Zlozvyky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.11.10 20:11

no to je ten problem, ja se stydim jit si ty nehty udelat.. kdyby je videla kosmeticka tak asi omdli… myslim ze ty umely bych nekousala kdyz mi bylo nejakejch 13tak jsem mela tyden nalepovaci a v poho jsem nekousala…

• Citovat
  • Upravit
18223
4.11.10 20:17

Vše co tu padlo - žvýkání- ale třeba balíček na den :-)

kousání nehtů - umělé nehty pomohly, ale když trochu odrostly, tak jsem je odlupovala :roll: :mrgreen:

a když se nudím, tak bych žrala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.10 20:26

přítel křupe klouby a žmoli si vlasy-nejhorsi na tom je ze je zmoli i me, ja jsem na to hakliva jak svina..

• Citovat
  • Upravit
23847
4.11.10 22:26

Neboj, však jí za to zaplatíš, tak co by ses měla stydět. Profesionálka bude mít pochopení, nebudeš nejspíš první, která tam půjde s tímto problémem. A vyber si nějakou, co má v nehtech letitou praxi, ne nějakou matlalku, co to jednou zkoušela na kámošce a už si zařídí salón, gelové nehty se dají dost zprasit. Sama tomu nefandím, když je má někdo drápy jak od kolotočů, ale zkušená nehtařka je umí udělat vkusně, ne žádné dlouhé drapáky a tobě to jistě pomůže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
5.11.10 12:56

Jo tak já křupu také klouby ( i hlavou a pánví to umím) :mrgreen: :mrgreen:
Jo a ještě venku v duchu pomlouvám lidi ( jako až přehneně - Ježíš ty máš ránu ty nádhero) a bavím se tím, ale jinak na venek jsem tuze tolerantní :mrgreen: :mrgreen:
Co je to žmolit vlasy????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65336
5.11.10 13:00

Tak já nevím,jestli žmolit vlasy je to,co dělám já…
prostě si natáčím prmínky na prsty…a to pořád…zatočím chvilku si s tím hraju,a tak dokola a dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.11.10 13:02

Mně teda na kousání nehtů pomohla velmi jednoduchá věc. Šla jsem na gelové nehty - nechala jsem si kraťoučké, milimetr pře bříško prstu a francouzskou manikůru…pak jsem se trošku rozšoupla - fialový lak, šedý lak, rudý lak…prostě jsem milovala své krátké krásné nalakované nehty. Ale protože to znamenalo každé tři týdny strávit 2 hodiny na nehtech, tak jsem si radši nechala narůst svoje. 28 let trápení s kousáním je pryč.

Zlozvyk který podle mě není zlozvyk, ale manžel ho nesnáší - když si namáčím rohlík rovnou do vaničky s pomazánkou - např. putimská z Globusu…mnam. Namazané to není ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.11.10 13:04

freeonit, presne takový nehty jsem taky měla a umělý na to šly v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.11.10 16:36

madgirlnancy A na kolik vyjdou takovy nehty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
5.11.10 17:46

Doriang, já jsem poprvé byla u nehtařky tady u nás, vyšly na 500 Kč a na doplnění jsem už chodila k vietnamcům za 200 Kč. Byla jsem tam moc spokojená, pracovali rychle, kvalita skvělá, hygiena naprosto v pohodě - a na to já jsem pes :lol: a hlavně jsem si nemusela povídat, to já nerada… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.11.10 14:10
Lizbeth píše:
Jo tak já křupu také klouby ( i hlavou a pánví to umím) :mrgreen: :mrgreen:
Jo a ještě venku v duchu pomlouvám lidi ( jako až přehneně - Ježíš ty máš ránu ty nádhero) a bavím se tím, ale jinak na venek jsem tuze tolerantní :mrgreen: :mrgreen:
Co je to žmolit vlasy????

zmolit vlasy, no ze si z praminku udela jakkdyz dred, proste ten praminek toci dokola az ho ma mastnej, a dela to i me, vzdycky kdyz mam od kadernice krasne jemny vlasky tak na nej nonstop saha az je mam mastny

• Citovat
  • Upravit
12154
6.11.10 17:25

Jo, já jsem si ještě vzpomněla - že si koušu rty… :oops: . Hnus. Někdy se povede až do krve, bolí to. Jo a nesnesu na sobě rtěnku, lesk na rty. Leda tak v zimě pomádu nebo jelení lůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
6.11.10 23:30

Ja jsem mela taky zlozvyk kousani nehtu a po udelani novych se zlozvyk ztratil. A ze jsem s okousanyma nehtama vypadala strasne! Hlavne ty zadery…fuj! Naopak potom jsem si to uzivala. A jeste mam jeden zlozvyk na ten uz si rady nevim. Porad si neco vytlacim z obliceje a rukou. Nic tam nemam, ale ja porad vidim nejake pupinky. Za to po vytlaceni tak to opravdu vypadam jak bl… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
21.2.13 00:27

Ahoj, pro odlehčení oživuji diskuzi…
Já si koušu kůžičku kolem nehtů, a rozškrábu každý pupínek a každý stroupek.
A miluju peněženky, naštěstí se musím a umím udržet při zemi, tak je nekupuju, ale vždycky si je v obchodě alespoň prohlídnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
21.2.13 01:08

Jéžiš…kde začít :mrgreen:
křupu kloubama, okusuju si kůžičku ze strany nehtů (nehty ne, to nesnáším), a co mě štve nejvíc, že po nocích nespím, sedím na netu a žeru :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová