Změna otce v RL

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59487
30.10.20 13:46

Nic bych teda neměnila, on platí. Zájem nemá takže pro Vás se nic nemění. Jasně že pro ex super nápad. Pokud přestane platit tak když o peníze nejde tak se pro vás nic nemění. Nikdy nevíš co se může stát a nechtěla bych aby dítě mělo v rodném listě cizího člověka. Připravíš dítě i o možné dědictví :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.20 16:14

@cecetka dědictví? By chudák sdedila milionové dluhy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.20 16:17

Nezlobte se na me holky ale vy jste fakt **** Nejste schopný normálně odpověď.. Vaše chytré řeči nikdo nepotřebuje. Chtěla jsem radu. A dědictví? Ma milionové dluhy. Nic vic. Urážet se od Vas fskt nenechám!..

edit adminem - vulgarismus

• Citovat
  • Upravit
21058
30.10.20 16:45

Rad tu padlohodne a i ty uplne presne vcetne postupu. Staci jen cist. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27086
30.10.20 17:01

@Cenarius Taky myslim, ze ta zakladni rada - SVATBA - tady padla :think:

@Anonymní píše:
@cecetka dědictví? By chudák sdedila milionové dluhy

Ted muze mit dluhy, za 40 let majetky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
30.10.20 17:04
@Anonymní píše:
Nezlobte se na me holky ale vy jste fakt krávy. Nejste schopný normálně odpověď.. Vaše chytré řeči nikdo nepotřebuje. Chtěla jsem radu. A dědictví? Ma milionové dluhy. Nic vic. Urážet se od Vas fskt nenechám!..

Děvče, to MYSLÍŠ VÁŽNĚ!!?
tak já ti najdu o své vlastní vůli PŘÍMO JUDIKÁT co vůbec můžeš a máš dělat a kdy/jak a proč a ty za to nadávky do krav, jo?? hm… karma je zdarma.
Svědčí to o Tvé úrovni. Nikoliv o naší.
Možná jsi nebyla schopna tak dlouhý příspěvek přečíst? Případně nějaký problém s pochopením psaného textu!?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.10.20 17:08
@Lucy75 píše:
Děvče, to MYSLÍŠ VÁŽNĚ!!?
tak já ti najdu o své vlastní vůli PŘÍMO JUDIKÁT co vůbec můžeš a máš dělat a kdy/jak a proč a ty za to nadávky do krav, jo?? hm… karma je zdarma.
Svědčí to o Tvé úrovni. Nikoliv o naší.
Možná jsi nebyla schopna tak dlouhý příspěvek přečíst? Případně nějaký problém s pochopením psaného textu!?? :lol:

Překvapilo tě to? :mrgreen: Mě ti ani ne, vzhledem k dotazu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.10.20 17:11

Když nepotřebuješ pohled na věc a přítomné jsou krávy, tak proč zakládáš diskusi? Jednu radu ale dostaneš - nešou…stej s každým, kdo jde okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
30.10.20 17:35

@Burj Chalifa ale tak šoust*t může, kdyby se pořádně chránila :mrgreen: :lol:
ale dělat si děti s kamarády může být prekérka..

Stejně zřejmě vůbec nepochopila, že v její situaci osvojení partnerem stejně NEDOSÁHNE. Po svatbě možná, ale vzhledem k vývoji diskuse odhaduji, že její schopnost se vdát a následně řádně podat odůvodněný návrh na osvojení staršího dítěte příslušnému soudu, se limitně blíží nule ;)
Takže jsem poměrně dost klidná, v tomto případě se žádné „vypisování“ z rodného listu konat nebude… Přinejmenším v nejbližších letech… :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2168
30.10.20 18:40
@Anonymní píše:
Nezlobte se na me holky ale vy jste fakt krávy. Nejste schopný normálně odpověď.. Vaše chytré řeči nikdo nepotřebuje. Chtěla jsem radu. A dědictví? Ma milionové dluhy. Nic vic. Urážet se od Vas fskt nenechám!..

Kdo je tady krava ses mozna ty!!! Tady ti holky davaji rady a ty jim za to nadavas? Delej si co chces a vubec bych se nedivila, kdyby to vse bylo jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3600
30.10.20 19:14
@Anonymní píše:
Nezlobte se na me holky ale vy jste fakt **** Nejste schopný normálně odpověď.. Vaše chytré řeči nikdo nepotřebuje. Chtěla jsem radu. A dědictví? Ma milionové dluhy. Nic vic. Urážet se od Vas fskt nenechám!..edit adminem - vulgarismus

Co to jako je? Jsem ti poradila, co jsem věděla, a ty tohle? Běž si vymýt pusu mýdlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
30.10.20 21:15

@Arboretka jooo, paní - napsala jsi správnou zákonnou RADU, v dobré víře pomoci :-) v naprosto stejné „naivitě“ jako já :* ale zakladatelka je na takové úrovni, že nás nazve klidně krávami, a to přesto, že jsem ji ze svého vlastního času zcela bezplatně poskytla judikát a právní radu ;)
Jenže : buďme zcela v klidu :kytka: Já jsem třeba od přírody optimista a altruista a věřím na vyšší Zákon (než je ten psaný - občas zcela nesmyslný v současné Evropě), takže jsem to udělala ráda a vůbec nelituji ;).. vím, že to bylo OK..
a jak si to přebere ONA, to musí vědět sama..

Nakonec možná asi proto sem chodím.. včera řešíš skoro celý den, že se utopí 2leté dítě co v nestřežené chvilce mamce uteklo ze zcela oplocené zahrady a skončilo v sousedově neoploceném zahradním jezírku… pár minut.. utopil se během chviličky.. měříš to, vyslýcháš je.. kdo ho vytáhl, marné resuscitace atd… Vidíš prostě ty nejhorší věci, co můžeš vidět.. ALE dáš to, jsi OK, pomáháš dál, pošleš dokonce hned další den dopo. úplně neznámé borce z e-mimi judikát, co má dělat, když chce adopci svého dítěte svým přítelem… a ona ti napíše, že jsi kráva… ;)
OK.. jsem v poho.. naprosto v klidu, protože vím, že po smrti nepoletím směrem dolů… ;) Pa. :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
30.10.20 21:48

@Lucy75
Neboj, každý pracuje na své karmě a rozhodně není zdarma. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25511
30.10.20 21:55

@mdvorak jé,děkuji :srdce:
fakt to poslední dny v práci pro mne nebylo úplně lehké (nic tě nesemele víc, jak smrt Dítěte)..
ale přesto jsem dnes jako svůj „ulítlý vedlejšák“ živila ještě tohle vlákno..
každý snad víme, jak žijeme.. a tom to pak v důsledku je.
Ale bylo to od tebe moc milé, mám teď dva dny volno, tak se zas „pochlapím“ na další své budoucí třeba oběšence a pomalu i umrzlé, páč kdoví jaké bude počasí.. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
30.10.20 22:06
@Lucy75 píše:
@mdvorak jé,děkuji :srdce:
fakt to poslední dny v práci pro mne nebylo úplně lehké (nic tě nesemele víc, jak smrt Dítěte)..
ale přesto jsem dnes jako svůj „ulítlý vedlejšák“ živila ještě tohle vlákno..
každý snad víme, jak žijeme.. a tom to pak v důsledku je.
Ale bylo to od tebe moc milé, mám teď dva dny volno, tak se zas „pochlapím“ na další své budoucí třeba oběšence a pomalu i umrzlé, páč kdoví jaké bude počasí.. děkuji :kytka:
:hug: Zakladatelka už se odkopala, klid. :hug: Neplýtvej už na ni energií…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna