Zmatenost v citech

Anonymní
11.10.15 17:02

Zmatenost v citech

Dobrý den, jsme s partnerem přes dva roky. Nikdy moc city neprojevoval.Pro někoho je asi samozřejmost říkat druhému lásko, zlato. miláčku apod. Pro něho ne. Na místo toho aby mě řekl že mě miluje mi řekl at jdu do hajzlu. Nic pro něho není významné(žadný den, žadná udalost).Jediné co projevuje je to jak jsem podle něho blbá, dementní, nenormální a hnusná na něho. Možná že jsem ale potom co začal být on, také proč byt na někoho hodná kdo si to nezaslouží? Jsem férová jak on na mě tak já na něho ale špatná jsem já. Když příjde domu tak ho neobejmu nedám mu pusu. Proč? Protože když příjdu já sedí u počítače a sotva pozdraví.

Ani už nemám chut na sex, sním. Prostě to nepotřebuji.

A zmatená jsem ve svých i v jeho citech. Přítel má být přítel za všech okolností vyslechnout, pochopit toho druhého. Ale on si nenechá nic vysvětlit za všechno mužu já. Kdo by miloval tohle nedělá.

Odejít by znělo snadně, ale momentálně to nejde uskutečnit, bylo by to moc složité, ale dále to rozepisovat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Meha
11.10.15 17:07

A na co se vlastně ptáš?
Snad je Ti jasné, že takový vztah normální není, každý sice city projevovat slovy neumí, ale projevuje je třeba činy.
A pokud Tě přítel posílá do hajzlu, je na Tebe hnusný, tak to by pro mě byl konec vztahu.
Ty ale odejít nechceš, nemůžeš, tak holt tak budeš žít i dál, Tvoje volba.

• Citovat
  • Upravit
5018
11.10.15 17:11

Pokračování tvého příběhu si můžeš přečíst v mnoha diskuzích, šťastný konec tady nebude, pokud s ním zůstaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.10.15 17:13

Proč jsi s chlapem, který tě posílá do hajzlu a jsi pro něj neschopná nicka? Vysvětli mi to prosím tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3623
11.10.15 17:13

Tohle mi dělal bývalý a jsem strašně ráda, že ho můžu nazývat bývalým :). Odešla jsem od něj a po čase se našel chlap, který mě dokáže ocenit, do teďka se divím, jak dlouho jsem si to nechala líbit. Jsou chlapi, kteří neříkají miluji tě, miláčku apod., ale i tak by ženu, kterou mají rádi neposlali do hajzlu. Tohle si na tebe dovoluje po dvou letech? Co přijde po dalších dvou letech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
11.10.15 17:19

Jakou relevantní odpověď čekáš? :think: chováte se k sobě slušně řečeno víc než nehezky, prakticky spolu nevycházíte. Jsou jen dvě možnosti, odejít a mít klid, nebo zůstat (marně hledám jiné důvody než existenční a i ty by museli být hodně silné) a žít jak žijete dosud. Sama musíš vědět co je pro tebe větší oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 17:23

@Lucie008 no vlastně to řekl cca před pul rokem takže po roku a pul mi to řekl. Říkala jsem mu co mi vadí, možná tak druhý den se ještě chová normálně ale pak zas na všechno s*re. Když má odpolední a já ranní tak se nevidíme tak je mi dobře ale jelikož mám furt ranní a on ma dvě směny tak na ranní když jsme spolu tak si neodpočinu nemám svuj klid. :?

• Citovat
  • Upravit
20767
11.10.15 17:24
@Lucie008 píše:
Tohle mi dělal bývalý a jsem strašně ráda, že ho můžu nazývat bývalým :). Odešla jsem od něj a po čase se našel chlap, který mě dokáže ocenit, do teďka se divím, jak dlouho jsem si to nechala líbit. Jsou chlapi, kteří neříkají miluji tě, miláčku apod., ale i tak by ženu, kterou mají rádi neposlali do hajzlu. Tohle si na tebe dovoluje po dvou letech? Co přijde po dalších dvou letech?

Můj muž také není chlap, který by mi 100× denně říkal, že mě miluje, on by mi to možná neřekl ani jednou za měsíc :oops: Ale beru, že to tak prostě má, že mě miluje vím, on totiž lásku projevuje činy, ale kdybych se ho zeptala, tak mě určitě nepošle do hajzlu, ale vykuleně mi vysvětlí, že miluje a ještě mi doběhne koupit čokoládu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
11.10.15 17:24

Zakladatleko, nejseš přítelkyně mýho exmanžela? Taky jsou spolu 2 roky a já čekám, kdy ona pozná, že je to vůl. Někdy bych jí to s chutí řekla, ale vždy si řeknu, že má ráda moje /jeho děti a oni jí. Ale takhle se ke mě choval exmanžel, přesně jako přes kopírák. Do toho „hajzlu“ jsem ho pak poslala já a považuju to za nejlepší rozhodnutí svého života.

• Citovat
  • Upravit
20767
11.10.15 17:28
@jjelena píše:
Zakladatleko, nejseš přítelkyně mýho exmanžela? Taky jsou spolu 2 roky a já čekám, kdy ona pozná, že je to vůl. Někdy bych jí to s chutí řekla, ale vždy si řeknu, že má ráda moje /jeho děti a oni jí. Ale takhle se ke mě choval exmanžel, přesně jako přes kopírák. Do toho „hajzlu“ jsem ho pak poslala já a považuju to za nejlepší rozhodnutí svého života.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.10.15 17:29
@Anonymní píše:
@Lucie008 no vlastně to řekl cca před pul rokem takže po roku a pul mi to řekl. Říkala jsem mu co mi vadí, možná tak druhý den se ještě chová normálně ale pak zas na všechno s*re. Když má odpolední a já ranní tak se nevidíme tak je mi dobře ale jelikož mám furt ranní a on ma dvě směny tak na ranní když jsme spolu tak si neodpočinu nemám svuj klid. :?

A proč že tě poslal do háje? Cos mu jako říkala, že ti vadí? Jako vy dva k sobě asi nepatříte, když ty lpíš na pěkných slůvkách a nějakých událostech a jemu jsou tyhle věci putna :lol: To ale neznamená, že on to snad dělá špatně. Každýho tohle prostě nebere. Blbá, dementní a nenormální máš být proč? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
11.10.15 17:30
@radkka píše:
Můj muž také není chlap, který by mi 100× denně říkal, že mě miluje, on by mi to možná neřekl ani jednou za měsíc :oops: Ale beru, že to tak prostě má, že mě miluje vím, on totiž lásku projevuje činy, ale kdybych se ho zeptala, tak mě určitě nepošle do hajzlu, ale vykuleně mi vysvětlí, že miluje a ještě mi doběhne koupit čokoládu:

To byla jiná diskuze, to bych sem radši moc nepletla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26270
11.10.15 17:31
@Anonymní píše:
@Lucie008 no vlastně to řekl cca před pul rokem takže po roku a pul mi to řekl. Říkala jsem mu co mi vadí, možná tak druhý den se ještě chová normálně ale pak zas na všechno s*re. Když má odpolední a já ranní tak se nevidíme tak je mi dobře ale jelikož mám furt ranní a on ma dvě směny tak na ranní když jsme spolu tak si neodpočinu nemám svuj klid. :?

tak tady je asi odpověď víc než jasná, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.15 17:31

@jjelena No je asi hodně podobných chlapů ale ne, ten muj ani není pro svatbu takže nebude ničí exmanžel.

• Citovat
  • Upravit
20767
11.10.15 17:38
@Tunrida píše:
To byla jiná diskuze, to bych sem radši moc nepletla :mrgreen:

A dokonce takovou, jakou mám ráda :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...