Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky jsem měla zlomený malíček, taky jsem hodně kulhala, nezůstalo mi to tak, ale bolelo to dost…
Zlomený malíček jsem měla taky. Bolelo to dost a celkem dlouho. Fixuj ho k ostatním prstům náplastí. Kulhání mi nezůstalo
Aha a můžu se zeptat, jak dlouho to kulhání trvalo? Takže kulhat po týdnu je normální?
Hlídala jsem vnoučka a protože plakal, utíkala jsem za ním, zakopla a ukopla si malíček. Hrozně mi to oteklo, chodím jenom v žabkách. Je to už týden a pořád to hrozně bolí, tak nevím jestli mám jít k doktorovi a strávit čas lítáním po doktorech, když bych si to mohla vyléčit sama. Je to pořád hodně oteklé, na omak to bolí, boty nosit nemůžu. Mažu si to gelem ibalgin a teď zkouším Heparin Al mast.
Sonja
Ahoj, mám zlomený malíček na noze a doktor mi řekl, že můžu normálně chodit do práce, i když tam se prakticky nezastavím. Nevím, jestli nejít raději k jinému doktorovi. Je už to skoro týden a já pořád kulhám, zdá se mi, že se to zlepšilo (předtím jsem nebyla schopná na tu nohu ani došlápnout při chůzi, teď už chodím po celé ploše nohy, ale přesto je to kulhání viditelné) na nemocenské nejsem, ale mám strach, aby mi to tak nezůstalo. Chtěla jsem se poradit, jestli jste měli někdo podobný problém no a jak dlouho u Vás to kulhání přetrvávalo?