Změna doktora při problémech

1906
10.9.22 14:10

zmena doktora pri problemech

Ahoj,

je divne zmenit OL, kdyz mam nejake zdravotni komplikace momentalne. Nebo je mozne, ze diky tomu me novy lekar nevezme? Mam strach, zroven muj stary lekar je dost mimo a me zdravotni problemy neresi.

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
368
10.9.22 14:12
@MilujicislecnaT píše:
Ahoj,

je divne zmenit OL, kdyz mam nejake zdravotni komplikace momentalne. Nebo je mozne, ze diky tomu me novy lekar nevezme? Mam strach, zroven muj stary lekar je dost mimo a me zdravotni problemy neresi.

dekuji

Dobrý den můžete si stěžovat na lékařské komoře pokud je lékař k ničemu můžou mu zakázat činnost. Jinak naopak je dobře pokud doktora změníte pokud vám něco je potřebuje péči a on se vám nevěnuje tak naopak to je důvod jít jina. Kdyby to bylo vážné tak pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.22 14:21

@KacanovaIng

vazne to asi neni, ale doktor na me kouka jak kdybych si vymyslela ty jeho sestry tez.

uz na to proste nemam. Doufam, ze sezenu jineho.

od pristiho tydne zacnu resit, dekuji :roll:

• Citovat
  • Upravit
34322
10.9.22 14:41

Muzes zmenit kdykoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.9.22 14:58
@KacanovaIng píše:
Dobrý den můžete si stěžovat na lékařské komoře pokud je lékař k ničemu můžou mu zakázat činnost. Jinak naopak je dobře pokud doktora změníte pokud vám něco je potřebuje péči a on se vám nevěnuje tak naopak to je důvod jít jina. Kdyby to bylo vážné tak pohotovost.

Zakazat cinnost za co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65107
10.9.22 15:30

Nno nevím, na vyšetřeních jsi byla, nevidím pochybení obvodního

MilujicislecnaT
43
4
8.9.22 08:30
0
@Pudloslava potrebovala bych prosim poradit, je mi 24 let, trapi me brneni nohy, obcas i ruky…. ale noha brni permanentne 3 mesice, na mag. rezonanci cekam na termin, desnim se abych nemela neco na mozku, zadne jine neprijemnosti nemam… proste hlavne brni to litko… dnes jdu na rentgen patere, ale proste desim se no 8o achjo, mohu orobsebe neco udelat? krom toho ze beru horcik, s oci problem nemam, nikdy jinak nepadam… na borelii jsem vysetrena byla cca pred 2 mesici, mam to zopakovat treba znovu poprosit o krev na borelii?
zajimal by me na vas muj zdravotni stav. vzdy jsem byvala zdrava, momentalne me trapi brneni jedne nohy a ruky, leve. vek 24 let. kalsicke neur. vysetreni zdne abnormality nenaslo. Radeji rentgen patere a MRI mozku.

pokud nadale budou problemy pretrvavat? co by bylo z dalsi vysetreni?

znova odbery krke? muze to mit spojitost s ALS?

jsem uz opravdu na nervy, to brneni nohy je desny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.9.22 15:55

No, jo. Z tehle okopirovane diskuse je videt, ze lekar fakt nic neresi. Jeste nemuze mit ani vysledky rtg, na kterem jsi byla, ale uz je to jasny, ze na tebe kasle. Vzdyt uz dva dny pro tebe neudelal nic( co z toho, ze jeden je sobota), flakac jeden. To vidim na odebrani licence hned v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.22 17:23

@vokishka ano, ale ne na zaklade obvodniho…. tim ze jsem si sama na neurologii zasla!

proto bych si nasla obvodniho lekare, ktery bi mi zknotrolovsl i krev s moc, zda je vse v poradku 8o

• Citovat
  • Upravit
76441
10.9.22 17:25
@Anonymní píše:
@vokishka ano, ale ne na zaklade obvodniho…. tim ze jsem si sama na neurologii zasla!proto bych si nasla obvodniho lekare, ktery bi mi zknotrolovsl i krev s moc, zda je vse v poradku 8o

psycholog, psychiatr, máš úzkostnou poruchu a panické stavy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24634
10.9.22 17:27

Ty jo, není to zase ta Heduš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
10.9.22 17:28
@KacanovaIng píše:

Pokud nemáte velmi závažné podezření z odborného pochybení, tak na OS ČLK nepochodíte. Zakázání činnosti? To už by musel být echt závažný a opakovaný prohřešek. Nesmíte se tak často dívat na seriály z lékařského prostředí. Po bitvě je každý generál a aspoň ti osvícení soudní znalci a posuzující lékaři OS ČLK či vyšších instancí ČLK se dívají problém ex ante, tedy jakoby byli v pozici ošetřujícího lékaře oproštěni od znalosti budoucích výsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24634
10.9.22 17:29
@Doctus píše:
Pokud nemáte velmi závažné podezření z odborného pochybení, tak na OS ČLK nepochodíte. Zakázání činnosti? To už by musel být echt závažný a opakovaný prohřešek. Nesmíte se tak často dívat na seriály z lékařského prostředí. Po bitvě je každý generál a aspoň ti osvícení soudní znalci a posuzující lékaři OS ČLK či vyšších instancí ČLK se dívají problém ex ante, tedy jakoby byli v pozici ošetřujícího lékaře oproštěni od znalosti budoucích výsledků.

Klid, ona paní inženýrka dost často radí pěkné nesmysly i v jiných diskuzích. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
10.9.22 17:29

A jinak: klidně VPL změňte, věřím, že současnému se dost uleví. Jen teda chudák ten, co k němu přestoupíte, ten se bude po obdržení výpisu divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76441
10.9.22 17:32
@lucad77 píše:
Ty jo, není to zase ta Heduš? :think:

jako - je to i možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76441
10.9.22 17:33
@lucad77 píše:
Klid, ona paní inženýrka dost často radí pěkné nesmysly i v jiných diskuzích. ;)

@Doctus přesně tak, Kačanovou inženýrku přeskakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast