Zlobivé kotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
9.5.21 17:05
@aiwwa píše:
prosim tě, jak jsi na to přišla. kočky fakt dvě být nemusí. to ostatní snad ani nekomentuju.

Ona ví o kočkách s prominutím prd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.5.21 18:18

Vím o dvou kočkách, jeden kocour a jedna kočička co se zcvokli z toho, že byli sami. Ta kočka zaútočila na dítě a kocourek na majitelku, ten druhý případ byla moje spolužačka na VŠ, kocour byl kříženec Siamske a právě ta kamarádka kocourka milovala nadevsechno, tak zjišťovala co se stalo a vyplynulo z toho, že ta agresivita vznikla z toho, že byl sám, v malém bytě, ven ho pouštět nemohla, tak si pořídila ještě jedno kotě. A taky problém chvíli to vypadalo, že koťátko sežere, pak si na sebe zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.5.21 19:19
@Gežitka píše:
Před kocourem je potřeba se zavřít, jak se dostane v noci do postele, bude si všechny svoje kočičí milostné i nenávistne pocity řešit na lidech. Kočky opravdu musí být dvě a zvykat si na sebe jsou to šelmy a jejich etologie je složitá.

Přestaň šňupat kokos nebo si dej obklad na hlavu, ať nepíšeš podobné bláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.5.21 02:38

Kote je moc malinke, kazdopadne vetsi kote bude jeste vic řádit, s tim pocitej.
Idealni je poridit kotata dve, neskutecne si spolu vyhrajou. Je to pro ne proste lepsi. Za me kombinace kocka-kocour a vcas vykastrovat.

Jinak tedy zavrit kocku na noc jinam (ciste na spani) neni vubec nic spatneho, to bych zas pribrzdila v tom polidstovani, ze chudinka kocicka.
Vsechna nase kotata byla vzdy nejdriv zavrena ve velke koupelne, aby se ochocila, omazlila, poradne naucila na zachod.

Pokud je pro kote neco spatne, neni to zavreni na noc, ale nedostatek podnetu obecne (majitelka pryc v praci, omezeny prostor bytu) a nulova interakce s dalsim kotetem ci zezacatku jeste s matkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.5.21 02:44
@aiwwa píše:
prosim tě, jak jsi na to přišla. kočky fakt dvě být nemusí. to ostatní snad ani nekomentuju.

Nemas uplne pravdu.
Dospela kocka je sice spokojena sama, ale kdyz se podivas na venkovni kocky, tak k interakci mezi kockami proste dochazi. To osamocena bytova kocka nema.

Navic kotata cca do 7 mesicu zustavaji ve skupine s ostatnimi kotaty, vzajemnou hrou se uci a socializuji.
Osamostatnuji se az s dospelosti.

Proto je idealni poridit kotata dve, vyrostou spolu, zvyknou si na sebe a jako dospeli si budou poskytovat tu zakladni kocici spolecnost, ktera je aspon v nejake male mire potreba i u kocek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
10.5.21 06:34

Napíšu takhle hromadně, ano vím, že jsem to uspěchaly, kocourovi se věnuji, vybijim mu energii, mazlime se, nijak ho netrestam, aby se mě bál. Byl to jen nápad, dnes už je to lepší. Kozlík jsem nezkoušela, v okolí mají spíš lidi nehativni zkušenost s agresi a santu máme. Snad se taky čičina zklidní. Jinak je to mazel, tuli se, všude za mnou chodí, rozhodně mu nechci nijak ubližovat.

• Citovat
  • Upravit
2031
10.5.21 06:56

Nejsem tedy kočkomilka, ale není to koťátko nějak moc malé? Může být ve stresu, v noci hledá mámu a bezpečí. Určitě s ní ještě spinkalo. Asi neporadím nic jiného než trpělivost, pohladit, uklidnit, sundat z těla. A tak pořád dokola :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mista1
10.5.21 08:18
@Dobrej_tym píše:
Nejsem tedy kočkomilka, ale není to koťátko nějak moc malé? Může být ve stresu, v noci hledá mámu a bezpečí. Určitě s ní ještě spinkalo. Asi neporadím nic jiného než trpělivost, pohladit, uklidnit, sundat z těla. A tak pořád dokola :hug:

Přesně takhle jsme to dělali dnes v noci, usnul na škrabadle, pak přiběhl do postele a tam spal za hlavou na střídačku, no a kolem 4 ráno začal skákat :lol:

• Citovat
  • Upravit
1014
10.5.21 09:04
@Gežitka píše:
Před kocourem je potřeba se zavřít, jak se dostane v noci do postele, bude si všechny svoje kočičí milostné i nenávistne pocity řešit na lidech. Kočky opravdu musí být dvě a zvykat si na sebe jsou to šelmy a jejich etologie je složitá.

Co to plácáš :mrgreen:? To jsi si popletla nejméně s gepardem ne. Prosím tě kočka není žádný monstrum. Mimochodem máme kočky tři jsou úplně v pohodě, ale jestli něco nesnáší, tak to jsou zavřené dveře. Zavírat kočku je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
10.5.21 12:35
@Tomáš916 píše:
Co to plácáš :mrgreen:? To jsi si popletla nejméně s gepardem ne. Prosím tě kočka není žádný monstrum. Mimochodem máme kočky tři jsou úplně v pohodě,ale jestli něco nesnáší, tak to jsou zavřené dveře. Zavírat kočku je blbost.

Ani kocka by nemela terorizovat rodinu tim, ze se nikde nesmi zavrit :nevim:. Jasne ze se kocka muze zavirat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
11.5.21 13:05

Je to hrůza co kocourek dokáže v noci spáchat. Nejenže bez varování skočí ve tři hodiny na hlavu a začne šíleně nahlas vrnet, otírat se o nos a o pusu a to byl vykastrovanej. Plnou pusu chlupu jsem z to několikrát měla. Navíc mi pak lehnul na krk a láskyplně mě za hlasitého vrneni málem udusil. Vážil pět šest kilo. Okamžitě po usnuti začal skákat šipku pod peřinu a útočit na nohy. Byly jsme šíleně unavený z práce a ani jsme nebyly schopný ho zneškodnit. Když jsou kočky dvě, tak se zas šíleně honej a strašně u toho dupou a skáčou. Občas něco schodej. Ale aspoň si hrajou kontaktní hry spolu, takže je to to něco lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný