Zkušenosti s Tupperware

Napsat příspěvek
Velikost písma:
971
13.8.11 19:34

Na aukru většinou prodávájí ty „dýlerky“ za cenu co si mohou koupit samy. Nebo lidi co si koupili a nechtějí to už. ceník mohu poslat na mejlíka jestli máte zájem. A přesně doživotní záruka. To neposkytne nikdo. Jinde se snaží vymlouvat,že je vše vaše chyba a nevztahuje se to na záruku… Tady ne. Samozřejmě,když špatně používáte,tak máte smůlu. Třeba teta půjčila synovi silikonovou podložku :D chtěl si udělat řízky s kapkou oleje, ale neřekla mu na kolik může max troubu a kraj co mu přelízal přes plech zčernal a nabobtnal :D tak hold měla smůlu,protože za to výrobek nemohl… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wensdy88
21.11.11 21:52

kde koupit

Píšete tady že jdou koupit náhradní díli já bych potřebovala víčko k jedné míse a chci se zeptat kde se to dá koupit nebo objednat a nebo ta mísa.předem děkuji

• Citovat
  • Upravit
wensdy88
21.11.11 21:53
wensdy88 píše:
Píšete tady že jdou koupit náhradní díly já bych potřebovala víčko k jedné míse a chci se zeptat kde se to dá koupit nebo objednat a nebo ta mísa.předem děkuji
  • Citovat
  • Upravit
Dana555
12.12.11 10:56

Tupperware

Výrobky Tupperware jsou podle testu sdružení spotřebitelů průměrné kvality, kde se platí pouze název. Tedy je to srovnatelné s jakýmkoli lepším plastovým nádobím, které koupíte u nás v obchodních domech ovšem za několikanásobně menší částku. V Tupperware jde především o byznys jak vydělat za málo muziky co nejvíce peněz, proto nemají žádný obchod, nakoupit se Vám podaří jen přes „člověka“, a ten doporučí zboží dál a naláká zda nechcete také prodávat a tak to jde stále dokola, tedy prodej formou Pyramidy, kdo víc prodá a naláká nových oveček dostane odměnu v % z prodaného množství, tak se logicky cena někde , projevit musí, uživit tolik lidí. Jedná se o průměrnou kvalitu plastu. Máte-li tedy rozum, ušetřete penízky a kupte si stejně kvalitní plastové nádobí v nějakém obchodním domě…máte-li nějaké otázky k výsledkům testů,(ne všechny výrobky dopadly dobře) které jsme provedli s výrobky Tupperware můžete mě kontaktovat.*******@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
170
31.1.12 21:31

tak jsem tedy také uvažovala zainvestovat do něčeho a předom na e-mail kontaktovat Danu555, ale e-mail nefunguje !(asi - vráti se mi) tak zkusím tedy zde:
jelikož nabízíte vysvětlení k výsledkům testů, poprosila bych o názor k dětskému zboží – myslím, že mají misky „Pacholíček“ a lahve na pití. Nechce se mi dávat synům pít z pet lahví, známému s rakovinou toto řekli jako první - okamžitě přestat pít z petek, tak to asi musí být děs, potřebovala bych tedy nějakou vhodnou alternativu na tréninky do školy a cesty. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.1.12 22:28
jkropy píše:
tak jsem tedy také uvažovala zainvestovat do něčeho a předom na e-mail kontaktovat Danu555, ale e-mail nefunguje !(asi - vráti se mi) tak zkusím tedy zde:
jelikož nabízíte vysvětlení k výsledkům testů, poprosila bych o názor k dětskému zboží – myslím, že mají misky „Pacholíček“ a lahve na pití. Nechce se mi dávat synům pít z pet lahví, známému s rakovinou toto řekli jako první - okamžitě přestat pít z petek, tak to asi musí být děs, potřebovala bych tedy nějakou vhodnou alternativu na tréninky do školy a cesty. Předem děkuji

já mám pro děti tohle - http://www.zdravalahev.cz/
Je Zdravá lahev vhodná pro děti?
Ano, Zdravá lahev je určena všem – dětem i dospělým – k použití pro sport, volný čas, do zaměstnání i do školy. Neobsahuje ftaláty, změkčovadla ani Bisfenol A (viz. proklik na Atesty). Je vyrobena z materiálu, používaného při každodenní péči ve zdravotnictví, kde jsou nejpřísnější nároky na kvalitu a bezpečí zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
31.1.12 23:37

děkuji, také je znám, tedy upozornil nás na ní minulý týden „náš“ tuhlář, prodává to jeho žena, ale víc se mi líbí ty Tupperware, (hlavně pro mne do fitka :mrgreen: ) tak jsem myslela, ale také něco popř. vyberu, http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
možná ten tvar mě zaujal, něco používám od Tupperware a já jsem spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.2.12 07:08

náhradní díly

Můžeš napsat o jakou misku se jedná a co máš s tím víčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.12 16:43

Holky, prosím poradíte mi.
Vloni jsem si přes MMB koupila podložku na válení těsta Tupperware (zespod bílá, nahoře červená - nevím, zda je to ta silikonová, nebo Apollo),ale taky mi moc nedrží na pracovní desce. Nevím, jestli se má navlhčit podložka, nebo i prac. deska a jak moc. Já lehce povlhčím prac.desku a vlhkým hadříkem podložku.
Tady v diskuzi jsem četla,že to někdo i kvůli tomuto reklamoval. Jenže já od toho nemám fakturu a určitě se už nevzpomenu, u koho jsem to kupovala (placeno dobírkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
2.2.12 11:41

já mám podložku silikon, ještě historickou s modrými čárami a kruhy (na vyválení těsta dle rozměru), ale na pracovní ploše nikdy nedržela, ale dnes jsou ty pracovní desky různé, tak možná dle materiálu prac. desky, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GabuD
31.5.12 09:31

Podložka

holky, dělám poradkyni Tupper, a silikonová je malá tlustá podložka jen s kruhy na velikost těsta, Apollo je velká s kruhy pro velikost koláče, přepočty a značkou, že se nesmí používat nic teplejšího 40 stupňů. Může se stát, že podložka nedrží z více důvodů. Buď moc nebo málo vody (podle hrubosti kuchyňské linky) nebo je kuchyňská linka zamaštěná. takže zkusit čistou novou hobučikou linku odmastit čistícím prostředkem a to samé udělat i u podložky. a pak znovu zkusit. Nejlépe si pozvat poradkyni domů, ta ukáže jak se s výrobky pracuje…

• Citovat
  • Upravit
Ilonabrouk
28.7.12 21:23

ilami

Ahoj, já dostala první mističky už před deseti lety od tchýně a vždycky jsem řikala že je to dost drahé, ale..nakonec jsem si je začala kupovat sama a před týdnem jsem se stala poradkyní. Sama nesnášim předváděčky, ale tohle je úplně jiné a vůbec se nemusíte ničeho bát. Opravdu je všechno dost kvalitní a vydrží. Vše má skoro doživotní záruku. když vám netěsní víčko u misky, prostě dostanete jiný..o kterém nádobí tohle můžete říct? Ostatní prodejci se na vás po dvou letech vykašlou. A hlavně jakou máte jistotu že mistička za 40,– nebude pro vaše děti nebespečná.. Je to drahé a ikdyž mám také dvě děti myslím si že si tohle nádobí čas od času může dovolit každý, stejně jako kvalitní boty nebo pěkný triko no ne?

• Citovat
  • Upravit
Ilonabrouk
28.7.12 21:29

ilami

To máte jedno od koho máte danou věc, kterou chcete reklamovat. Můžete ji reklamovat u jiné poradkyně a myslím že i bez nějaké účtenky a oni vám to vyreklamují, nebo prostě zjistí závadu.

• Citovat
  • Upravit
skvorfi
3.3.13 13:40

Ahoj všichni.
Co se týče této značky, máme od nich doma téměř vše. Tchýně nám to kupovala postupně a měli opravdu spoustu vychytávek. Vybavení od nich budeme mít v součtu za X desítek tisíc. Tvrdí, že mají doživotní záruky.
Z počátku to bylo vše super, vymakané a fakt funkční. Bohužel jsme za poslední dobu posílali do reklamace stále více věcí - prasklé misky, zkroucená víčka, nekvalitní stěrky, totálně nefunkční termoska, ze které nelze vylít vodu, aniž by se nenalilo vedle. Dosk věcí bylo uznaných, ale poslední kusy nám jsou již vráceny. Například pečící hrnec, do kterého jsme dávali krůtí stehno, prdnul po celé výšce tak, že je z něj vidět. Chtěli jsme vyreklamovat, ale byl problém, chtěli dodat pokličku. Po dodání pokličky nám řekli, že jsme pekli na vyšší teplotu, než 220 st a na to se prý reklamace nevztahuje. Trochu jsem se tomu zasmál, protože máme troubu, která peče na max. 220 st a nikdy jsme na to nepekli (většinou na 200). Těch věcí pak bylo více…
Nové věci jsme již přestali úplně kupovat, z těch starších sem tam něco odejde. Nové výrobky mi již připadají kvalitou srovnatelné s čínskými výrobky (kvalita za poslední dobu mnohonásobně klesla) a stejně tak i vydrží. Jen jsou mnohdy až 10× dražší, než ta čína.
Tupperware jsem vždy chválil a nedal na tuto značku dopustit, v tuto chvíli mohu říci, že již koukám jinde. Když si totiž koupím kvalitní výrobek v nějaké speciálce, bude mě stát polovinu a věřím, že vydrží stejně.
Tento názor nikomu nevnucuji, jen popisuji své zkušenosti a zkušenosti lidí kolem mě, kterým jsme tuto značku doporučili.

• Citovat
  • Upravit
gbsvk
30.4.13 15:50

Vyrobky tupperware obsahuju Bisfenol A !!!

Na zaklade vyjadrenia zakaznickeho oddelenia spolocnosti Tupperware, vacsina ich vyrobkov na baze polykarbonatu obsahuje skodlivy Bisfenol A. Tuto latku ohrozujucu nase zdravie nedavaju len do vyrobkov urcenych pre deti. Avsak aj deti budu jest veci, co pripravite vo vyrobkoch pre dospelych, cize si moc nepomozete. Takze tak so slavnymi plastovymi miskami tupperware. Dobre si rozmyslite, ci nie je lepsie lepsie pouzit iny material namiesto plastu, a ked uz plast, tak bez BPA. Napriklad rakuska firma Mira vyraba kvalitne plastove veci bez BPA a za 1/5 ceny tupperware.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný