Změna u 3měsíčního miminka

14
31.3.15 11:17

Změna u 3 měsíčního miminka

Dobry den,
Chtela bych poradit.
Muj maly ma tri mesice s strasne spatne v noci spi. Mely jsme kr. asne zajety rezim ale z nicehp nic uz je to tyden na nic. v noci se budil na jidlo vzdycky tak trikrat ale ted posledni dobou se budi porad. Chce treba jen cumel. Ale mikdy to nedelal. A taky vaham jestli nema hlad. Ale pije mi 120 a vic neda. Nemuze byt mleko malo huste? Pijeme hipp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1787
31.3.15 11:23

@MartinicaV já myslím, že si děláš starosti zbytečně. Taky mám tříměsíční mimi a každý týden je režim úplně jiný, takže vlastně žádný režim ještě nemáme. Dřív se mi budila v noci na jídlo jen dvakrát, teď poslední asi měsíc co 2 až 3 hodiny. Chce to holt vytrvat, on ten režim jednou přijde. Teď jsou na to prostě ještě moc malí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
31.3.15 12:37

A nebyli jste na očkování? Nám se malý začal budit a špatně usínat po očkování. Doufám, že se to zase upraví. Teď spinká se mnou, aby usnul a furt s sebou nemlel a nebudil se co hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
31.3.15 12:56

@MartinicaV děti se hrozně mění, mají svá období, vyvíjejí se skokem, takže změn ze dne na den je dost. Většinou jak rychle to přišlo, tak to zase odezní - tedy pokud si mezitím rodič na sebe neuplete nějaký bič ;) Může mít růstový spurt, mohlo na něho něco zapůsobit, nějaká změna.. Chce to se snažit dodržovat nějaký režim a on na něj zase najede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
31.3.15 13:01

MartinicaV: Mně syn cca do 3,5 měsíce spal celou noc a od té doby se budí. Taky mu stačí jen dudlíček. Myslím, že to je vývojový skok a v noci potřebuje trénovat denní zážitky. Nezačal ti třeba spinkat na boku? Necestuje v postýlce? Neodstranila jsi zavinovačku, široké balení, spací pytel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
31.3.15 13:07

Nezačal i víc slintat? nám taky už malá prospala celou noc a teď se budí tak jednou na namazání a jednou na jídlo… páč nám i začla držet hladovku a teď v pátek pila třikrát mlíko a za celý den necelých 200ml :roll: no a dneska už pije po 60 a má to za sebou už potřetí :-D z toho jsem myslela, že už jsme vyrostly tak před měsícem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.3.15 13:37

Taky jsme měli potíže se spánekm hned po očku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí