Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj prosím o radu, jak miminku podáváte babycalm?
Na lžičku a normálně nalít do pusinky? Jak ho máte v náručí nachystaného na kojení?
Děkuji
@Nicki007 davala jsem tim kapatkem, co u toho je a uplne v poho. A pred kojenim ![]()
Plastovou lzickou do pusinky před kojenim. Aspoň se s lzickou už seznámí ![]()
Taky to dávám lžičkou, jen se nám teď stalo, že to špatně polkl zakuckal se a začal se dusit až mi omdleval.. tak by mě zajímalo i v jaké poloze přes tu lžičku. Normálně jak leží na zádech, nebo v náručí naboku?
@Nicki007 určitě v náručí na boku, ve svislé poloze. Nebo jsme to chvilku dělali i tak, že jsem si kapky kapala na bradavku, ale hrozně to lepí ![]()
Maminky, prosím, za jak dlouho jste poznali, že BabyCalm miminku ulevil? Přecházíme z Espumisanu právě na BabyCalm, nasadila jsem ho včera večer a zatím mi to nepřijde lepší
, jak dlouho mám vydržet??
@Týnuš Adík neporadím, ale řeším to samé. Ráda si přečtu názory ![]()
@Týnuš Adík píše:
Maminky, prosím, za jak dlouho jste poznali, že BabyCalm miminku ulevil? Přecházíme z Espumisanu právě na BabyCalm, nasadila jsem ho včera večer a zatím mi to nepřijde lepší, jak dlouho mám vydržet??
co si od toho slibujes?
My vyzkouseli u dvou deti uplne vsechno, co je na trhu, od Biogayi, pres espumisan, az po Balonix a Babycalm. Pokud je tve ocekavani, ze diteti podas pripravek a ono prestane mit bolesti a plakat, tak se obavam, ze te ceka neprijemna prekvapeni.
My pouzivame balonix a babycalm, ale zcela ucelne. Oboji ma totiz velmi prijemnou chut a kdyz das jednu kapku babycalmu na dudanek, tak mimco duda dudanek o 106 a je alespon na chvilku spokojene. Obzvlaste balonix funguje v tomto smeru jako kouzlo, vydrzi dele nez babycalm. Ale ze by miminko nemelo nadymani ci bolesti briska po podani babycalmu, ten pocit teda nemam.
Na chvilkove uklidneni a na uspavani je to ale super, to jo.
@warita Je pravda, že se mi zdá, že potom lépe usíná. Popravdě jsem trošku doufala, že najdu něco, co mu uleví tak, že ho bříško nebude trápit a nebude se bolestí budit ze spaní a plakat
…
@Týnuš Adík Warita má pravdu, kouzlo se nekoná. Ale také mi přišlo, že má lepší chuť a trochu uklidňuje. Já jinak ocenila hlavně to podávání pipetou, že jsem v noci nemusela ostřit na lžičku a počítat kapky…
Já přešla z Vigantolu na Vitamin D od Terezie.. z Biogaii jsem přešla na probiomaxika a k tomu mažu bříško Bebelem a dávám Babycalm.. trápení nás brzo přešlo a máme klid ![]()
@Denny97 BabyCalm budeme mít dnes odpolko 48 hodin, místo Vigantolu dávám taky D od Terezie, jedině, že bych ještě vyměnila Biogaiu za ten Probiomaxík. A zabralo vše hned nebo to chvíli trvalo?
@Týnuš Adík já teď přesně nevím.. ale asi 2-3 dny to trvalo no.. a bříško masírujete? To nám taky hodně pomáhá.. ![]()
@Denny97 Jojo, masírujeme, nahříváme a cvičíme s nožičkama, taky mu to vždy uleví:)…