Změna doktora - ano či ne?

2972
13.8.11 15:28

změna dr ano či ne ?

ahoj nastíním vám mou zkušenost
už dlouho jsem uvažovala o změnu dr jelikož je jen pár dní v měsíci v Hloubětíně který mám asi 20 km daleko neochota sester mě fakt zaráží a hlavně základní peče se samozdřejmě neplatí ale by bylo nejlepší si zřídit roční poplatek 1000 když není tak to dávají při objednání vědět nedají na výběr termín ale rovnou ho stanoví :( což ve smenném provoze je problém

a ted jsem narazila na dr v jirnech je to asi 5 km daleko ode mne ale s dr nemám zkušenost

a ted babo rad bud odejít od dr stávajícího já sice nejsem kdo ví jak náročná jenže pokud něco tak kdyby bylo nejhůře stačí zavolat a dojít ale takhle musím čekat ozkoušené od někoho to nemám tak zatím nevím...... :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
13.8.11 15:46

třeba ti tohle pomůže v rozhodování

http://www.znamylekar.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
13.8.11 17:21

to už jsem koukala ale z toho trojlístku je tam jen 1 to mě také napadlo ale hlavně já nechci k ženské já mám radši ty chlapy ;) nevím proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
13.8.11 17:25

Sarko,to holt musíš zvážit sama ohledně změny lékaře ..
Jinak to je holt život,vím,že to nikoho nezajímá ale dám příklad.Chodím k zubaři ke kterému to mám daleko na dojíždění,je to perfektní odborník a neměnila bych ho.Ale : dostanu jasně stanovený termín příští kontroly a hotovo.Jestli se mi to hodí nebo ne,je můj problém.Stejně tak mě nezajímá jestli má volno pacient,kterému určuji termín já.Bohužel.
Držím palce,ať už se rozhodneš Dr.změnit nebo ne :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2972
13.8.11 17:31

no mě nedělá problém dojíždění ale celkově přístup sester vím že to je jen o tom ale tam kdo si nezaplatí tak se k člověku i tak chovají což mě docela i vadí :( ale zase mi přijde docela v pohodě že když budu něco potřebovat že tam můžu zajet hned ráno než půjdu do práce ;) ale jako vše má to své pro i proti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
14.8.11 07:22

Upřímně řečeno, já bych v tomhle případě změnila lékaře okamžitě, chování podle toho jestli někdo zaplatí / nezaplatí bych nezkousla, a to že mi určí termín a vůbec ho nezajímá, zda se mi hodí, to už tuplem ne.

A to s tím termínem, je smutné, že si někteří lékaři a sestry stále neuvědomují, že pacienti jsou jejich klienti a ne obtížný hmyz, co jim ztěžuje práci. A nabídnout výběr z volných termínů by měla být samozřejmost. Jasně, u specializovaných vyšetření jich třeba moc není, ale i tam se dá jednat slušně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
14.8.11 12:55

Ohledně těch termínů,ona každá mince má dvě strany.Dřív to fungovalo tak,že jsme se pacientů ptali na to,kdy se jim příští termín hodí a jak mají čas.Takže to dopadlo tak,že neskutečně dlouho vymýšleli kdy by mohli a kdy by nemohli ( nás to zdržovalo ) a když už si ten datum a čas vymysleli,tak v den a hodinu,kdy už neordinujeme. Např.v pátek k večeru opravdu na nikoho nejsme zvědaví.Takže se řeklo dost,nebudou si vymýšlet kraviny a přijdou v termín,který se jim určí.Nelíbí se jim to? V pořádku,můžou jít jinam. Na stavu těch pár případných odpadlíků nebo těch kteří přešli to absolutně nebude znát.

• Citovat
  • Upravit
2972
14.8.11 23:19

jasně to chápu jenže na té gyndě je problém ten že i když bych mohla tak je tu jeden faktor který neovlivníme a to je MS a ještě i lidi chodí do práce a třeba si nemůžou jen tak vzít volno pokud to není objednání měsíc a více dopředu a přijde mi vaše jednání docela asi špatně volené pokud nejste odd jako kardio či jiná specializace kde těch dr je pomálu jen koukám jak kde jsou arogantní a asi si budeme muset začít zvykat bude asi hůře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
14.8.11 23:26

to máš pravdu nabyla jsem dojem že se zítra objednám a uvidím nějak jsem tu v šoku z chováních u dr a bylo mi to i potvrzeno přijde mi to jako by jsme nebyli lidi ale kusy ale asi to tak prostě je :( a uvidíme jaký na to pak budu mít názor sice s lidmi dělám někdy mě také štvou ale snažím se být příjenmá takže vím že to je náročná práce a nerada bych někam přišla a tvářila se jako kakabus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
15.8.11 08:01

Mě thleo jednání přijde vždy špatně volené a upřímně řečeno i dost arogantní. Není velký problém nabídnout termín, zeptat se pacienta zda se mu to hodí nebo ne a pokud řekne že ne, tak nabídnout jiný. To nikoho tolik nezdrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
15.8.11 10:01

Ahoj, no v tech Jirnach jsou fakt dobri. Sestry v pohode, hodne a ochotne mi pohlidat malou. Doktor take v poho, porad se pta jestli nemam nejaky problem. Kontroly sice jednou za rok, ale poradne se na tebe koukne i s ultrazvukem atd. Takze ja davam :palec: A to nemluvim o tom, ze je to fakt od nas kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
15.8.11 10:20

to je jedno že kontroly jednou za rok to jsem byla zvyklá akorát tay v praze chtějí víckrát ;) což jsem poprvé koukala hlavně že tam malou pohlídají, jenlikož v gyncentru měla jedna tnámá docela veliký problém :( a hlavně že jsou důkladní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
21.6.12 14:48

Měnila jste některá zubaře v průběhu léčby zubů? Mám rozvrtaný zuby a moje zubařka si s tím neví rady a léčí mě pokus omyl. Ráda by jsem se nechala přeregistrovat, ale nevím jestli mě zubař neřekne aby jsem přišla až budu mít ty zuby opravený, že nebude chtít přebírat léčbu :think: Jestli nepůjdu jinam tak mě pusa upadne a o zuby snad přijdu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
21.6.12 14:59

Já bych šla jinam. Nový zubař Tě určitě nevyhodí, jestli to nebude pako :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
21.6.12 15:02

@goldenka někdy mám pocit, že zubaři a celkově doktoři, sice budou remcat, ale jejich profesionální cti to nedá, aby ti neukázali, že kdybys konkrétně za nima přišla už dávno, tak oni by ti to takto nezm. vili :lol: Takže bych začla okamžitě obvolávat zubaře, kdo bere, jestli máš na někoho tip, tak rozhodně bych tam naklusala, než o ten zub fakt přijdeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí