Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky můžete mi prosím poradit jakou savičku mám dát na flašku Aventku když máme Nutrilon AR? Na nutrilonu píšou že savička bude potřebovat větší otvor ve srovnání s běžným mlékem. Jsou nám skoro 4měsíce. A nevím kerou z těchto saviček?
http://www.petto.cz/…prutokem_2ks
nebo
http://www.petto.cz/…3_otvory_2ks
Děkuji ![]()
Já používám savičku s variabilním průtokem. AR rychle houstne a když ho nevypije hned tak můžu pootočit na rychlejší průtok a nemusím brát jinou savičku. Ale on pije i normální nutrilon se savičkou 3 (jsou mu 3 měsíce). Ale AR nechce trojkou dobře protíkat.
AR je to proti ublinkávání ? já dávam nutriton a tim pádem taky musim mít větší otvor , koupila jsem si klasické v DM a udělala si tu větší dírku sama ![]()
Nám otvor číslo dvě stačil. Měly jsme lahvičky Tommee Tippee.
mi taky mame AR a koupila jsem ty regulovaci savicky a pouzivame od narozeni do ted ![]()
tak jsme koupila ty regulovací a malá se mi skoro topí jak pomalu nestíhá polykat, má to hned vypité a pak kňourá že chce ještě
No samo že jí nedám jeliož by se přežrala
tak uvažuju že ještě koupím ty trojkový na zkoušku aby se mi tolik netopila ![]()
kačátko.z píše:
tak jsme koupila ty regulovací a malá se mi skoro topí jak pomalu nestíhá polykat, má to hned vypité a pak kňourá že chce ještěNo samo že jí nedám jeliož by se přežrala
tak uvažuju že ještě koupím ty trojkový na zkoušku aby se mi tolik netopila
market.s.87 píše:
tak ji to pootoč na mensi prutok, je to ocislovany tema carkama. me malej z toho pil normalnetak nevim
kačátko.z píše:
tak jsme koupila ty regulovací a malá se mi skoro topí jak pomalu nestíhá polykat, má to hned vypité a pak kňourá že chce ještěNo samo že jí nedám jeliož by se přežrala
tak uvažuju že ještě koupím ty trojkový na zkoušku aby se mi tolik netopila
Právě že to máme na tu jednu čárku na nejmenší průtok. No ale asi to bude o zvyku. Teď při baště se topila míň než předtím. Uvidím jak to bude probíhat během dneška a zítřka a pak se rozhodnu, co dál.