Které umělé mléko zabralo proti zvracení?

14047
3.4.11 11:43

Které UM zabralo proti zvracení?

ahoj
jelikož náš malý extrémně blinká, prostě co jídlo to šavle (fakt šavle, ne ublinknutí) chci se zeptat, jestli vám nějaké mléko zabralo, aspon, že by nezvracel po každém jídle :)

četla jsem, že beba i ta normální pomohla 8-o
jsme na nutrilonu 1¨a nutrilonu AR, bleje obe stejne

dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1950
3.4.11 11:45

u nás Beba nepomohla :-(

co Nutriton?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.4.11 11:46

a co zahustit Nutritonem? Mareček vždycky házel šavle po říhnutí, vyletělo mu to všechno, po Nutritonu ani kapička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.4.11 11:49

můžeš zkusit GASTROTUSS Baby sirup, je to take na zvracenia je to celkem novinka

u nas nepomohlo nic, zvracel MM s Nutritonem i Nutrilon AR :zed:

• Citovat
  • Upravit
14047
3.4.11 11:51

jsme na UM a nutriton je do MM, a asi to same co nutrilon ar, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.4.11 12:03

Nutriton je na zahuštění čehokoliv, MM, UM atd, já s ním dokonce zahuštovala i první příkrmy protože mi doma zbyl :lol: :lol: Zkus se podívat po tom Gastrotussu, co jsem četla reakce tak je s ním hodne maminek spokojených

• Citovat
  • Upravit
14047
3.4.11 12:06

to bude v lekarne zase palka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.4.11 12:09

no koukala jsem že stojí okolo 180kč, to ten Nutriton je ještě dražší, přes 200,–. My si s tím užili minimálně půl roku, potom to postupně přešlo ve slintání a stejně bych ho mohla neustále převlíkat :roll:

• Citovat
  • Upravit
14047
3.4.11 12:18

krystof silntal jeste pred mesicem, porad chodil s plinou kolem krku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.4.11 13:14

Nám taky AR (Beba) nepomohlo a navíc jsem díky němu byla ještě vzteklá, protože nešlo pořádně rozmíchat a ucpávalo savičku. Ale to je jen proti ublinkávání a ne proti blinkání, zkus zajít k dr. protože jestli takle hodně blinká po každym jídle, tak bych to moc nepodceňovala, nechci strašit, ale jistota je jistota. Držim palce ať se to co nejrychleji spraví a ať je v pořádku. A nebo je taky možný, že se přecpává?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
3.4.11 13:21

Ahoj,
nám takhle zvraceli oba po Bebě, hned jak dopili hodili šílenou šafli a pak se i pos.ali, třeba malému nesedí Nutrilon. Možná bych napřed zkusila změnit klasické mlíčko než zahustit. Co Sunar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.4.11 13:27

antirexluxni nutrilon zvraci, norrrmalni taky a sunar taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
3.4.11 13:37

mněla jsem to s malou taky zvracela zkoušela jsem kde co i AR a nic tak jsem se vrátila k Nutrilonu a sousedka mi poradila (stará praktická DR) abych nechala během jednoho krmení 2× - 4× odříhnout a přestala zvracet byl to vzduch malá strašně hltala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
3.4.11 18:46

já to dávala do klasického Nutrilonu a pak do Hami, cca v půl roce, jsem to přestala kupovat a zahušťovala mlíko jednou odměrkou rýžové kaše od Nestle a super, Nutriton stojí cca 180-200,– a ta kaše (jsou to jen rýžové vločky) 30,– :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
3.4.11 20:43
Blanka S píše:
mněla jsem to s malou taky zvracela zkoušela jsem kde co i AR a nic tak jsem se vrátila k Nutrilonu a sousedka mi poradila (stará praktická DR) abych nechala během jednoho krmení 2× - 4× odříhnout a přestala zvracet byl to vzduch malá strašně hltala.

to on krká, bez krkání bych ani nezkoušela krmit, ale on si odříhne a pak stejně hodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová