Změnit mléko v roce?

1531
14.9.14 21:16

změnit mléko v roce?

Ahoj holky…potřebovala bych poradit s mlíkem u skoro ročního prcka. Je od narození na UM, nejdřív měl Bebu, od půl roka má Nutrilon. Celkově na mlíko moc není, pije málo, ale protože jsme měli do půl roka problémy, nechtěla jsem mlíko měnit…vypije je ráno 150 - 200 ml, jinak přes den do něj nedostanu ani kapku, prostě to plive a nenapije se a nadává :) nahrazujeme jogurty a sýry, to baští jak nezavřený. Problém je v tom, jestli má cenu měnit značku mlíka, když už mu bude rok a tolik UM už není potřeba? Když o pije furt míň a míň, doktorka to nijak neřeší a mě se zdá v roce brzo, aby byl uplně bez UM…předem děkuju za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
708
14.9.14 21:24

Muj syn je bez UM cca od 7. mesicu - proste ho nechtel. A fakt to nicemu nevadi, staci pestra strava a nejaka jina mlecna davka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.9.14 21:32

@nunik po roce můžeš už nahradit kravským mlékem, taky sem to u prostředního syna udělala, když mi UM odmítal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
14.9.14 21:34

Syn nepije UM od 13 měsíců. Jedl krásně takže výživově už to nebylo potřeba. Chuťově si raději dal normální mléko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
14.9.14 21:35

A nepotřebuje pít ani kravské mléko, opravdu stačí ty jogurty, sýry, mléčná rýže, tvaroh atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.9.14 21:39

Tak jasně ale paní chtěla změnit mléko tak dávám na výběr, je jasný že mléčnou dávku mléčné výrobky nahradí ale třeba syn si na noc vyžadoval lahev a když odmítal UM tak sem nahradila kravským a byl spokojený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.9.14 21:47

Tak to jste mě uklidnily…doktorka nám doporučila aspoň do dvou let UM, že je to pro dítě lepší, ale poradit, jak ho do prcka nenásilně dostat už neumí, to mám nahrazovat, už jsme kvůli tomu, že nepije byli na odběrech kvůli podezření z nedostatku B12, naštěstí je ok…a nemáte někdo zkušenost s těma ochucenýma UM? V tom asi bude hodě cukru, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7225
14.9.14 21:54
@pupe píše:
Já malé mléko neměnila, od pěti měsíců jsem jí dávala sunar complex a pije ho stále, moc jí chutná…Myslím, že aspnon trochu UM by malý pít ještě mohl :-) je dobré k vývoji dítěte a sunar obsahuje mléčný tuk, ten je zdrojem energie a právě má i lahodnou chut a hezky voní, a vitamín co UM obsahuje jsou také důležité :potlesk:

a co obsahuje mléko kravské, chvilka napětí… mléčný tuk :D
Vitamíny z UM jsou důležité pro děti co jsou pouze na UM, zdravé batole je hravě doplní z běžné stravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
14.9.14 21:57

Tak ty jsou výborný ty ochucený. Před 11 rokama bylo od roka více příchutí co dělal Sunar, bylo banánové, kakaové a vanilkové, ted už to skrouhli ale taky bych zkusila ty ochucené, to by mohlo zabrat. My jsme kupovali také kakao od Frapu kde byli vitamíny ale taky už ho nevyrábí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.9.14 22:09

@Dagmar83 tak ja zkusim to ochuceny, dodelame krabici, to mam akorat do roka, bez jednoho dne a jdu do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
14.9.14 22:10

Dekuju holky za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie