Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Ballnejka @Olion no prave, jde mi o to, jestli muzu menit uz po tydnu, jestli to neni moc brzo, abych mu ty streva neoddelala uplne. Jinak mame 13 tydnu a na UM jsme prave kvuli silnym kolikam, ktere jsme posledni mesic meli
Probiotika davame na doporuceni doktorky 2×denne, ale prijde mi, ze akoratvic prdi, takze ho neboli brisko…ale s tim kakanim, je to boj
@marfra Nutrilon určitě změň, počkej tak 10 dni. Když z mlíčka nemůže kadit tak to většinou nepřejde.
My jsme přecházeli ze Nutrilonu HA na Sunar Nutradefence HA docela brzo, někdy začátkem druhého měsíce. Malá měla po Nutrilonu zácpu a bolelo jí bříško, že pak už ani jíst moc nechtěla. Se Sunarem jsme spokojení. Dcera je nejedlík, takže jsem ráda, že ten suner vzala.
@marfra změnit to můžeš, ale když teď přejdeš na jiné UM, tak u něho bys musela zase nějakou dobu setrvat. Nemělo by se měnit, prostě pořád dokola po krátkých intervalech. Když teď po týdnu přejdeš na třetí UM, pokud správně počítám, tak se nic nestane. Nesmíš, ale potom měnit zase..Jinak ty probiotika určitě dávej. Ono to nemá účinek hned, ale po nějaké době se to projeví..Jinak většinou od toho třetího měsíce se to zažívání u miminek upraví..:-).
@marfra Tak malej měl jednou jedinkrát Nutrilon a letělo to do koše - strašná zácpa..koupila jsem podle recenzí mlíčko Babbylove z DM a paráda
Malej bude mít v sobotu 10 týdnů a kaká 1-2× denně, vždy teda nálož jako blázen
, ale pohodička..ale zatím dávám dokrm UM jen 2× denně…jinak kojím. Do mlíčka dávám probiotika Swiss Baby a paráda! ![]()
@marfra my jsme na Nutrilonu a už bych neměnila…taky jsem přešla na sunar nutradefense, ale bylo to ještě horší…malej pořád zvracel, měl uplně tvrdé bříško, když se mu podařilo vykadit tak to měl tuhé a zelené chudák…tak jsem se rychle vrátila k nutrilonu a malej je spokojený, bříško nebolí, kaká jednou denně někdy i dvakrát
kopila jsem antikolikové lahvičky od tommee tippee a mam, přidávám mu do papání kapičky sab simplex a malý je spokojený jako nikdy ![]()
@anilvap87 jestli vam Nutrilon pasuje, tak je to parada, taky bych chtela Nutrilon, ale nam evidentne nepasuje
maly ma tuhou stolici, kterou je rad kdyz za 2 dny vytlaci a myslim, ze mu i vadi ve strevech, protoze mi ani poradne nespi a to ani ve dne ani v noci, porad se krouti a myslim, ze prdikama to neni, prdi krasne a temer porad. Chci ted zkusit Hipp a kdyztak az potom ten Sunar.
@Lo jj na to Babbylove jsem slysela taky dobre ohlasy, no uvidime co nam sedne, ale s Nutrilonem uz taky koncime…vyzkouseli jsme 3 druhy Nutrilonu a po vsech jsme se zabetonovali, tak uz to staci si myslim. Evidentne nam tato znacka nesedi.
Maminky má někdo zkušenosti z přechodu z Nutrilonu extra na Hipp bio combiotic 1? Musím se o změně UM radit s DR?
@Anonymní píše:
Maminky má někdo zkušenosti z přechodu z Nutrilonu extra na Hipp bio combiotic 1? Musím se o změně UM radit s DR?
nemusíš, je to čistě tvoje věc
jen to musí zachutnat prckovi ![]()
My máme Hipp Bio Combiotic už sice trojku, ale je fakt super. Žádné problémy.
![]()
Nemám přesně tuhle zkušenost, ale znám obě mléka. Nutrilon synovi před třemi lety vyloženě nesedl, Hipp tentokrát dceři zatím sedl 100%. Ale vím, že to nic nevypovídá o kvalitě mléka a že každé dítě je jiné. Trochu kojím a dokrmuju a když sestřička u pediatra viděla dceřinu stolici tak nevěřila, že není plně kojená. Za mě spokojenost a i cena je jakž takž.
Ahoj my jsme zmenili mlicko z hippu na sunar u hippu se strasne kroutila a odstrkovala flasku. A mala tet nekaka po sunaru jednou jsem ji podrazdila prdelku teplomerem a mela zelenou kasovitou stolici poradte mi co mam delat. Mlicko tet menit nechci a sunar ii chutna myslite ze se to zpravi
@sajinna nikdo není věštec, takže Ti nikdo neřekne. Buď počkáš, nebo prostě změníš
ta úprava by měla být max do týdne, tak zatim sleduj..