Zmatek ze snažení

60
7.12.22 12:56

Zmatek ze snažení

Ahoj holky,

první snahy o dítě u nás s manželem začaly tak 16 měsíců zpět - některý měsíc jsem ale nebyla zdravotně stopro já, někdy on (covid, zánět močáku, užívání atb, kdy početí by nebylo vhodné apod.) - takže asi všechny pokusy úplně platné nebyly :)

Cykly mám pravidelné jak hodinky, dle ovulačních testů ovuluji, nekontroluji to ale každý měsíc, postupně jsem došla k tomu, že z toho zas nechci dělat úplně vědu a na těle to i tak poznám. (Čím dál tím víc si uvědomuju, že to u mě je spíš otázka hlavy, jak se upínám k té představě apod. - pracuju na tom, snažím se, ale kdo se snaží a je v podobné situaci, tak ví, jak těžké to je.)

Po roce neúspěchů jsem došla ke gynekoložce, ta manžela poslala na spermio, kdy výsledky byly super. Nasadila mi tedy clostyllbegyt - ptám se - je to normální při tom, kdy vlastně v mém těle ovulace funguje, u manžela spermio ok?

Začala jsem totiž clostyl užívat, byla jsem v počátku měsíce velmi náladová (a to vůbec nemívám), při kontrole byly vajíčka 3 - 26mm, 18mm a 18mm, ovulace proběhla, sex co to šlo a nic, jen potom velmi silná menstruace. Uvažovala jsem, jestli mi za to ten clostyl stojí a tento měsíc jsem ho nevzala s tím, že se pokusím nějak hodit do větší psychické pohody (ve smyslu, že od začátku snažení se k tomu dost upínám a tak). Měla jste některá podobný postup od gynekoložky? Nechce se mi užívat lék, který se mi jeví tak, že je určen spíše ženám, která mají problém s ovulací jako takovou.

Děkuji za odpověď a hezký den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3076
7.12.22 13:34

Po 16m zajděte do CAR, ať vás zkontrolují, je to už dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
7.12.22 13:46

@Suelinda Takže se vykašlat na gynekoložku a rovnou CAR? Ona je skvělá, jen moc nerozumím tomu, proč do sebe cpát ty léky, když nebyly další vyšetření apod. Sama říká, že to je hlavně o hlavě apod. a mám vlastně absolvovat tři cykly s tim clostylem, a pak se uvidí - teprve pak by volila CAR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí