Je možné upravit údaje v dotazu v poradně?

10704
15.4.10 15:51

Změna článku

Ahoj. Před nějako dobou jsem si zadávala dotaz do poradny kojení. Nyní jsem zjistila že když zadám váhový přírůstek zobrazí se mi i dotyčný článek.
Jde nějakým způsobem ve článku změnit podpis za přezdívku kterou používám?
Vím že by to byla velká náhoda ale nerada bych popř. dotyčnou paní dokt. naštvala. děkuji

Příspěvek upraven 15.04.10 v 16:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43066
15.4.10 15:57

cusik, do jake poradny jsi davala ten dotaz, do nasi?
hodila jsem „váhový přírustek kojence“ do googlu a nic vyrazneho mi nevyskocilo - podle me je extremne nepravdepodobnbe, ze by to tvoje dr.vubec zadavala. Natoz aby se trefila na tvuj dotaz. Krom toho dr. si pamatuji jmena jen svych velmi vyraznych pacientu, stropilas u ni nejakou scenu? jestli ne, tak pokud se vyslovene nejmenuje Angelika Velkoprsatá, tak ji tvoje jméno nic neřekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
15.4.10 15:59

Nějak mi blbne internet :oops: zkoušela jsem to upravit a krásně jsem příspěvek smázla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
15.4.10 16:02

dej upravit znova :-) jinak vypadam jak ctenar myslenek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10704
15.4.10 16:02
Pudloslava píše:
cusik, do jake poradny jsi davala ten dotaz, do nasi?
hodila jsem „váhový přírustek kojence“ do googlu a nic vyrazneho mi nevyskocilo - podle me je extremne nepravdepodobnbe, ze by to tvoje dr.vubec zadavala. Natoz aby se trefila na tvuj dotaz. Krom toho dr. si pamatuji jmena jen svych velmi vyraznych pacientu, stropilas u ni nejakou scenu? jestli ne, tak pokud se vyslovene nejmenuje Angelika Velkoprsatá, tak ji tvoje jméno nic neřekne.

Vyběhlo mi to na seznamu a myslím že by mě podle jména 100% poznala, známe se už 8 let, je to známá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43066
15.4.10 16:04

aha, uz jsem to nasla - tak to je u nas, tak staci napsat adminum .....
ale stejne si nemyslim, ze by tohle tvoje dr. notabene zrovna na seznamu zadavala do vyhledavace. By musela dostat tip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
15.4.10 18:01

Pokud se nepletu, tak každý vyhledávač si indexuje v jiných časových rozestupech a to, že zrovna tentokrát tebe vyhodnotil jako první neznamená, že tam budeš i příště, nicméně určitě pro admina nebude problém upravit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21081
15.4.10 20:31
manisa píše:
Ahoj. Před nějako dobou jsem si zadávala dotaz do poradny kojení. Nyní jsem zjistila že když zadám váhový přírůstek zobrazí se mi i dotyčný článek.
Jde nějakým způsobem ve článku změnit podpis za přezdívku kterou používám?
Vím že by to byla velká náhoda ale nerada bych popř. dotyčnou paní dokt. naštvala. děkujiPříspěvek upraven 15.04.10 v 16:30

Napiš mi SZ s odkazem, domluvíme se.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová