Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Před nějako dobou jsem si zadávala dotaz do poradny kojení. Nyní jsem zjistila že když zadám váhový přírůstek zobrazí se mi i dotyčný článek.
Jde nějakým způsobem ve článku změnit podpis za přezdívku kterou používám?
Vím že by to byla velká náhoda ale nerada bych popř. dotyčnou paní dokt. naštvala. děkuji
Příspěvek upraven 15.04.10 v 16:30
cusik, do jake poradny jsi davala ten dotaz, do nasi?
hodila jsem „váhový přírustek kojence“ do googlu a nic vyrazneho mi nevyskocilo - podle me je extremne nepravdepodobnbe, ze by to tvoje dr.vubec zadavala. Natoz aby se trefila na tvuj dotaz. Krom toho dr. si pamatuji jmena jen svych velmi vyraznych pacientu, stropilas u ni nejakou scenu? jestli ne, tak pokud se vyslovene nejmenuje Angelika Velkoprsatá, tak ji tvoje jméno nic neřekne.
Nějak mi blbne internet
zkoušela jsem to upravit a krásně jsem příspěvek smázla
Pudloslava píše:
cusik, do jake poradny jsi davala ten dotaz, do nasi?
hodila jsem „váhový přírustek kojence“ do googlu a nic vyrazneho mi nevyskocilo - podle me je extremne nepravdepodobnbe, ze by to tvoje dr.vubec zadavala. Natoz aby se trefila na tvuj dotaz. Krom toho dr. si pamatuji jmena jen svych velmi vyraznych pacientu, stropilas u ni nejakou scenu? jestli ne, tak pokud se vyslovene nejmenuje Angelika Velkoprsatá, tak ji tvoje jméno nic neřekne.
Vyběhlo mi to na seznamu a myslím že by mě podle jména 100% poznala, známe se už 8 let, je to známá ![]()
aha, uz jsem to nasla - tak to je u nas, tak staci napsat adminum .....
ale stejne si nemyslim, ze by tohle tvoje dr. notabene zrovna na seznamu zadavala do vyhledavace. By musela dostat tip.
Pokud se nepletu, tak každý vyhledávač si indexuje v jiných časových rozestupech a to, že zrovna tentokrát tebe vyhodnotil jako první neznamená, že tam budeš i příště, nicméně určitě pro admina nebude problém upravit ![]()
manisa píše:
Ahoj. Před nějako dobou jsem si zadávala dotaz do poradny kojení. Nyní jsem zjistila že když zadám váhový přírůstek zobrazí se mi i dotyčný článek.
Jde nějakým způsobem ve článku změnit podpis za přezdívku kterou používám?
Vím že by to byla velká náhoda ale nerada bych popř. dotyčnou paní dokt. naštvala. děkujiPříspěvek upraven 15.04.10 v 16:30
Napiš mi SZ s odkazem, domluvíme se.
L.