Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím maminky, máme doma 5mesicniho chlapečka a jsme asi uz 2mesice na um. Nejprve jsem dávala kendamil, ale mel po něm nejakou zelenou stolici, tak jsem změnila za Hipp combiotik a asi dobré. Nejprve jsem jen prikrmovala, ted uz je úplně na um. Akorát mi došlo asi 6krabic co jsem měla doma zásoby a známá mi objednala 4krabice Kendamilu 900g. Tak ted přemýšlím zda zůstat u toho Hippu a koupit další, nebo zkusit znova ten Kendamil zda mu bude sedět a uz u něho zůstat, abych mu to furt neměnila. Přece jen to je prý lepší složení co jsem tak slyšela kolem, ne? ![]()
@lolaOV My jsme měli od narození Hipp, chtěla jsem pak (asi ve 4 měsících) vyzkoušet vychvalovaný Kendamil, ale syn měl po něm průjmy a taktéž zelené, takže jsme se vrátili k Hippu a už jsme to tak nechali.
Akorat ze u Kendamilu je zelena stolice zprvu naprosto v poradku. Musite vydrzet treba dva tydny a stolice se upravi na zlutohnedou
takze jste menili zbytecne
a jeste lepsi varianta je Kendamil Organic ![]()
Ahojky za me Kendamil jednoznacne! Ma nejlepsi slozeni, plnotucne mleko a zadne pridane “smakulady” jako palmovy a rybi olej je balzam na miminkovska briska😊
Me mala kalala po Kendamilu zelene asi 3 tydny, nekdy i prujem a ted se to srovnalo a supr.. musim rict ze jedine mlicko po kterem nema boleni a to ho ted musim zahustovat Kvuli zjistenemu refluxu. A i pres ruzne odvary a nutriton kakani a prdeni dobry
![]()
Dobrý den. Mám doma 3× Kendamil 1 900g, který už nevyuzijeme. Pokud by měl někdo zájem, prosím kontaktujte mě na pavla. kovar@email.cz. Levněji samozřejmě
Dobrý den chci se zeptat mam 3mesicni miminko od narození je na UM. Tak dva měsíce uz jsme na Kendamilu a tedka mi mala začala kakat zeleně. Myslíte že přejít na jiné mleko nebo se to zlepší dekuji za odpovědi
@Gabusja píše:
Dobrý den chci se zeptat mam 3mesicni miminko od narození je na UM. Tak dva měsíce uz jsme na Kendamilu a tedka mi mala začala kakat zeleně. Myslíte že přejít na jiné mleko nebo se to zlepší dekuji za odpovědi
Měli jsme po kendamilu to samé, po HiPP ha se to zlepšilo.