Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravím. Mám dvouměsíčního syna. Od začátku jsme na Nutrilonu Advanced. Často mi během krmení i po krmení brečí, někdy i zvrací. Doktorka mi řekla že prý je to normální, kvůli tomu že nemáme ještě vyvinutý střeva a hůř se mu tráví. Prdíky to být nemůžou, to už poznám a bereme na to kapičky. Moc toho nenaspi, když už usne tak na hodinu a pak zase brečí jako kdyby mu někdo trhal ruce a nohy. Jsem fakt už zralá na blázinec. Chtěla bych zkusit Bebu comfort a byla bych ráda za jakoukoliv radu popřípadě návrh jiného mléka. Děkuji
Je to individuální. To si musíte sami ozkoušet co vám sedne. Já měla jedno dítě na Nutrilon Profutura a druhý na DM Bio a oboje absolutně bez problému. Dávala jsem k tomu Jamieson Baby probiotika.
Ty taky nemáš vyvinutá střeva?
Jinak to normálně zkus změnit, ve výsledku je jedno na jakou značku - složení jsou dosti podobná.
S Nutrilonem mám prisernou zkušenost. Taky jsem vyměnila za Bebu. A jaké mléko mas dát, to ti nikdo neřekne, každé miminko to má samozřejmě úplně jinak, ale určitě bych vyzkoušela jiný 🙂