Zkušenosti TEMU
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
ZKUŠENOSTI TEMU
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda máte některá zkušenosti se stránkou TEMU? věci div že ne zdarma, pro miminka věci krásný jako nikde jinde, jedná se o podvod nebo je to podobná stránka jako aliexpress a wish? popřípadě jak je to s dopravou a tak dále? jak dlouho jste čekaly? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kdybys tu aspoň chvilku věnovala hledání, tak bys odpověď měla
je to stejný typ prodeje jako ali, shein, wish a další
pro mimino bych tam nikdy nic nekoupila
chodí to do 14 dnů i dřív
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katisss1 píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda máte některá zkušenosti se stránkou TEMU? věci div že ne zdarma, pro miminka věci krásný jako nikde jinde, jedná se o podvod nebo je to podobná stránka jako aliexpress a wish? popřípadě jak je to s dopravou a tak dále? jak dlouho jste čekaly?
Ja tam občas nakupujem, nejedná sa o podvod. Akurát bacha, tie ceny ktoré na Vás vyskakujú v reklame platia len pri prvom nákupe, resp. pri registrácii máte možnosť si vytočiť až 94% zľavu, ktorú uplatníte na prvú vec ktorú si pridáte do košíku. Potom sú tie ceny už normálne, klasika ako na Aliexpress, Shein atď.. Veľkou výhodou ale je že na Temu neplatíte za dopravu, podmienkou je nakúpiť minimálne za 220 Kč. Nevýhodou je že si nemôžete určiť spôsob dopravy, Temu Vám na základe adresy sám určí kam Vám balíček príde, ale občas sa stane že Vám ho pošlú na opačnú stranu mesta. Inak dodanie je celkom rýchle, mne zatiaľ všetko prišlo do 10 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já co jsem nakoupila tak kvalita děsná. Oblečení už nikdy více.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normální čínský obchod. Zkušenosti mám dobré, ale na Aliexpressu je větší výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu, jestli někdo máte zkušenost s Temu - je tam možnost platit bankovním převodem, nebo to jde jen kartou?
A také ohledně dopravy, jak se to řeší, když je větší zásilka (cca vel. bananovky)?
Moc díky, objevila jsem tam hezky dárek, ale nemám s tím zkušenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pejskarkaa píše: Více
No vidíš a já mám už několik velmi hezkých kousků.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beria píše: Více
Zásilku doručí jakékoliv velikosti. Platba převodem nevím, já platím Apple Pay. Ale co vím, kartu si nemusíš ukládat, můžeš ji celou zadávat pokaždé znovu. Objednávám na Temu běžně a vždy v pohodě. Akorát to někdy trvá déle. Zatím jsem nepochopila klíč, podle kterého něco zasílají po zemi, to se pak čeká klidně 6 týdnů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem objednala, ze 70 % spokojenost. Zbytek nefunkční.. seděli mi i plavky jako na mě šité ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker A ostatní: Ahoj všichni, mám doma spustu věcí nakoupených na TEMU. (vyšší desítky) pro sebe i partnera. Pokud něco náhodou nevyhovuje na 100% všechno jde vrátit tzv. REFUNDACÍ. Probíhá to okamžitě a většinou nechtějí posílat zpátky. Někdy ano, to potom přijde informace v češtině jak postupovat. Dostanete číselný kód, já většinou jen otočím pytlík ve kterém to přišlo naruby, strčím to dovnitř, zalepím to průhlednou páskou a hotovo. S tím číselným kódem dojdu na výdejní místo kam mi to přišlo, dám jim to číslo, oni to zapíšou přes počítač do evidence, nalepí na to štítek a vymalováno. Víc se o to nemusíte starat peníze přijdou buď na účet do banky nebo do peněženky na TEMU, kde čekají, až si budete něco kupovat a automaticky tuhletu refundační částku odečtou. Ještě musím podotknout, že nemám aktivovanou aplikaci. Jen mám registrovaný účet na můj email a telefonní číslo kartu tam mám vloženou celou a NIKDY mi z účtu nezmizel ani halíř. Pokud nepřijde balíček včas, byť o den, jak avizují po objednání, tak přijde mail s omluvou a pošlou k tomu 100.- Kč. Sami od sebe to si to hlídají.( Tady musím poznamenat ke všem kritickým článkům o TEMU v našich médiích: který z českých nebo slovenských prodejců to udělá stejně?) Odpovím si: ani jeden. Za to v našich obchodech se objevuje naprosto identické zboží s mnohonásobnou přirážku s důrazem na slovo MNOHONÁSOBNOU!
Někdy balíček cestuje déle, protože cestuje pozemní dopravou. To jsou většinou větší předměty a určují to oni a upozňují na to předem. Ty větší 100×60×8 cm pak přivezla PPLka.
Důležité je:
- Nespoléhat na fotky, ty jsou mnohdy zavádějící
- Číst důkladně celý popis o zboží dole pod obrázky.
- Číst recenze české i ty zahraniční (jsou přeložené). Kde nejsou, najít jiného prodejce u kterého recenze jsou.
- Nekupovat hned první nabídku. Když roluju dolů ukáží se další nabídky a mohou být levnější nebo s rozměry (velikostmi) které třeba v předchozí nabídce chybí.
- Svůj výběr porovnat s tabulkou velikostí. Přiznávám, že to někdy může být složitější. Ale pak je to řešitelné refundací.
Hlavně číst všechno co jde!!! Zabere to z počátku víc času, než se tam zorientujete, ale stojí to za to.
Pokud máte dotazy tak se ptejte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky spokojena, všechno doručí většinou v termínu, když ne tak mi pripíšou 100 kreditů za zpoždění. Jinak u něčeho kvalita dobrá, taky se na obrázky nespoléhám. Jednou jsem i vrátila oblečení a taky v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Dovolím si ocitovat Martina Pulpana že spolecnosti Cloud 9:
Ta aplikace sleduje polohu uživatele, odesílá i informace o obsahu v telefonu – jako SMS. Podobně jsou na tom i další čínské aplikace, třeba tržiště Shein, TikTok a další. Čili si dobrovolne do telefonu nainstalujes smirovaci nastroj, podmínky smirovani odsouhlasis. Ale koupíš čepici za 10 Kč a to se vyplatí!
- Citovat
- Upravit
https://www.seznamzpravy.cz/…chatu-265958#…
Jsou ti Číňani slabosi.
Nakoupit můžu i bez instalace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit