Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pridej se k nam do diskuze Brno, jsou tam holky i mimo Brno z blizkeho okoli ![]()
Hezke predstaveni ![]()
13:54:27 Syl1: Ahoj maminky, Pristehovala jsem se do Orlove Poruby. jsem stale sama. mam dva kluky 12.a 8let chodi na jazykovku v Lut. Chlap do vecera v praci. Jsem stale samam a nemam tady s kym podrbat. cekam az porodim, a Hledam kamaradku.. na prochazky a drby a treba pozdeji i na posezeni u kavy. Chodim rada s klukama na hory a mam rada prirodu. asistentka pedagoga. vim, ze je to aseic ubohost si hledat kamaradku. ale nevim jak jinak. mam rada take hudbu, modu.. sport..
![]()
Ahojky, já hledámuž nějakou dobu, ale zatím nic moc.
Mě je 35 a mám tři děti. Holkám je dvanáct a klukovi deset.
Třeba si budeme mít co říct.
Ahoj me je 22 cekam tedka sve prvni uz mimco po dvou nezdarech.
Podle profilu se jmenuješ Zdenka? Jestli ano tak já taky.Ve 22 jsem taky čekala svoje první, ale dvojčata. Přeju ti aby ti to tentokrát dobře dopadlo a kdy to čekáš?
Jo Zdeńka. Mělo by se to narodit v zaří 22.9… Jsem hrozne natěšena ale mam obavu abych to male vzladla a dala mu vsechno co potrebuje… Vis ja mam zapeklity zivot se na me moc neusmival..
No to je celkem dálka. já
jsem z Orlové a mám kluky 13,9 a 4měsíce
Zdenule…tak to nejsme moc daleko já jsem kousek od dvora králové a je mě taky 22 a mám 4mesíční holčičku:) ![]()
Omlouvám se za anonym, ale nechce se mi to řešit pod svým nickem…
Hledám kamarádku - spřízněnou duši na pokec (psaní). Jsme přistěhovaní v podstatě na vesnici, rodina daleko, nikoho tu neznám, šílím z toho… Potřebuju mít s kým mluvit a všechno se s manželem probrat nedá.
Vím, že takhle bez osobního kontaktu je to těžké, ale třeba jste některá v podobné situaci. A třeba se zadaří a sejdeme se časem i osobně, bydlíme nedaleko Brna.
Tak něco o mě…
Budu ráda, pokud se někdo ozve na mail tissaia@email.cz
Díky, live long and prosper…