Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soudce je dobrej teda
Pustili ho a evidentně k tomu něco ví ![]()
jsem v práci a sledovat nemůžu - copak se děje? je něco nového?
Podezřelý je na svobodě, ale je obviněnej ze vzetí svobody Aničky…
neměly by ty naše soudy aspoň někdy s policií trochu spolupracovat?
jinak teda nic víc nemají, nebo mají ale neřeknou že
Soudce neuvalil vazbu na toho zadrženého, byt s tím má cosi společného. Už jen to DNA ![]()
Díky za informaci, dívala jsem se. To, že pustili toho podezřelého, ačkoliv evidentně něco ví, ani nemůžu komentovat. Někdy mi naše zákony připadají postavené na hlavu ![]()
Ani si neumím představit, jak se cítí její rodiče. Kéž by se ještě stal zázrak a Anička byla v pořádku.
děkuju za info - ale radši se k tomu snad ani nebudu vyjadřovat, protože mi to hlava nebere
![]()
holky a co třeba že si myslí že by je ten chlap mohl k Aničce dovést…že ho pustili na svovodu..určitě ho budou sledovat??Asi blbost co?
Jen mě to tak napadlo,proč by ho sakra jinak pouštěli?
![]()
Abra píše:
holky a co třeba že si myslí že by je ten chlap mohl k Aničce dovést…že ho pustili na svovodu..určitě ho budou sledovat??Asi blbost co?Jen mě to tak napadlo,proč by ho sakra jinak pouštěli?
![]()
Také jsem na tuto možnost myslela
![]()
Jenže víme úplný kulový. Pokud má policie stopu, tak ji stejně neprozradí, aby se něco nezvrtlo ![]()
Taky bych řekla že něco tuší,proto je možne že ho pustili.To že ho pustili stejně pro něj není svoboda budou mu pořád v patách
Abra píše:
holky a co třeba že si myslí že by je ten chlap mohl k Aničce dovést…že ho pustili na svovodu..určitě ho budou sledovat??Asi blbost co?Jen mě to tak napadlo,proč by ho sakra jinak pouštěli?
![]()
Ale oni ho zadržovali celkem dlouho, to by se o ní musel buď někdo jiný starat, nebo to podle mě sama nepřežila,ráno bylo na nule..
No je to děs, už druhé dítě se stratilo… Je to možná jiný případ, ale u té Aničky si většina známých lidí myslí, že tomu násilníkovi šlo o sex - nějaký úchyl. Chudák dítě, takovým prasákům bych usekla péro ![]()
Sama vím, jaké to je, když vás obtěžuje nějaký dědek, taky jsem zažila v 10 letech…
Já jsem se nedívala, sleduji jen zprávy na netu. Když mě to všechno přijde hrozně spekulativní a nepřesné. A taky z vlastní zkušenosti vím, jak novináři dokážou mlžit a psát nepřesné informace. Před lety se v naší rodině stala tragedie - úplně jiná, taky o tom psali v novinách, ale úplně něco jiného, než to,co se tam doopravdy stalo.
Někde jsem četla, že se spekulovalo, že včera v poledne bylo nalezeno její tělo, ale policie to vyvrátila. Dokonce přemýšlím, jestli to třeba je pravda, jen ještě není čas, aby tato informace byla potvrzena veřejnosti.Např. z různých důvodů, zabránilo by to třeba dalšímu vyšetřování, co se přesně stalo.
Je mi to líto, je mi z toho hrozně smutno, ale myslím, že Anička už nežije.
Jani novináři píšou blafy to jo, ale na té konferenci mluvili přímo policisté, takže nějaká pravdivost by tam mohla být ![]()
Jinak teda pohled na ty smutný a vyřízený policisty teda taky nic moc…