Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, bohužel jsem narazila teď na to same…když jsme se poznali, cvičil pětkrát týdne a libovala jsem si, jaký je kutil. Potom sme cvičili spolu, nadšeně očekávali příchod potomka, jak budeme chodit s ji cvicit ven. No já chodím cely rok co je malá na světě, on přestal, protože mu covid zavřel posilovnu. Přibral, tolik se mi už nelibi, když přijde z práce, sedí na zadku a věnuje se debilnim diskuzím na netu. Beru, ze každý máme nějaký relax, ale dřív jsme se i dělili o domacnost, on fakt udělal co je potřeba, red proste buď sedí na zadku a cumi do mobilu nebo je pryč. Na procházku se mu kolikrát nechce, cvicit se mnou a s dcerou se mu nechce, nic se mu nechce…jak ztratil zaprah, ztratil i smrnc. Už jsem mu to i řekla, sám je na sebe nastvanej, ale neumí se hecnout…manzelstvi začíná trpět, já začínám byt protivna…jak z toho ven?
A není to taky tím, že jsi jej hodila s narozením dcery na vedlejší kolej? Spousta žen si tohle absolutně neuvědomuje, že by to mohl být problém.
@Anonymní píše:
No, bohužel jsem narazila teď na to same…když jsme se poznali, cvičil pětkrát týdne a libovala jsem si, jaký je kutil. Potom sme cvičili spolu, nadšeně očekávali příchod potomka, jak budeme chodit s ji cvicit ven. No já chodím cely rok co je malá na světě, on přestal, protože mu covid zavřel posilovnu. Přibral, tolik se mi už nelibi, když přijde z práce, sedí na zadku a věnuje se debilnim diskuzím na netu. Beru, ze každý máme nějaký relax, ale dřív jsme se i dělili o domacnost, on fakt udělal co je potřeba, red proste buď sedí na zadku a cumi do mobilu nebo je pryč. Na procházku se mu kolikrát nechce, cvicit se mnou a s dcerou se mu nechce, nic se mu nechce…jak ztratil zaprah, ztratil i smrnc. Už jsem mu to i řekla, sám je na sebe nastvanej, ale neumí se hecnout…manzelstvi začíná trpět, já začínám byt protivna…jak z toho ven?
A který z emimina to je? ![]()
@Anonymní píše:
Jedině mu zabavit mobil, zakázat net a hned ráno ho vykopat z pelechu a úkolovat, ti chlapi rychle zleniví, když nad sebou nemají bič. ![]()
@Cenarius spis bych řekla, ze na vedlejší kolej hodil on mě…
@skorotehotna tak asi ho cvičení s dcerou (představují si malé dítě) úplně nebaví. Co třeba nějaký výšlap s kamarády? Někde na rozhlednu? Nebo vy sami dva bez dcery - máte možnost hlídání, že byste šli třeba spolu na kola?
@free333 píše:
Jedině mu zabavit mobil, zakázat net a hned ráno ho vykopat z pelechu a úkolovat, ti chlapi rychle zleniví, když nad sebou nemají bič.
Ano, být matkou svému muži, to je to, co dodá manželství ten pravý šmrnc ![]()
@Kfětoslava píše:
Ano, být matkou svému muži, to je to, co dodá manželství ten pravý šmrnc
Tak tady je i matka málo, jen hra na dozorkyni z Dachau to zachrání… ![]()
@T.Hololinka tebe bych si přál mít doma (vážně). Většinou my chlapi slyšíme jen stížnosti, když si dvakrát týdně odskočime zahrát nás milovaný sport.
Kéž by byly všechny ženy jako ty ![]()
@Pepazdepa12345 píše:
@T.Hololinka tebe bych si přál mít doma (vážně). Většinou my chlapi slyšíme jen stížnosti, když si dvakrát týdně odskočime zahrát nás milovaný sport.
Kéž by byly všechny ženy jako ty
Tak zalezi, co nasleduje za zabavu po odchodu z hriste/kurtu/…
Ale vazne, ja bych byla jedine rada, kdyby sel manzel dvakrat tydne sportovat.
@T.Hololinka píše:
Ano,až tak moc zlenivěl. Nikdo v okolí to nechápe,ani já a ani moje rodina,jen jeho mamka,ta to chápe,prý se nemam divit,že je prostě rodinnej tip
Jenže on takový nebyl. Měl rád sport,zbožnoval fotbal a futsal.
Kolo,už mě také napadlo,jen nevím co by tomu řekla naše malá,protože on by bez ní nejeltakže bych musela pořídit,sedačku na kolo
Tak rotoped. Ten může být v obýváku
.
A jestli máte domek a máte trochu rdi zvířata, nechcete pořídit psa? Nějaké aktivní plemeno. Že by s ním chodil (jezdil na koloběžce, v zimě na lyžích) na vycházky a tak?
@Janadel díky, zlepšily jste mi den. Já mám bohužel spíš špatně zkušenosti, a že si samy ženy přeji, aby partner/manžel sportoval, je supr ![]()
Bohužel na kole ani jeden nejezdime a bydlíme v bytě ve městě. On byl vždycky akční, chodili jsme na výlety, na procházky, na túry, do fitka…vše se da dělat, pokud se prizpusobime dítěti. V lete jsme alespoň chodili fakt do přírody, na vyslápy…teď už se mu nechce ani na procházku…
Mám pocit, ze ztratil tu rutinu kvůli covidu, a obavam se, ze i když se vše vrátí do normálu, on už na to nenajede…furt se označuje za sportovce, ale přitom jen drepi na zadku…i doma dřív delal hodně domácích práci, i chlapske, teď už nedela téměř nic, ibcas umeje pánev, když ji necham ve dřezu alespoň pět dni 🤦🏻♀️ :woman_face
palming_tone1: Zpohodnel a źenivel…