Změna u přítele v chování

15421
13.6.24 09:22
@Luciaas27 píše: Více

Ráda bych ti řekla něco povzbudivého, ale bojím se, že by to nebyla pravda…
Nejspíš na něj dolehl pocit odpovědnosti a fakt, že si o proti kamarádům „nic neužil“
Na koho je psaný dům/hypotéka, co tvoje rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
39
13.6.24 09:28

@ivašot. Tohle mě taky napadlo, ale právě my si toho užily až dost od akcí až po dovolený žili jsme si dobře, jenže potom jsme si řekly že je na čase mít dítě máme velký dům přece tu nebudeme sami. Přítel s tím neměl žádný problém mít dítě celou dobu byl při mé ano občas šel na pivo ale vrátil se vždy normálně dom. Hypotéku i dům je vše na přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
13.6.24 09:37

Nemůžeš jít někdy s nim, že bys někoho poznala? Docela by ti i změna prostředí pomohla.
Ale samozřejmě že je on blbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.6.24 09:56

@ALIPELI já sním chodila pravidelně i během těhotenství jenže víte co si mám já říct s klukama a navíc dívat se jak do sebe hází panáky a piva není moc příjemný 🙄 přítel když se rozpije není s ním řeč takže já šla domů mám vycházky a on tam zůstal. A za druhé hospodské prostředí není moc změna 😅 je to blbec ale co teď sním 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.24 10:02

Tak nůž na krk. Po dobrém to nepůjde a co tak pozoruju, chlap (i taková parodie) většinou spíš sklapne před ráznou ženskou, než aby mu samotnému došlo, že je idiot. A ty momentálně nemáš co ztratit, neboť žít a dřít po boku ožralého idiota je dost blbý. Takže mu rázně vysvětli, že s tebou takhle mluvit nebude a ať se laskavě sebere, že bude otcem, sám to chtěl, sperma mu nikdo násilím neodebral. Pokud se nezlepší, tak ať se připraví, že bude platit alimenty jak mourovatej. Začni shánět právníka (a řekni mu to), najdi si alternativu bydlení a okamžitě ukonči veškerý domácí servis a sex. Je ti blbě, tak nebudeš posluhovat. Jinak si ty chlapy nevychováte. Jo, prej „přítel“… degradace toho slova je šílená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.6.24 10:03

Možná extrém řeší extrémem. Jsi doma, IVF (není to náročné jen pro tebe), tvoje zdravotní problémy, nemáš kamarádky a cekas jen na nej, hypotéka je na nej, práce kolem domu… možná je toho na nej taky moc a ty si mu začala lézt na nervy a proste před tebou utika. Stáhni se, najdi si nějaký koníček, běž ven, nech ho chvíli být, najdi si kamarádku a dej se taky dohromady.. nemůžeš na nej čekat jak pejsek - to je fakt odrazujici (ještě to řvaní po večerech),proto to nejspíš řeší takto - snaží se tě odehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
13.6.24 10:07

No co asi? Řeš to, než se dítě narodí. Prodat barák, vypořádat peníze a uvidíš, co ti zbyde. Jdi k rodičům do dětského pokojíku a šetři si každou korunu. Až se dítě narodí, může ti zakázat stěhování, dokud není na světě, můžeš si najít bydlení kde chceš. Tak toho využij!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
13.6.24 10:15
@Maddie764 píše: Více

Jako ano, ale… Dospělý a vyspělý muž snad pochopí, že těhotné partnerce je blbě a má jí být oporou, že to je dočasné. Takhle utíkat může po půlroce vztahu, kdy na něm holka visí, ne od partnerky, se kterou má xy závazků. Utíká-li v této situaci, je to sobecké hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
13.6.24 10:21
@Kníže Ignor píše: Více

Uživatelka píše o svých problémech, o jeho problémech tu není ani slovo. Je to jen jeden pohled. Nastinuji, jak to muže vidět on (a nemusí).

A on má závazky - dům, hypotéku a nastávající dítě a přítelkyni, která nemá zřejmě nic, když píše, ze finance nedovolí odejít
Ona má závazek nastávající dítě, vše ostatní má na krku on

Byla mu dostatečně oporou? Nebi je sobecké hovado? Druhý pohled..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.6.24 10:22

mohu se zeptat, kde mas uspory? pises, ze je vam 30+, hypoteka i dum je pritele, proto predpokladam, ze jsi pracovala a mela pred ditetem moznost si nasprorit nejakou kacku… nebo jsi sla do ditete s nulou na konte?… a s tim, ze si on neuzil, je spise mysleno, ze je od 16let ve vztahu, nemel cas pro sebe, kamarady, ted treba vidi, o co vse v zivote prisel - cely zivot jen starosti, zavazky, zadna zabava (nemyslim chlast a devy, ale treba sport, cestovani… )

Příspěvek upraven 13.06.24 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
13.6.24 10:22

Dočetl jsem to do půlky…posrala sis život, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.24 10:25

Ahoj, je mi moc líto, čím si procházíš.
Byl jsem taky takový idiot. Jednu radu ti dám - okamžitě se sbal a odejdi k rodičům. Dej mu měsíc i dva, prostě kolik bude potřebovat, aby si uvědomil o co přišel. Pokud byl před tím fajn, tak si to, pevně věřím uvědomí a odprosí tě, aby ses vrátila zpět. Mělo by ho to srovnat. My chlapi totiž do určitého věku moc neumíme naslouchat ženským problémům a přáním - opravdu. Neměj mu to za zlé. My potřebujeme pořádnou šupu, abychom si sedli na zadek a uvědomili si, jak to má být, aby byli spokojení oba.

Držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
39
13.6.24 10:48
@Maddie764 píše: Více

Přítel má samozřejmě také své není to robot 🙄 Štve ho myslím hodně věcí práce to že on může za to že musíme mit děti přes IVF, další věc vydělává jsem více než on ale já se také více nadřela což on ví…teď mám marodku naštěstí je podobná jako můj plat. Věřte my si prošly už vším možným ale přeci on nemusel rodit naše mrtvé dítě on nemusel podstoupit celý proces Ivf, muj první trimestr byl peklo věčně jsem ležela v nemocnici do toho operace slepáku, myslím a ať ro vyzní ani sobecky že já oproti němu mám na bedrech už dost. Sám to tehdy řekl kdyby mohl tak vše vezme na sebe…alkohol nikdy nic neřeší on si myslí že ano. Já se taky neopíjela a věřte že po tom všem jsem na to měla asi právo ale jdu a žijí dál…on by měl taky nemůže každou situaci řešit chlastem… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1256
13.6.24 10:50

nastartovaná jsi dobře, jdi do něj, do blbečka nezralého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.6.24 10:56

@markytka3 úspory už nemáme bohužel vše padlo za IVF, plus vysoká hypotéka a vše okolo drahota, špatně se nemáme o peníze tu nejde. Jde o to i kdybych odešla tak jak žít s dítětem sama a s malou mateřskou vím jsou všelijaký dávky a příspěvky ale i tak…on si užil i já my si do 30 žili až nadmíru dobře pořád se něco dělo. Nemůžu za to že si našel kamarády kteří si žijí svůj free život 🙄 Ale já ty závazky také mám vše platíme na půl vše řešíme společně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí