Sestře hrozí amputace prsů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.12.11 20:20

Zlý sen

Zdravím všechny,
dneska jsem se dozvěděla otřesnou zprávu a to, že mojí sestře reálně hrozí amputace obou prsů :( . Jsem z toho pořád v šoku, řvu jak želva a nemůžu tomu uvěřit.
Ale popořádku. Sestře je necelých 36let. V květnu se jí poprvé objevil zánět v prsu. Podotýkám, že v té době už rok a půl nekojila. Vybrala antibiotika a ok. Pak znova, to už atb nezabrala, šla absces řezat pod narkózu. Chodila na převazy, kdy se jí v ráně doktor furt hrabal, řezal ambulantně, stříhal nůžkama, brr, zažila hrozné bolesti. A pořád dokola - zánět, zarudlá bulka v prsu, řezání ( buď pod narkózou nebo ambulantně 8o ). Zažila fkt strašné bolesti, x narkóz a k ničemu. Pak se jí zánět přestěhoval do druhého prsa a opět šla pod kudlu. Je prosinec a je stále nemocná. CRP - značí zánět v těle, je v normě při hodnotě - teď nevím přesně, tak plácnu - 6 a ona má 60 !!!!!! To je zánět jako prase. To je ale bohužel jediné, co jí zjistili. Jinak nenašli nic, žádné bakterie… prostě nic. Nevědí, proč se jí to furt vrací. Prsa má zjizvená od neustálých zásahů a všechno k ničemu. Dnes byla u primáře opět se zarudlým, zatvrdlým prsem s bulkou a mudr jí to čistil ambulantně. A říkal, že tam má tolik bulek ve tkáni, že není možné to odstranit chirurgicky jako vždy. Že už se radil s kolegy, svolal koncilium a nikdo neví, co to má. A že pokud se to nespraví ( dal jí opět atb. ), tak jí uříznou oba prsy :( :,( :,( 8o !!! Že by z toho v budoucnu mohlo být něco horšího zhoubného.
To je hrůza, to přece nemůžou. Já to opravdu nemůžu vstřebat, pochopit, uvěřit. Vždycky, když si to jen na chviličku připustím, brečím. A jak musí být jí !!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.12.11 20:24

Proto se obracím na Vás, jestli někdo nemáte nějaký nápad, co udělat, na koho se obrátit ( doktor, léčitel… ). Jsem zoufalá, chtěla bych něco udělat, takhle to přece nemůže dopadnout. Děkuji za případné reakce a držte, prosím, pěsti !!!
Omlouvám se za anonym, ale je to hodně choulostivé a bolestné, nechci, aby to kdokoliv známý věděl.

• Citovat
  • Upravit
9166
20.12.11 20:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
20.12.11 20:45

To CRP sice není normální, ale není strašný. 60 by bylo hrozně moc u novorozence. U dospělce jsem zažila i 600, např. u zápalu plic a po ATB jsou v pohodě. Ale jinak to musí být na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
20.12.11 20:47

Odkud jste… poradila bych ti doktora a jít přímo za ním!!! Jeho největší vášní jsou prsa a je fakt šikovnej!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
20.12.11 20:55

Wobenzym nebo Apokurenzym…jinak ještě doporučím jednu takovou věc, kterou nevím jak nazvat. Jedná se o přístroj určený k diagnostice, který je v ČR snad jen jeden pokud nejsou už dva. Testován byl v nemocnici v Motole a nyní jej využívá MuDr. Barna a pak ještě paní doktorka Řehořková v ordinaci v Dejvicích, v ulici Mařákova. Kontakt na recepci je 220514761 nebo mobil 731682650…to vyšetření může být i dražší…nehradí pojišťovna, ale dá se jít na konzultaci a vím, že byly přístupní dohodě. Já myslím, že jsem platila 1500Kč, ale teda chodí tam opravdu všemožné případy, detaily můžu poskytnout v soukromé zprávě…za tu konzultaci se myslím neplatí nic a může to zachránit…

Držím palce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 20:55

Jsme od Brna.

• Citovat
  • Upravit
3839
20.12.11 20:56

ahoj,
co můžu soudit z tvého popisu situace, tak dle mého názoru v tomto případě lékaři postupují špatně - léčí pouze následek nějaké nemoci (řežou absces), ne však její příčinu (proč se zánět opakuje?). Zkuste se obrátit na nějakého odborníka, co se zabývá čínskou medicínou - základem je velmi individuální přesná a podrobná diagnostika, která určí, kde je problém. Zánět prsu může být odvislý od naprosto jiného orgánu v těle. Po takovéto diagnostice může zkusit čínskou léčbu (bylinky, akupunktura, akupresura, dietetika, masáže, cvičení) nebo se opět obrátit na „západní“ lékaře s tím, aby jí léčily nalezenou nemoc.
Zkuste se obrátit na TCM clinic v Praze - nemám osobní zkušenost (jen z doslechu), snad to k něčemu bude. S čínskou medicínou mám zkušenosti jen ze zahraničí.
Aby bylo jasno, nemám vůbec nic proti západní medicíně (manžel je mudr.), jen si myslím, že právě ta diagnostika je na východě mnohem vychytanější - právě skrz ten individuální přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 21:05

Hrozně moc děkuji všem raagujícím, vlily jste mi trochu optimismu do žil :hug: . Snad něco z Vašich tipů bude to pravé. Prosím, reagujte dál. Čím víc, tím líp. Děkuji !!!

• Citovat
  • Upravit
425
20.12.11 21:07

crp 60 neni žadna tragedie..4,5 leta dcera me kamošky měla pneumokoka+těžkej zapal plic a měla crp 500!!!utekla hrobnikovy z lopaty…

jinak moje dcera ma dlouhodobě crp kolem 30-60 a momentalně řešime jeji stav ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 21:07

Madla82 - máš SZ.

• Citovat
  • Upravit
7615
20.12.11 21:15

napiš mi zprávu, napíšu ti kontakt na toho doktora.. jestli chceš. Doufám, že už k němu nechodíte. To by byl průser!!! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.11 21:25

Máš SZ.

• Citovat
  • Upravit
22939
20.12.11 21:39

Mohu taky doporučit alternativní medicínu, jak psala Black Orchids, ale ještě jedna metoda- kineziologie, mě vyléčila ze všech neduhů a i cukrovky. Doporučuji teda jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
20.12.11 21:48

je zajímavé, že ačkoliv doktoři vůbec neví proč se jí to děje a co toje, říkají, že by to mohl být v budoucnu průser. Takže by jí prsa měli uříznout jen proto, že nevědí co to je a když je uříznou, tak myslí, že bude mít klid? OK a co když je uříznou a „to něco“ co neléčí se projeví jinak - např. v rukou - to jí uříznou ruce????? Vzhledem k tomu, že medicína netuší o co jde, tak než by do mě někdo řezal, zkusila bych léčitele (ať již reiky, léčitel…) nebo čínskou medicínu, bylinky. Existuje přístroj titánium se to jmenuje, kde ti projedou jednoduchou diagnostikou celé tělo a zjistí kde je problém. Zkuste nejdřív všechno a teprve pak je nechte řezat.

jinak hoď do googlu hodnoty CRP - co mi vychází, tak hodnota 60 značí bakteriální infekci, ale krize to není - v různých diskuzích lidi píší, že jejich děti měly 150, 200 a po ATB jim to kleslo, takže bych možná problém viděla (laicky - nejsem zdravotník) na tom, že doktoři netuší o co jde a nasazují ATB naslepo, takže nemusí účinkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí