Zmenšení břicha v 19tt?

Anonymní
24.9.21 19:30

Zmenšení břicha v 19tt?

Holky chytla mě úplně panika, id včera mi přijde ze mám menší břicho. Možná víc do stran. Ale už bylo fakt pěkný a teď bych ho skoro i prehledla :,( Poslední týden mám velký stresy. Mala kope a v pondeli na UTZ vše ok. Ale mám šílený strach co se děje, proste mám fakt o třetinu menší břicho.

Moc díky za uklidnění. Jsem 19tt.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
24.9.21 19:37

Neplaš, mala se mohla posunout jinak ;). To dělá taky svoje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.9.21 19:39

Buď klidná, ono je možný, že se si byla jen nafouklejší předchozí dny a teď to splasklo. A nebo si myslím, že je možný, že se miminko uvelebilo jinak, ale tim si jista nejsem. Nic špatného za tím nehledej. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.21 19:49

A není ještě malinka na to, abych poznala ze se posunula? Holky jsem fakt v nervu a kdyby nebyl pátek večer jedu k doktorovi :oops: Cítím teda naštěstí že kope. No snad jsem byla fakt nafoukla a teď nejsem, ale nevím. Vycitam si ty šílený stresy a to hysterické breceni poslední 3 dny :,(

• Citovat
  • Upravit
3032
24.9.21 19:54
@Anonymní píše:
A není ještě malinka na to, abych poznala ze se posunula? Holky jsem fakt v nervu a kdyby nebyl pátek večer jedu k doktorovi :oops: Cítím teda naštěstí že kope. No snad jsem byla fakt nafoukla a teď nejsem, ale nevím. Vycitam si ty šílený stresy a to hysterické breceni poslední 3 dny :,(

Tik stresem miminku ještě vice ublížíš, ale pikud chceš mít klid, zajdi si na pohotovost ;). Je sice malá, ale už se hýbe a kdyz ji budeš mit vpravo, břicho bude mít jiny tvar ;D. Me se vždy zdálo, že mam břicho menší ráno než večer :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
24.9.21 20:02

Tak ja nevim… ja to v tomhle tejdnu mela podobne. Chvili bricho obrovske, pak zas ploche. Je to podle me normalni :-) bud podle toho, jak sem se najedla nebo nafoukla. Prosimte, klid. Jak by se to dite asi zmensilo?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
24.9.21 20:06

Já jsem se jednou ráno probudila a chyběla mi pravá strana břicha. Chvíli jsem koukala jak puk, ale pak jsem vstala a břicho se srovnalo. Nevím, v kolikátém týdnu to bylo, ale tipuju tak někdy za půlkou těhotenství. Když jsou děti malé, mají spoustu prostoru a můžou se přesunout, kam chtějí. Jestli máš břicho víc do stran, asi je dítě v nějaké pozici na šikmo. Předtím mohlo být víc vepředu.

Nicméně jestli tě to hodně stresuje, jeď na pohotovost klidně teď. Lepší jet zbytečně, než se klepat celý víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.21 20:22
@Hledamradost píše:
Tak ja nevim… ja to v tomhle tejdnu mela podobne. Chvili bricho obrovske, pak zas ploche. Je to podle me normalni :-) bud podle toho, jak sem se najedla nebo nafoukla. Prosimte, klid. Jak by se to dite asi zmensilo?:D

To nevím :D já si rikala jestli třeba nemá min plodovy vody apod - asi blbost :D

• Citovat
  • Upravit
3958
24.9.21 20:30

Záleží, jak jsi najedená, jak jsi vyprázdněná nebo nafouklá. Rozdíly jsou pak velké. Dítě nikam nezmizelo, nesmrsklo se a plodové vody není tolik, aby ti při jejím případném menším množství viditelně splasklo břicho. Takže klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
24.9.21 20:49
@Anonymní píše:
To nevím :D já si rikala jestli třeba nemá min plodovy vody apod - asi blbost :D

Kliid, kam by se ta plodovka asi podela? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.21 20:55

Holky jsem plašan no :mrgreen: mám docela krutý těhotenství fyzicky i psychicky a od doby co malá kope se o ni bojím :zed: večer ji přemlouvam aby kopla že je vše ok a zatím poslouchá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
24.9.21 21:47

Podle mě ses odfoukla :lol:. Já nedávno při mé těhotenské zácpě taky a břicho mi zmizelo úplně :lol:. Ale jsem teprve 15tt.

• Citovat
  • Upravit
5913
25.9.21 00:21

No já teda lítám od téměř žádného po balón, jako kdybych měla za chvíli rodit. Trpím na těhotenskou zácpu a na větry… Takže jeden den vypadám jak kdybych těhotná skoro nebyla a druhé den jak těsně před porodem a to mám nahoře zatím jen 3kg. Záleží jak se vyto… :lol: Hodně se mi to mění a taky pozoruji rozdíl mezi pohybem, čím více se hýbu tím menší břicho mám, asi mi malá padá dolů :lol: jsem 21tt a mám za sebou před pár dny 2. velký utz, všechno ok. Neplašila bych, je to normální, pokud se ti něco nezdá tak si zajdi na gyn, ale já to tam měla i u první dcery i když u ní jsem touto dobou měla nahoře skoro 10kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
29.9.21 14:10

Já mám břicho každý týden jiný, hodně dělá jak už holky psaly nafouknutí. O víkendu jsem vypadala že to mám za pár, dneska když si lehnu na záda, tak jsem ho skoro nenašla :lol:

Ale paniku chápu. Já necítila 1 den pohyby a brečela v koupelně, že nežije :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí