Zkušenosti s Tupperware

Napsat příspěvek
Velikost písma:
IvaKvák
24.6.13 19:24

Mám od nich silikonovou formu, během pečení se kousek ulomil při vytahování a když jsem to reklamovala tak mi řekli že jsem to používala při vyskové teplotě…tak nevím jestli mám doma keramickou pec :-/ no už raději Tescomu, od té mám taky a krome toho že ztmavla barva, už druhým rokem funguje bez problémú…

• Citovat
  • Upravit
Katrina82
22.9.13 16:47

Betterware

Tak zkuste dámy novinku :-) Levnější Betterware nabizí mnoho různých věci do domacností. :D

• Citovat
  • Upravit
161
28.1.14 23:32

To myslíte vážně Katrino?
A co takhle plasty rovnou z tržnice? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.5.19 06:59

Máte pro děti prosím lahev voděnka?
jak jste spokojené? dáváte tam i teplé věci, nebo bublinkové? vydrží to netéct když se to v batohu převrátí? čím to čistíte - to hrdo vypadá že je dost tenké? díky

• Citovat
  • Upravit
161
9.5.19 07:57

@smurfka
Voděnka není dětská láhev. Dětská láhev u Tupperware existuje, ale je to prostě „dětskálá láhev“, nikoli Voděnka.
Na bublinkové nápoje Voděnky určeny nejsou.
Netečou, a jejich životnost je nekonečná, když si ji tedy sama nepoškodíte. Čistí se běžně, tj. štětka na láhve a přípravek na mytí nádobí.
Pokud jde o dětskou láhev, potom přípravek na dětské nádobí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.5.19 08:02

@Lodovika nikde nepíšu, že to je dětská láhev, píšu jestli voděnku někdo používá pro děti. Neptám se, zda jsou na ni určené bublinky, ptám se, zda je v té láhvi někdo používá. ( pro zdravou láhev také nejsou určené bublinky a lidé je tam lijou ) :roll:

• Citovat
  • Upravit
161
9.5.19 20:35

@smurfka No, tak když už víme přesně na co se ptáte Smurfko,
tak tedy…pokud budete lít do Voděnky sycené nápoje, může to způsobit poškození
uzávěru láhve (nemusela by už těsnit). Toliko tedy informace od paní poradkyně, která Tupperware prodává. A pokud si ji i tak někdo bude i přesto používat na bublinky,
je už čistě jen na něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný