Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@terezka24 píše:
Holky,asi bych si urvala pusinku kdybych ho viděla na bruslích,on na tom v životě nestál![]()
Ne,ani večer nejde na pivko,raději si ho dá doma
Ju,uklízí,hračky po malé,utře nádobí,zamete![]()
Přitom když sme se poznali mě doslova uchvátil jakej to byl krásnej chlap,ploché bříško,velká pevná stehna a teď,raději nemluvit.
Jediné co mi na to řekne,jsem otec od rodiny,tak co po mě chceš![]()
tak můj taky vapadal jinak než teď
…nevím já fakt to tvýho nechápu
…jiná by řekla,že je to výhra,ale já chápu teda tebe že tě to štve.Já kolikrát aji řeknu vystřel na pivo,chci být na emiminu
(samozdřejmě až vykoupe dítka
)zlechčuji to teď
…ale myslím si že bys ho měla vykopat za pohybem.A asi jedině první společně.A co o víkendu odevzdat děti,spojit to s obědem pak jít si zaplavat…sice se mu chtět nebude,ale třeba půjde a zastydí se za ten pupek co nemíval ![]()
ok,tak brusle rači ne ![]()
chci být na emiminu,to je hezké ![]()
On mu ten pupek vadí,ale dělat s tím nic nechce,jen prý přestane pít večer pivo a nebude se večer tláskat všim možným co najde ![]()
No vidiš,plavání
Plavky mám dokonce nové,aspoň je předvedu a jemu to třeba dojde,až se uvidí v zrcadle na veřejnosti
![]()
Nebo až uvidí ostatní,že takový pupky jako má on nemají ve 30 letech
@terezka24 píše:
chci být na emiminu,to je hezké
On mu ten pupek vadí,ale dělat s tím nic nechce,jen prý přestane pít večer pivo a nebude se večer tláskat všim možným co najde
No vidiš,plaváníPlavky mám dokonce nové,aspoň je předvedu a jemu to třeba dojde,až se uvidí v zrcadle na veřejnosti
![]()
Nebo až uvidí ostatní,že takový pupky jako má on nemají ve 30 letech
taky si to myslím…zkus ho tam vytahnout.
s tim emiminem je u nas hotova vec,tvrdi že futr vypisuju a nedělám nic doma
…tak mu řeknu ať jde a nehledí na mě :u toho
..
@wildcherry píše:
taky si to myslím…zkus ho tam vytahnout.s tim emiminem je u nas hotova vec,tvrdi že futr vypisuju a nedělám nic doma…tak mu řeknu ať jde a nehledí na mě :u toho
..
To je dobrý ![]()
Určitě ho zkusím vytáhnout.
děkuji za super radu ![]()
@terezka24 píše:
To je dobrýUrčitě ho zkusím vytáhnout.
děkuji za super radu
přeji ať se zadaří ![]()
Tak třeba už si s těma klukama nemá co říct - nějak se životně posunul, má zájem trávit volný čas jinak, probírat jiné věci… Nechápu, že ti to vadí, proč ho do toho nutíš… To je snad jeho věc, ne? ![]()
@Angua píše:
Tak třeba už si s těma klukama nemá co říct - nějak se životně posunul, má zájem trávit volný čas jinak, probírat jiné věci… Nechápu, že ti to vadí, proč ho do toho nutíš… To je snad jeho věc, ne?
Ja souhlasim s Anguou. Proc mas pocit, ze mu musis organizovat cas? Mne uz taky nebavi veci, ktere jsem delala pred tehotenstvim a pratele uz mam taky jine. ![]()
Nechala bych ho byt. Pokud ti pripada jinak stejny, neni v depresich, ma vas rad a doma pomaha, tak je to preci jeho vec, ze uz nechce sportovat. Co zkusit vymyslet nejakou novou, spolecnou zabavu pro celou rodinu? Treba jen potrebujete zmenu. ![]()
@Angua píše:
Tak třeba už si s těma klukama nemá co říct - nějak se životně posunul, má zájem trávit volný čas jinak, probírat jiné věci… Nechápu, že ti to vadí, proč ho do toho nutíš… To je snad jeho věc, ne?
Bojim se toho,že si zevšedníme a nebudem si mít za chvilku o čem povídat. Už takhle si máme málo co říct,protože sme vlastně pořád spolu.
@terezka24
A kdyz navrhnes nejakou spolecnou aktivitu, treba vylet, tak to taky odmita? Chce byt proste jen doma a nebo chce travit cas s rodinou a je mu jedno jak a kde..
@Scarlett2011 píše:
@terezka24
A kdyz navrhnes nejakou spolecnou aktivitu, treba vylet, tak to taky odmita? Chce byt proste jen doma a nebo chce travit cas s rodinou a je mu jedno jak a kde..
Převážně chce být doma,občas jde se mnou a malou na procházku,jinak je doma
@terezka24 Tím bych se netrápila, tak třeba najdete něco společného nebo on zjistí, že už ho to tak nenaplňuje trávit veškerý volný čas s malou, až bude větší a najde si něco sám nebo se vrátí k tomu fotbalu…
Mně by se teda moc nelíbilo, kdyby mě manžel honil někde po sportech a ještě s tím, že před porodem jsem měla ploché bříško a pevné svaly a už je nemám
A já bych chtěla mít přitom třeba klid na čtení…
Ale chápu tě, že je pak asi víc o čem povídat. Já mám muže nesdílného, takže mi toho říká asi tak stejně, ať je doma nebo pryč
I když už se to trochu naučil…
kde je vlastně problém? máš strach o jeho zdraví? o jeho postavu? nebo ho prostě chceš dostat z domu? mně kdyby někdo takhle furt někam postrkoval, tak budu mít akorát na dotyčného vztek, jsem dospělý a pokud mu břicho nevadí, tak je to je jeho věc. Co bys dělala na jeho místě, kdyby ti chlap řekl, podívej na tu tvou pr**l, vzpomínáš jak si chodila před mateřskou cvičit, jak si byla aktivní, atraktivní, zajdi, pohlídám, protože na tebe je fakt hroznej pohled..a tobě by se nechtělo, protože bys měla zrovna jiný priority než pekáč buchet na břichu a čekala na úplně jiná ocenění, třeba jak zvládáš domácnost a dítě a on na tebe s cvičením…jééé, to by bylo kvokání, jakej je to necita, neřád, jak mu máš sbalit kufry…no tak přibral no
když ho fotbal už nebere, tak proč ho do něj tlačíš
jestli mu chceš vypracovat takový mindrák, aby se styděl jít i na nákup, tak pokračuj v tom co děláš
nebo navrhni aktivitu společnou…užije si rodiny a pak se mu to třeba zalíbí i samotnému…a kolo je teď na léto dobrej nápad ![]()
Aha, tak to je tedy asi velka zmena.
Muj manzel je tedy pecival odjakziva, navic neni moc komunikativni typ, takze vim ceho se chces vyvarovat. Jedinou radu, kterou mam je, do niceho ho netlacit a uz o tom jeho sportovani nemluvit. Misto toho prijit na nejaky jiny spolecny konicek, ktery budete moct delat spolu jako rodina a tim ziskate spolecne zazitky a budete se mit dal o cem bavit. Ale na to uz jsi asi prisla sama.
![]()
Ja mela v zaloze geocoaching, tak se na to muzes mrknout, treba by vas to zaujalo. Je o tom neco napsane i na tady na emiminu. ![]()
Jenže jemu vadí,že tak hrozně přibral,pořád říká jak ho štve,že už i do schodů funí,že je hned spocený atd.,ale dělat s tím nic nechce. Kdyby mu to nevadilo a byl spokojený,necham to být,at si doma zlenivý,ale když si pořád stěžuje,tak ho chci prostě nějak popohnat k tomu.