Zlé pověry

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
28.1.22 19:12

Zlé pověry

Dobrý večer,
milé dámy, obracím se na Vás s otázkou. Sice na pověry a na podobné věci nedávám, nevěřím na to, ale to, co se dneska přihodilo, mě docela děsí… až mám skoro slzy v očích.
Dneska nám doma spadly hodiny. Může to být samozřejmě tak, že spadnou samy od sebe, ale kdesi jsem četla pověru, že to prý značí smrt v rodině nebo nějakou nepříjemnost. Pár lidí na to věří.
Docela mám z toho nyní husí kůži. Co si o tom myslíte Vy? Máte nějaké zkušenosti právě s tímto? Stalo se Vám poté, co spadly hodiny, něco zlého? Budu ráda za upřímnost.
Bojím se šíleně, aby se někomu nic nestalo :(
Z logického hlediska to je nesmysl, ale strach je silnější než nějaké racionální uvažování…
Děkuji za názor…
Hezký zbytek večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
28.1.22 19:25
@Mia2020 píše:
Dobrý večer,
milé dámy, obracím se na Vás s otázkou. Sice na pověry a na podobné věci nedávám, nevěřím na to, ale to, co se dneska přihodilo, mě docela děsí… až mám skoro slzy v očích.
Dneska nám doma spadly hodiny. Může to být samozřejmě tak, že spadnou samy od sebe, ale kdesi jsem četla pověru, že to prý značí smrt v rodině nebo nějakou nepříjemnost. Pár lidí na to věří.
Docela mám z toho nyní husí kůži. Co si o tom myslíte Vy? Máte nějaké zkušenosti právě s tímto? Stalo se Vám poté, co spadly hodiny, něco zlého? Budu ráda za upřímnost.
Bojím se šíleně, aby se někomu nic nestalo :(
Z logického hlediska to je nesmysl, ale strach je silnější než nějaké racionální uvažování…
Děkuji za názor…
Hezký zbytek večera.

Hodiny mi doma nikdy nespadly. Přesto kolem mě lidi umírají. Tak asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
28.1.22 19:28

Čím víc se v tom budeš patlat, tím víc budeš úzkost živit a tém déle se budeš cítit špatně.
Zaměstnej se čímkoliv jiným co se týče hlavy. Co se týče napětí v těle, tak chceš fyzickou námahu a pak třeba horkou sprchu a dobrý sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
28.1.22 19:31

Neboj se, je to stejná blbost jako černá kočka přes cestu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
28.1.22 19:34

Hodiny nám doma nepadají. Ale když zemřela prababička v noci ve spánku, tak se i zastavil její budík vedle postele. Nicméně spíš věřím na náhody než pověry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
28.1.22 19:37
@Cucajz píše:
Neboj se, je to stejná blbost jako černá kočka přes cestu ;)

A to jeste lidi resi, jestli prebehla zleva doprava nebo zprava doleva.

Ja to vidim tak, ze je to zvire, ktere jde z bodu A do bodu B. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.1.22 19:38

@Mia2020 hodiny se mi zastavily, když zemřela babi.. jinak nemusí to znamenat vůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.1.22 19:38

Hele teda ja moc poverciva nejsem, ale 2 x nam spadly a bylo to tak… ale tak proste nahoda… az nam jednou zase hodiny spadnou, tak se pokaknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
28.1.22 19:42
@Capricorn61 píše:
A to jeste lidi resi, jestli prebehla zleva doprava nebo zprava doleva.Ja to vidim tak, ze je to zvire, ktere jde z bodu A do bodu B. :mrgreen:

Tak to jsem ještě neslyšela, že se řeší jestli zprava nebo zleva :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
28.1.22 19:44
@Capricorn61 píše:
A to jeste lidi resi, jestli prebehla zleva doprava nebo zprava doleva.Ja to vidim tak, ze je to zvire, ktere jde z bodu A do bodu B. :mrgreen:

Omlouvám se, ale musela jsem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19978
28.1.22 19:50

Spadly několikrát a nikdy nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
28.1.22 19:51

@Mia2020 Tak obvolej své nejbližší a zjisti co a jak, ne? Mě hodiny taky nikdy nespadly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7696
28.1.22 19:53
@Xmichaelah píše:
Hele teda ja moc poverciva nejsem, ale 2 x nam spadly a bylo to tak… ale tak proste nahoda… az nam jednou zase hodiny spadnou, tak se pokaknu…
:lol: :lol:…Promiň, ale ta poslední věta :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
28.1.22 20:03

Hodiny nevim, ale znama kdyz ma sen, kde ji vypadaj všechny zuby, az se ze snu probudi a nevi jestli to byl sen, jak to bylo realny, tak pak ji nekdo zemre :,( predtucha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.1.22 20:11

@Taktinevím no a az ted jsem si uvedomila, ze jediny hodiny v dome ktery mame, jsou ve 3 metrech a maj 80 cm prumer- drevo a kov… takze az ty jednou spadnou tak mozna rovnou nekoho zabijou 🤦‍♀️ 💁‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová