Moje matka je zlý narcis

12
16.6.26 06:43

Zlej narcis matka

Dobrý den,
Jak bych začal… Celý život se mi dějou fakt divné věci… A už jsem na to asi přišel a to uvědomění kdo to dělá je naprostá šílenost… Je to moje matka… To je tak neuveritelne zlej clověk ktereh předstira lásku tim ze se ji snazi vykupovat… Ona nás s brachou nenávidi a cely zivot to tají… Je to skryry a hodne peclivy narcis co vše skrývá… A ja citim ze jsem byl jeji oblibene dite ktereho mohla manipulovat do te doby dokud jsem na to nepřišel… Citim že ona ani nechce abych byl v zivote štastny… Do jakekoliv prace nastoupim tak si hned zjistuje informace tak ze je schopna psat ucetnim na infromace a všude se vyptavat… Kdyz nekde skončim tak hned zjistuje u zamestnavatele informace proc a co… Dela mi všude jen ostudu… Chova se ke me furt jako k malýmu diteti…Ví informace ktere vim jen ja a nikdo jiny… Trosku zacinam mit pocit ze mam napichnuty telefon… Protoze uz to neni mozny… Ona vi o kazdym mým kroku… Jako by me sledovala.. je to strašný… Moje matka je totalni blazen a psycho… V zivote bych si nepomyslel ze celej zivot to dela matka ta co dela zle… Setkal se stim nekdo??? To je totalni blazen ten clovek… Podle me neumi prijmout to že me nemuze ovladat tak dela zle vsude mozne… Je to totalni narcis… A jak proti tomu bojovat??? Kdyz to neplati na mě tak to zkouší preš otce… A ten ji ty bachorky všechny žere jaka je to obet atd… Co to je za lidi tohle!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35161
16.6.26 06:52
@Korbelitov píše: Více

Nějak nechápu, proč pořád mámu řešíš. Je ti už dost na to, aby sis dokázal poradit. Jestli to nezvládáš, ta vyhledej psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15826
16.6.26 08:18

@Korbelitov Ty s ní bydlíš? Pokud ano, osamostatni se. Pokud ne, tak omez kontakt na minimum, jestli vola k tobě do prace, tak by ji pro příště ani nerikala, kde pracujes. Případ bych zaměstnání upozornila, ze mas pošahanou matku. Nam taky volala matka kolegyně a snažila se ji tímto stylem kontrolovat. Jestli je jeste v praci, v kolik odešla, co mela k obědu, jestli kouři. Kolegové si z ni občas dělali různé legrácky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
16.6.26 08:23

Změn si číslo a odstěhuj se a nerikej kam. Hlavně si vyřeš svoje dluhy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
16.6.26 08:25

Ahoj, nekdy se matky neumi odpoutat, pochopit, ze je to tvuj zivot, ze jsi dospely, je pro ne tezke prestrihnout konecne pupecni snuru. Pomuzes sobe i ji, kdyz zacnes premyslet jak se oddelit. Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
16.6.26 08:47

odstěhovat se, odstříhnout ji.. co chceš jiného, prosím tě, vymýšlet?? Hodit to za hlavu není snadné, ale jde to, věř mi.

Ta moje třeba při mém prvním velkém povýšení a změně pozice na opravdu poměrně vysokou a viditelnou, zavolala mému řediteli, že nechápe, jak tohle mohli dát člověku s mým morálním kreditem :zed:

Takže klid, stává se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41892
16.6.26 10:10

No, asi to s tebou jako s gamblerem, co má všude dluhy a exekuce taky neměla lehký, kdo ví, co za tím je…tak se od ní odpoutej, pokud jsi ji dostal svýma exekucema do nějakých problémů, tak to vyřeš a začni se léčit - vyhledej odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2646
16.6.26 10:41

Ráda bych zde napsala citát z knihy od Heize Petera Rora: " Za každým závislým stojí vždy matka, která ho nepustila".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
16.6.26 12:09

@Lucy75
Tvoje máma by měla sedět…to je za hranicí všeho :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.6.26 12:44

@Apolena05 no asi nejspis ironie že? Pokud vam prijde normalni ze ve 30 letech me matka kontroluje na kazdym kroku a potrebuje vedet vsechno tak je taky svama neco v neporadku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
16.6.26 12:47

Normální matky opravdu nekontrolují své normální dospělé děti. Ty se ale jako zodpovědný dospělý nechováš, jsi gambler, máš na triku x exekucí z nebankovních půjček, které neplatíš a neřešíš, tak co má asi tak dělat? Je mi jí upřímně líto, tohle je noční můra každé matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41892
16.6.26 12:58

no, asi má strach, když jsi gambler a dlužíš kde se podíváš :think: ty exekuce jsi měl, když jsi byl veden u ní doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
16.6.26 13:05
@Apolena05 píše: Více

to je jedna z jejich slabších akcí ;) my to s bráchou prostě hodili za sebe.. i to kopání, mlácení, ponižování a hlad… nic jiného, než nechat to za sebou nemá smysl..

Jen je mi moc líto všech dětí, které to musí snášet… Ospodu bych zvýšila pravomoci.. Pak by nemusel nikdo nevinný a bezbranný umírat v rukou feťáka/alkoholika apod… Nechápu některé soudce, že se vůbec můžou po ránu podívat do zrcadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
16.6.26 13:57

Jaká ironie? Reagovala jsem na Lucy a její příšernou matku která je tady dost proslulá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36187
16.6.26 16:32

Bydlíš s ní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...