Zlenivěl mi přítel :)

3684
25.5.12 10:29

Zlenivěl mi přítel :)

Ahojky
Moc by mě zajímalo jestli některá nemáte nějakou radu :think:
S přítel jsem 2 roky,ale co jsem spolu hrozně zlenivěl,nebo spíš co se nám narodila dcerka. Než jsme se poznali,hrál aktivně fotbal,futsal,chodil do posilky a teď nic. Pořád se kasal,že fotbal je jeho život a jen tak by ho hrát nepřestal. Ještě když jsem byla těhu,chodil 3 x týdně na tréninky a občas si zaběhal,ale od porodu se to hrozně změnilo. Najednou ho fotbal přestal zajímat,max se na něj podíva v TV. Je to už 11 měsíců,nabral 14 kg a nic nechce dělat. Pořád mu říkám,neseď s náma doma jak pecivál a dělej něco,zajdi si na trénink,pokecej s chlapama,dej si pár pivek na hřišti,ale ne,on mi řekne,že nechce abych byla doma na vše sama. Né,že by mi vadila jeho přítomnost doma a to že mi hodně pomáhá s naší dcerou i s holkama co už mám z předešlého manželství,ale to že úplně obrátil svůj život naruby. Přece není u nich v týmu jedinej kdo má dítě :zed: A myslím,že 2 x týdně trénink by jo snad nezabil.
Ale on se prostě nedonutí.
On mi tvrdí,že už má jiné priority než je fotbal. Já to chápu,že chce být s náma,ale nechápu proč kuli tomu musel úplně zanevřít na sport :(
Včera přišel domu s tím že musí ze sebou něco dělat,že ho už nebaví jak musí tahat ten pupak před sebou,tak jsem mu hned řekla,běž a začni zas pomalu trénovat,dostala jsem vynadáno,že se do toho nemam plést,že fotbal byl jeho věc a že je konec,tak ať se s tím smířín.
Doufala jsem že se budu s malou chodit koukat na zápasi,popovídám si s ostatníma maminama,ale bohužel,my musíme sedět doma :(
Mrzí mě to,už kuli němu,pořád si myslím,že by rád hrál,ale asi se bojí toho co by mu chlapy řekli,že z ničeho nic přestal chodit na tréninky a na zápasy.
Nemáte nějakou radu?
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2693
25.5.12 10:35

JSi dobrá, většina ženských by zase chtěla, aby chlapi byli s nima doma a spíš by ti tvoji situaci záviděli. A nepohádal se spíš s klukama? Je totiž zvláštní, že to najednou tak utnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
25.5.12 10:40

@Lonette :pankac: :pankac: Já závidím, radši bych měla chlapa víc doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
25.5.12 10:40

to je mi jasné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.5.12 10:41
@Lonette píše:
JSi dobrá, většina ženských by zase chtěla, aby chlapi byli s nima doma a spíš by ti tvoji situaci záviděli. A nepohádal se spíš s klukama? Je totiž zvláštní, že to najednou tak utnul.

To už mě taky napadlo,tak jsem malinko vyzvídala,ale ne,nepohádal,oni by naopak uvítali jeho přítomnost v týmu,jelikož hrál vždy v základu a dobře :nevim: Jenže on nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.5.12 10:46

že by tak moc zlenivěl?takový sportovec?…to ře s tebou chce byt doma je super,ale já bych scvokla :mrgreen: .....a co začít jezdit všeci na kole?třeba by ho to nakoplo a vrátil se k tomu.Nebo plavání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.5.12 10:48

Ano,až tak moc zlenivěl. Nikdo v okolí to nechápe,ani já a ani moje rodina,jen jeho mamka,ta to chápe,prý se nemam divit,že je prostě rodinnej tip :zed:
Jenže on takový nebyl. Měl rád sport,zbožnoval fotbal a futsal.
Kolo,už mě také napadlo,jen nevím co by tomu řekla naše malá,protože on by bez ní nejel :zed: takže bych musela pořídit,sedačku na kolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.5.12 10:53
@terezka24 píše:
Ano,až tak moc zlenivěl. Nikdo v okolí to nechápe,ani já a ani moje rodina,jen jeho mamka,ta to chápe,prý se nemam divit,že je prostě rodinnej tip :zed:
Jenže on takový nebyl. Měl rád sport,zbožnoval fotbal a futsal.
Kolo,už mě také napadlo,jen nevím co by tomu řekla naše malá,protože on by bez ní nejel :zed: takže bych musela pořídit,sedačku na kolo

Určitě ji pořiď,on se do toho dostane,nejhorší je začít.Vím sama já lenivá prdela,ne a ne se dokopat :mrgreen: To s rodinným tipem nemá nic společnýho,taky ho doma mám a to je k tomu ještě workoholik ale s klukama každou neděli chodí na florbal.Dokonce by jsme chodili i společne za sportem i bez dětí,ale to moc nejde :think: …a na kola je malá malá,má 7 měs teď a vozík za kola fakt odmítám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
25.5.12 10:55

Je to fakt zvláštní,takový velký sportovec. Je hezký, že je rodinný typ,a le i jako rodinný typ si můžeš uchovat svoje koníčky.

A nemáte možnost hlídání? Třeba že byste se prvně vydali sportovat jen vy dva - třeba běhat, posilovna. To kolo je taky dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.5.12 10:57

Ale apoň ti jde tu neděli,takže se dostane mezi kamarády. Ten můj ne,když mu chlapy volají,tak jim nebere mobil nebo řekne že nemá náladu.
A odkolika se může vzít dítko na tu sedačku? :think: Jelikož na vozík mám stejný názor jako ty. Malé je 11 měsíců,to je asi taky ještě malá,viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
25.5.12 10:58

Tohle já taky řešila - přítel před mým těhotenstvím chodil denně běhat, hrál tenis, fotbal, boxoval a denně fitko. Jak jsem otěhotněla, chtěl být doma, nabral daleko víc jak já a nehodlal s tím nic dělat. Tedy vadilo mu to, ale přesně zlenivěl. Já se dala během týdne po císaři do kupy a každý den jsem ho začla tahat min. na 3 hodiny na procházku s kočárkem (ideálně do kopce) a sama jsem začla chodit do posilky a vždycky se mu snažím ukázat, jak je to skvělé a že se cítím líp a musím říct, že během dvou týdnů to pochopil a začal chodit taky a obnovil od června svoje členství v boxerském a tenisovém klubu, tak uvidíme, jak se donutí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.5.12 10:59
@Lonette píše:A nemáte možnost hlídání? Třeba že byste se prvně vydali sportovat jen vy dva - třeba běhat, posilovna. To kolo je taky dobrý nápad.

S hlídáním problém nemáme,jeho mamka kdykoliv pohlídá,ale problém je ho k tomu dokopat :mrgreen:
A zase je problém u mě,já sportovat nepotřebuji,ale projet se na kole by mi nevadilo. Já totiž potřebuji nabrat a ne ubrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.5.12 11:06
@terezka24 píše:
Ale apoň ti jde tu neděli,takže se dostane mezi kamarády. Ten můj ne,když mu chlapy volají,tak jim nebere mobil nebo řekne že nemá náladu.
A odkolika se může vzít dítko na tu sedačku? :think: Jelikož na vozík mám stejný názor jako ty. Malé je 11 měsíců,to je asi taky ještě malá,viď?
:nevim:,ale myslím že v roku už by problém byt neměl.A taky jsou polohovatelný sedačky,ale do te nejdu,máme doma normální a kvalitní tak nechcu kupovat další blbost.Stejně ho nechápu,že se doma nenudí 8o …to jako s tebou uklízí a pořád si hraje s malou?Normálně bch ho vykopla i s kočárem ven :mrgreen:.Napadli mě ještě brusle,taky občas(no asi zatím 2×:-D) jsme byli s kočárkem.

to nejde ani večer na pivko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
25.5.12 11:08
@terezka24 píše:
S hlídáním problém nemáme,jeho mamka kdykoliv pohlídá,ale problém je ho k tomu dokopat :mrgreen:
A zase je problém u mě,já sportovat nepotřebuji,ale projet se na kole by mi nevadilo. Já totiž potřebuji nabrat a ne ubrat :)

já taky tak nějak,nemám co hubnout(zpevnit jooo nooo :oops: )..takže mě nic moc nenutí začit na sobě makat,ale už mám pořízený čupr tepláky,takže ještě zkrátit a pak snad :dance: …

Prostě ho musíš vymotivovat,vidím to na svojim jak je pak neuvěřitelně navnaděný na sport,třeba po těch bruslích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
25.5.12 11:11

Holky,asi bych si urvala pusinku kdybych ho viděla na bruslích,on na tom v životě nestál :mrgreen: :mrgreen:
Ne,ani večer nejde na pivko,raději si ho dá doma :nevim:
Ju,uklízí,hračky po malé,utře nádobí,zamete :zed: :zed:
Přitom když sme se poznali mě doslova uchvátil jakej to byl krásnej chlap,ploché bříško,velká pevná stehna a teď,raději nemluvit.
Jediné co mi na to řekne,jsem otec od rodiny,tak co po mě chceš :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria