Změna CAR Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
104
13.8.14 10:51

změna CAR BRNO

Ahojte holky,
máte něj. zkušenosti se změnou centra v Brně. My byli 2× neuspěšně v Heliosu a tak přemýšlíme jestli se přesunout do UNICY, nebo na Obilňák? díky moooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
194
13.8.14 10:56

Ahoj…Ja chodim na obilnak…V Heliosu jsem byla taky a utekla jsem po prvni navsteve..diky jejich chovani..mozna jsem narazila na blbeho doktora, ale uz nikdy vice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
13.8.14 11:01

@laurkaa13 Ahoj, my byli v Unice a jestli budeme muset zase, tak určitě jinam. Byli tam moc milí, to jo, ale neudělali mi absolutně žádné vyšetření a rovnou nás nacpali na IVF… Nebyla jsem v tom zběhlá, což poznali… Až zpětně jsem zjistila, že mi měli udělat aspoň takový základ jako hormonální profil… No nic, milí byli, ale na prachy hrozně hrrr… A taky nebrali pacienty moc individuálně, ale spíš stylem „teď to taky tak děláme, tak to uděláme tak i u vás“… A pak jsem od jiných dr. zjistila, že ten postup nebyl pro mě vůbec vhodný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
13.8.14 11:06

Cetla js diskuze, kde Obilnak pomlouvaji…ze se tam ceka…zeje to velky spital a berou to jal.na bezicim pasu.
Ja sama jsem zdravotnik a pracuji v tak velke nemocnici 14 let…vim jak to chodi, takze me to neodradilo…a nelituji toho…
Sestricky i lekari byli vzdy hodni a ochotni…Mam za sebou jedno neuspesne IVF a jednu IUI…ted js po druhe IUI a cekam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.8.14 11:11

No právě, že diskuze i zkušenosti se dost liší, ale to je asi jasné, někomu to vyjde a někomu ne…já mam za sebou už 4 stimulaci (2× Zlín, 2× Helios) jen 1× transfer, takže tento pokus si budeme kompletně celý platit, ale nejdřív až tak za půl roku…a jaké jsou tedy čekaci doby na Obilňáků? i komplet vyšetření dělají? i když ty už po těch pokusech máme… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
13.8.14 11:19

Ja zavolala a asi za tyden uz jsem tam cekala…udelali spermiogram, odbery, ultrazvuk, manzelovi urolog. a taky ultrazvuk a dal jsme se domlouvali podle vysledku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
13.8.14 13:16

Jj, díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie