Změna děložního čípku

42
27.2.14 23:19

Změna děložního čípku

Zdravím, nedávno jsem byla u své doktorky na gynekologii, tam mně hlásila, že mám cystu 28 mm na vaječníku, ale krevní testy dopadly v pořádku. Píchla mi do zadnice injekci, aby mi vyvolala menstruaci, jenže zatím menstruace pořád nikde, také mě řekla, že mám nějaké změny na děložním čípku, povrch bílí, a něco o bradavičkách, je to něco vážného?? Zatím z cytologie výsledky nevím, ale po celou dobu jsem špinila, někdy moc tmavý, někdy zas moc světle hnedý výtok. Mátě někdo s tím zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
27.2.14 23:44

To byva normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
28.2.14 06:44

Ty změny na čípku má každá druhá…jakoby může se z toho vyvinout rakovina děložního čípku, proto pak chodíš na prevenci jednou za půl roku. Ale ono se to mění pořád. Mě řekli, že mám ty změny před dvěma lety a chodila jsem na gyndu každého půl roku a teď už je tam zase nemám, tak chodím zas jednou za rok…vůbec si z toho nic nedělej, jestli bude dobrá cytologie, tak se nic neděje. Maximálně můžeš vyčíst nějakou bylinku a pít třeba čaj na podporu toho čípku nebo tak, ale není to nic vážnýho, nelam si s tím hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
28.2.14 08:04

Chce to pravidelné kontroly a sledovat to. Do třiceti let pokud jsou to hpv viry, tak si s tím prý tělo dokáže poradit, pak je to horší. To má cca 70 procent populace, někomu se to může rozjet a pak je to na konizaci. Ber něco na posílení organismu.. Lactobacily, indonal, resvestrol atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.2.14 11:28

@andileklucka Děkuji moc, no uvidime za tři týdny, jak dopadnou výsledky z cytologie, Snad to bude vše v pořádku, ale menstruace se mě pořád nerozjela po tom pichancu na vyvolání a to už jsou 4 dny :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
28.2.14 11:30

@KKatka23 Jo něco podobného mi řekla doktorka, tak snad to bude ok, uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí