Zlenivěl mi přítel :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6726
25.5.12 16:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 10:29

No, bohužel jsem narazila teď na to same…když jsme se poznali, cvičil pětkrát týdne a libovala jsem si, jaký je kutil. Potom sme cvičili spolu, nadšeně očekávali příchod potomka, jak budeme chodit s ji cvicit ven. No já chodím cely rok co je malá na světě, on přestal, protože mu covid zavřel posilovnu. Přibral, tolik se mi už nelibi, když přijde z práce, sedí na zadku a věnuje se debilnim diskuzím na netu. Beru, ze každý máme nějaký relax, ale dřív jsme se i dělili o domacnost, on fakt udělal co je potřeba, red proste buď sedí na zadku a cumi do mobilu nebo je pryč. Na procházku se mu kolikrát nechce, cvicit se mnou a s dcerou se mu nechce, nic se mu nechce…jak ztratil zaprah, ztratil i smrnc. Už jsem mu to i řekla, sám je na sebe nastvanej, ale neumí se hecnout…manzelstvi začíná trpět, já začínám byt protivna…jak z toho ven?

• Citovat
  • Upravit
20896
17.4.21 10:33

A není to taky tím, že jsi jej hodila s narozením dcery na vedlejší kolej? Spousta žen si tohle absolutně neuvědomuje, že by to mohl být problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
17.4.21 10:37
@Anonymní píše:
No, bohužel jsem narazila teď na to same…když jsme se poznali, cvičil pětkrát týdne a libovala jsem si, jaký je kutil. Potom sme cvičili spolu, nadšeně očekávali příchod potomka, jak budeme chodit s ji cvicit ven. No já chodím cely rok co je malá na světě, on přestal, protože mu covid zavřel posilovnu. Přibral, tolik se mi už nelibi, když přijde z práce, sedí na zadku a věnuje se debilnim diskuzím na netu. Beru, ze každý máme nějaký relax, ale dřív jsme se i dělili o domacnost, on fakt udělal co je potřeba, red proste buď sedí na zadku a cumi do mobilu nebo je pryč. Na procházku se mu kolikrát nechce, cvicit se mnou a s dcerou se mu nechce, nic se mu nechce…jak ztratil zaprah, ztratil i smrnc. Už jsem mu to i řekla, sám je na sebe nastvanej, ale neumí se hecnout…manzelstvi začíná trpět, já začínám byt protivna…jak z toho ven?

A který z emimina to je? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40414
17.4.21 10:39
@Anonymní píše:
No, bohužel jsem narazila teď na to same…když jsme se poznali, cvičil pětkrát týdne a libovala jsem si, jaký je kutil. Potom sme cvičili spolu, nadšeně očekávali příchod potomka, jak budeme chodit s ji cvicit ven. No já chodím cely rok co je malá na světě, on přestal, protože mu covid zavřel posilovnu. Přibral, tolik se mi už nelibi, když přijde z práce, sedí na zadku a věnuje se debilnim diskuzím na netu. Beru, ze každý máme nějaký relax, ale dřív jsme se i dělili o domacnost, on fakt udělal co je potřeba, red proste buď sedí na zadku a cumi do mobilu nebo je pryč. Na procházku se mu kolikrát nechce, cvicit se mnou a s dcerou se mu nechce, nic se mu nechce…jak ztratil zaprah, ztratil i smrnc. Už jsem mu to i řekla, sám je na sebe nastvanej, ale neumí se hecnout…manzelstvi začíná trpět, já začínám byt protivna…jak z toho ven?

Jedině mu zabavit mobil, zakázat net a hned ráno ho vykopat z pelechu a úkolovat, ti chlapi rychle zleniví, když nad sebou nemají bič. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
17.4.21 10:54

@Cenarius spis bych řekla, ze na vedlejší kolej hodil on mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
17.4.21 11:02

@skorotehotna tak asi ho cvičení s dcerou (představují si malé dítě) úplně nebaví. Co třeba nějaký výšlap s kamarády? Někde na rozhlednu? Nebo vy sami dva bez dcery - máte možnost hlídání, že byste šli třeba spolu na kola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14946
17.4.21 11:28
@free333 píše:
Jedině mu zabavit mobil, zakázat net a hned ráno ho vykopat z pelechu a úkolovat, ti chlapi rychle zleniví, když nad sebou nemají bič. 8)

Ano, být matkou svému muži, to je to, co dodá manželství ten pravý šmrnc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
17.4.21 11:31
@Kfětoslava píše:
Ano, být matkou svému muži, to je to, co dodá manželství ten pravý šmrnc :mrgreen:

Tak tady je i matka málo, jen hra na dozorkyni z Dachau to zachrání… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.21 12:44

@T.Hololinka tebe bych si přál mít doma (vážně). Většinou my chlapi slyšíme jen stížnosti, když si dvakrát týdně odskočime zahrát nás milovaný sport.
Kéž by byly všechny ženy jako ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
17.4.21 13:48
@Pepazdepa12345 píše:
@T.Hololinka tebe bych si přál mít doma (vážně). Většinou my chlapi slyšíme jen stížnosti, když si dvakrát týdně odskočime zahrát nás milovaný sport.
Kéž by byly všechny ženy jako ty :kytka:

Tak zalezi, co nasleduje za zabavu po odchodu z hriste/kurtu/… :lol: Ale vazne, ja bych byla jedine rada, kdyby sel manzel dvakrat tydne sportovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.4.21 14:06
@T.Hololinka píše:
Ano,až tak moc zlenivěl. Nikdo v okolí to nechápe,ani já a ani moje rodina,jen jeho mamka,ta to chápe,prý se nemam divit,že je prostě rodinnej tip :zed:
Jenže on takový nebyl. Měl rád sport,zbožnoval fotbal a futsal.
Kolo,už mě také napadlo,jen nevím co by tomu řekla naše malá,protože on by bez ní nejel :zed: takže bych musela pořídit,sedačku na kolo

Tak rotoped. Ten může být v obýváku :-).
A jestli máte domek a máte trochu rdi zvířata, nechcete pořídit psa? Nějaké aktivní plemeno. Že by s ním chodil (jezdil na koloběžce, v zimě na lyžích) na vycházky a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.21 14:08

@Janadel díky, zlepšily jste mi den. Já mám bohužel spíš špatně zkušenosti, a že si samy ženy přeji, aby partner/manžel sportoval, je supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.4.21 14:08
@Kutil Tom píše:
A který z emimina to je? :mrgreen:
:D :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.21 14:40

Bohužel na kole ani jeden nejezdime a bydlíme v bytě ve městě. On byl vždycky akční, chodili jsme na výlety, na procházky, na túry, do fitka…vše se da dělat, pokud se prizpusobime dítěti. V lete jsme alespoň chodili fakt do přírody, na vyslápy…teď už se mu nechce ani na procházku…
Mám pocit, ze ztratil tu rutinu kvůli covidu, a obavam se, ze i když se vše vrátí do normálu, on už na to nenajede…furt se označuje za sportovce, ale přitom jen drepi na zadku…i doma dřív delal hodně domácích práci, i chlapske, teď už nedela téměř nic, ibcas umeje pánev, když ji necham ve dřezu alespoň pět dni 🤦🏻‍♀️ :woman_face :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac: palming_tone1: Zpohodnel a źenivel…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky