Zlomený malíček?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
3.10.14 17:18

Dobrý den chtěl bych se táke zeptat 1.10 jsem mi zlomil malíček a 11.10 mam jet na menši dovolenou kde budu zaroveň spotrovat(měl bych) tak mě zajíma jestli se to za těch 10 dni trošku spravý abych byl schopen aspoň něco dělat nebo mam rači zustat doma.Jak dlouho trvalo uzdravení vám? ;) :) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.10.14 19:15

@paja200
do úplného uzdraven cca 3týdny ale po 10ti dnech pokud to budeš mít stažené prst k prstu tak není problém něco dělat ;-) mám dvě děti a nedávno jsem si zlomila prsteníček a narazila malíček a taky fungovala každý den ;-) Nebolí to moc pokud to je zafixované ;-)koupila jsem si leukoplast a tím to stáhla každý týden jen obměňovala náplat a teď už je to dobré a-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
3.10.14 19:20

@paja200 Tak já s to měla zafačované rovnou na 3-4 týdny, teď už nevím přesně, byla jsem s tím na pohotovosti a bolelo to jako čert. A to byl jen malíček na noze. Neumím si představit, jak by bolelo něco jiného, třeba ruka. Nic jiného jsme zlomeného zatím neměla. Ale prý ty zlomené prsty bolí víc než třeba ta ruka nebo noha…tak nevím… :nevim: v každém případě, já ten malíček měla nateklý a fialový, takže po 10 dnech jsem 100% kulhala, nesměla jsem na to stoupat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
14.11.19 11:10

Ahoj, v noci jsem si nejspíš zlomila malíček na noze, mám to oteklé a zarudlé, ale k doktorovi se mi moc nechce, stejně nic dělat nebude, tak jsem si to jen přilepila pevnou náplastí i druhému prstu, aby se to znehybnilo. Samozřejmě, že o dveře :zed: když jsem šla na wc…myslela jsem, že bolestí pojdu, teď je to už trošku lepší, ale řeším, jestli mužu za dvě hodiny řídit trasu dlouhou 18 km. Mám to risknout nebo raději nikam nejezdit a odvolat to?
Díky, Jana ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí