Změna stolice u 4měsíčního miminka. Čím by to mohlo být?

81
11.6.25 19:40

Změna stolice u 4 měsíčního miminka

Hezký den holky, jdu se zeptat sem, třeba máte některá také zkušenost. Mám své první dítko, kluka a jsou mu 4 měsíce a 10 dní.
Je na UM defakto od konce 2 měsíce, máme HiPP comfort -vyhovuje, akorát ze začátku se stolice měnila různě a teďkon se to ustálilo dost na to, že šel kakat, tak jednou za dva dny(zelené lepidlo-špenát)..😄ale teďka poslední dva dny začal kakat denně po každém jídle 🤷🏼‍♀️ 🫣a je to takový míchaný vajíčka s hlenem, vím, že tohle měl tenkrát, když měl rýmu, tak v tom bobku ten hlen, výtěry dělali a nic…prostě po každém najedení začne prdět a pokadi se. 🤷🏼‍♀️
Začal i dost slintat poslední dobou, že by to bylo třeba i k zoubkům?
Je bez teplot, jeví se, že mu nic není, tak já nevím. Příkrmy nemá je jenom na tom UM HiPP.
A bereme biogaju 1/denně 5kapek.
Děkuji 🙂 😻 🙏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
12.6.25 18:51
@Míša-993 píše: Více

Ahoj,

myslím si, že to budou zuby. Dáváš ještě něco, nebo jen HIPP? Příkrmy ještě neproběhly?

Zuby, rýma, nebo nesedlo UM :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.6.25 21:43
@chs.jasmin píše: Více

Dávám pouze HiPP comfort na kterém je od cca 2 měsíců, jako jediný sedl a vše v pohodě s ním, žádné jiné jídlo, příkrmy nemá.
Baští, přibývá na váze, nemá bolení, ale tohle začalo právě tak dva tři dny zpět, že se to najednou změnilo v takovouhle kaši žlutou s hlenem táhavým a několikrát za den a nebo jen ušprknutév plýnce.. 🤷🏼‍♀️ 🤔. Dr. rikala že pokud není nijak plačtivý nebo nemá horečky že to nemám řešit. Jak říkám jsem prvorodička, tak spíš mám jen strach, že doteď měl zelený špenát jednou za dva dny a jednou denně a teďka třeba 4× za den a jiný no.
Snad to je jenom nějaká blbina🙏🏼 🫶🏽..jdeme na kontrolu 19.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí