Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky,
máte něj. zkušenosti se změnou centra v Brně. My byli 2× neuspěšně v Heliosu a tak přemýšlíme jestli se přesunout do UNICY, nebo na Obilňák? díky moooc
Ahoj…Ja chodim na obilnak…V Heliosu jsem byla taky a utekla jsem po prvni navsteve..diky jejich chovani..mozna jsem narazila na blbeho doktora, ale uz nikdy vice…
@laurkaa13 Ahoj, my byli v Unice a jestli budeme muset zase, tak určitě jinam. Byli tam moc milí, to jo, ale neudělali mi absolutně žádné vyšetření a rovnou nás nacpali na IVF… Nebyla jsem v tom zběhlá, což poznali… Až zpětně jsem zjistila, že mi měli udělat aspoň takový základ jako hormonální profil… No nic, milí byli, ale na prachy hrozně hrrr… A taky nebrali pacienty moc individuálně, ale spíš stylem „teď to taky tak děláme, tak to uděláme tak i u vás“… A pak jsem od jiných dr. zjistila, že ten postup nebyl pro mě vůbec vhodný… ![]()
Cetla js diskuze, kde Obilnak pomlouvaji…ze se tam ceka…zeje to velky spital a berou to jal.na bezicim pasu.
Ja sama jsem zdravotnik a pracuji v tak velke nemocnici 14 let…vim jak to chodi, takze me to neodradilo…a nelituji toho…
Sestricky i lekari byli vzdy hodni a ochotni…Mam za sebou jedno neuspesne IVF a jednu IUI…ted js po druhe IUI a cekam…
No právě, že diskuze i zkušenosti se dost liší, ale to je asi jasné, někomu to vyjde a někomu ne…já mam za sebou už 4 stimulaci (2× Zlín, 2× Helios) jen 1× transfer, takže tento pokus si budeme kompletně celý platit, ale nejdřív až tak za půl roku…a jaké jsou tedy čekaci doby na Obilňáků? i komplet vyšetření dělají? i když ty už po těch pokusech máme… ![]()
Ja zavolala a asi za tyden uz jsem tam cekala…udelali spermiogram, odbery, ultrazvuk, manzelovi urolog. a taky ultrazvuk a dal jsme se domlouvali podle vysledku…