHolky,
ja len potvrdzujem tú záruku! Je skutočne doživotná a vzťahuje sa na materiálové vady - tzn. zoderie sa vám ryska a neviete čítať, tak dosanete výrobok úplne nový. Resp. netesní vám víčko, tak vám ho vymenia za nové.
Pozor ešte - náhradé diely!!! keď sa vám niečo na výrobku pokazí, tak je možné kúpiť ho ako náhradný diel. Neviem, či konkurencia, keď predá mlynček a uletí vám rúčka, či ju kúpite novú. U TUPPKA a to ide! ďalšia vec, materiál t.j. plast je z prvotných surovín - t.j. nie sú recyklované - preto nepreberajú pachy!, nemajú tendenciu sa rozkladať ako je to u mnohých výrobkov z „východných“ trhov. :wink:

• Citovat
  • Upravit
segra1805
26.2.11 23:04

Chcela by som takú misečku,kde by sa dala kúpiť?

• Citovat
  • Upravit
dada1511
12.4.11 10:48

Tak já mám otvírák a škrabku,a neměnila bych ani za nic.Škrabka super i pro leváky,škrábu tím vše od brambor po ovoce.Otvírák je taky bezvadný,hlavně že otevře ty konzervy tak,že se dalí znovu zavřít.Tyto dva výrobky můžu doporučit.S toho plastového ,mám dva kusy - konvici co má držet teplo nebo chlad,a dózu,a to bych znovu už nekupovala,to se mi zdá fakt předražené,a svůj účel splní i normální dóza.To mi zas tak úžasné nepříjde.

• Citovat
  • Upravit
9025
12.4.11 10:53

Mám dÓzu na sýry a na uzeniny, kynoucí misku a takovou velkou krabici na pečivo. Je to drahá sranda, ale třeba v tej dóze na uzeniny, ti vydrží nakrájenej salám nebo šunka,jako čerstvá několik dní. :lol:
A ještě mám dózy do mrazáku, ty jsem teda koupila na blešáku v německu, úplně zánovní, leč němka za ně chtěla taky dost,ale vyplatilo se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
12.4.11 11:00

Se přidám.
Pár výrobků jsme koupili od dealerky, pěkně drahé. A muž objevil na aukru totéž, za dáááleko nižší ceny, neustále se to tam mění. S těmi výrobky jsem spokojená, s cenou moc ne. Ale přes aukro jsme lahve na pití pro děti koupili za třetinu ceny…tak snad je to opravdu tak nezávadné, jak píšou. :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
12.4.11 12:29

souhlasím s J-Kir. kdysi jsem byla na předváděčce, takže přínos pro mě to mělo ten, že mi ukázali, že se dá vařit v mikrovlnce ((-: to jsem nevěděla. no nádobí drahé, tak jsem si koupila jednu obyčejnou misku, pevnější plast a v té už dva roky vařím rýži a těstoviny, zcela bez problémů ((-:
no a jinak jsem si od nich koupila dvě škrabky a z obou mi odlétává to škrabací kovové, prostě ten plast se mi rozjede a je vymalováno. ale když jsem to koupila tzv. ne na předváděčce? u koho mám uplatňovat reklamaci. Ten prodejce mi to poslal a já už dávno nevím, kdo to byl? to mi to asi stejně neuznají, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
8.6.11 20:05
Aty píše:
souhlasím s J-Kir. kdysi jsem byla na předváděčce, takže přínos pro mě to mělo ten, že mi ukázali, že se dá vařit v mikrovlnce ((-: to jsem nevěděla. no nádobí drahé, tak jsem si koupila jednu obyčejnou misku, pevnější plast a v té už dva roky vařím rýži a těstoviny, zcela bez problémů ((-:
no a jinak jsem si od nich koupila dvě škrabky a z obou mi odlétává to škrabací kovové, prostě ten plast se mi rozjede a je vymalováno. ale když jsem to koupila tzv. ne na předváděčce? u koho mám uplatňovat reklamaci. Ten prodejce mi to poslal a já už dávno nevím, kdo to byl? to mi to asi stejně neuznají, ne?

oni ti to uznají ale musíš najít někoho kdo to dělá a je jedno zda si to u něj koupila či ne měla jsem s tím taky problém a stačilo kovový vyndat a ten oranžovej plast přihnout k sobě ten oblouček a pak to zase drží snad ti to pomlže jestli si to přečteš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný