Jak zvládáte posun času?

225
27.10.19 17:37

Jak zvládáte posun času?

Mamči jak zvládáte posun času, hlavně tedy co se týče večerního režimu koupání a uspávání. Koupeme v 19h a hned jíme a jdeme spát. Ale teď má malá vlastně 19h, ale ve skutečnosti je jen 18. :roll: no a samozřejmě mi vytuhla. Teď nevím zda počkat ještě hodinu a pokusit se jí udržet,. A nebo ji dát prostě už spinkat. :roll: :think: Je to můj první posun času v mateřství, tak jsem z toho zase zmatená :lol: :lol: už aby to skončilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31287
27.10.19 17:41

U malých dětí je nejlepší to šoupat pomalu, po čtvrthodině třeba… a za pár dní máte přesunuto ;)
Jinak jak na to různě reagují dospělí, tak stejně tak různě na to reagujou děti.
Náš malej ten přesun zvládl během dvou tří dní úplně napohodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
27.10.19 17:42

Ahoj, mě dcera vstává ráno v půl 6, dneska vstala tedy v půl 5… No a už je tuhá :roll: syn totéž. Takže počítám, že zítra už to najede do starých časových kolejí, jen ráno budou strašit brzy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.10.19 17:44

@PHV takže myslíš že ji mám vykoupat dat najíst a dát spát? Ona se mi vždy kolem 10 budila na kojení, je mi jasné, že bude vstávat dřív. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
27.10.19 17:44

Já už mám děti starší. Ale vždy posunutí času u nich problém nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
27.10.19 17:47

Já posunula vždy jeden den o půl hodiny a další den taky… Ale i normálně, když je hodně unavená, tak jdeme koupat třeba o půl hodiny dříve, než obvykle. Nevidím v tom problém, dát spát trochu dřív, ono se to za pár dní srovná ;) :nevim: Btw nedávno jsme byli na dovolené a taky byl hodinový časový posun, takže během dvou týdnů se ten režim měnil dvakrát a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
27.10.19 17:49

Trvalo to pár dni-posunovala jsem mu režim postupně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
27.10.19 17:50

@Jitul.kaaa9 super :) tak jdeme za půl hodiny koupat :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
27.10.19 18:07

Já to už jedu u třetího mimina a zase mi může rupnout cévka, jak mě to s.ere, mám těžce režimové děti a tohle mi fakt komplikuje život… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.10.19 18:09
@Si_Si20 píše:
Mamči jak zvládáte posun času, hlavně tedy co se týče večerního režimu koupání a uspávání. Koupeme v 19h a hned jíme a jdeme spát. Ale teď má malá vlastně 19h, ale ve skutečnosti je jen 18. :roll: no a samozřejmě mi vytuhla. Teď nevím zda počkat ještě hodinu a pokusit se jí udržet,. A nebo ji dát prostě už spinkat. :roll: :think: Je to můj první posun času v mateřství, tak jsem z toho zase zmatená :lol: :lol: už aby to skončilo

Máme to jako přes kopírák taky s tím bojuju dneska…malá mi usla už v 17h naštěstí jen na 20 min..tak jsem to neřešila a v 17.30 ji šla koupat, jíst a teď usina…je celá pomotana z toho :? Dávám ji už spat, protože má úplně už červené ocicka vidím na ni že už chce spinkat a je z toho protivka..raci ji udržovat zatím nebudu a uvidíme jak to půjde dál :kytka: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
27.10.19 18:11

Aspoň že nemám režimové děti, u nás se nic nemění  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.10.19 18:11
@PHV
@PHV píše:
Ahoj, mě dcera vstává ráno v půl 6, dneska vstala tedy v půl 5… No a už je tuhá :roll: syn totéž. Takže počítám, že zítra už to najede do starých časových kolejí, jen ráno budou strašit brzy 8o

Mě malá vstává zase o půl 7 a dneska o půl 6…nezvyk :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
27.10.19 18:14
@Kriss Tina píše:
Aspoň že nemám režimové děti, u nás se nic nemění :mrgreen:

To se máš, moje děti to fakt vyžadují, na jednu stranu je to vopruz, ale zas vím, kdy udeří hodina Sirael :P a já mám klid… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
27.10.19 18:15

Žádná změna se nekoná ani u nás dospělých ani u mimina, vstával jak v kterýkoli jiný den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
27.10.19 18:21
@Pantalaimon píše:
To se máš, moje děti to fakt vyžadují, na jednu stranu je to vopruz, ale zas vím, kdy udeří hodina Sirael :P a já mám klid… :mrgreen:

No, tak prostě vše děláš o hodinu dřív, no, já nechápu, proč v tom s těmi malými miminy furt hledáte nějaký problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí