Zmizely nevolnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
23.4.25 21:42

Zmizely nevolnosti

Zdravím jsem dnes 8+2 těhotná včera kontrola u doktora kde vypadalo vše v pořádku a srdíčko tluklo…
Po doktorovy mi přestaly všelijaký příznaky těhotenství mela jsem silný nevolnosti a od vcera nic prsa me boli od vcera minimálně….
A začalo mě bolet v podbřišku neni to nějaká extra velká bolest da se vydržet ale zase neni uplne slabá myslím ze nejde přehlédnout… mam se strachovat bolelo me v pod bříšku na upnem začátku a pak to přestalo a od vcera zas ale ztim ze mi ustoupily nevolnosti a vsechno… mam strach uz jednou jsem přišla o miminko a znova to nechci zazitt :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27007
23.4.25 21:54

To vubec nic neznamená. Chápu ten strach, ale může to být tak, že to na pár dní ustoupí a pak se to zase vrátí a i kdyby ne, není to ukazatel. A pokud se nevrátí, buď ráda. Já končím 17 tt, nevolnosti jsme měla veliké a doslova celodenní. Teď už jen vecer. Není o co stat. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
23.4.25 21:55

Bolest v podbřišku je během těhotenství naprosto normální, pokud není palčivá. Bolí to jako MS, pak bolí vazy u dělohy, pořád něco. Prsa nebolí celou dobu, mě bolela jen na začátku. A že nemáš nevolnosti buď ráda. ;) Hoď se do klidu a mysli pozitivně. Bát se budeš už pořád, nejdřív o těhotenství, pak o dítě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
23.4.25 22:17
@Crystal87 píše: Více

Já jsem na začala 29tt a teď už mám nevolnosti jen tak 2× do týdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.4.25 22:26

@Lil Kitkatt přítel navrhl jet na pohotovost pro jistotu a pro klid duši co si myslíte mam jet nebo nemam panikařit a zůstat doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
23.4.25 22:31

Mas zustat doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5118
24.4.25 00:36

Pokud to neni nejak extremne velika bolest, na pohotovost bych nejela. Vymizeni priznaku neni duvod, a bolesti bricha jsou normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11797
24.4.25 01:02

Ne, na pohotovost to fakt není…příznaky během těhotenství mizí a znovu se objevují jak se jim zlíbí a vůbec nic to neznamená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10892
24.4.25 07:15

Prsa mě hodně bolely jen u prvního, přešlo to pak ze dne na den. Nevolnosti taky kolikrat ustaly třeba na den, dva, vratily se. Různě se příznaky stridaly, břicho pořád nějak pobolivalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4836
24.4.25 08:10
@5342 píše: Více

ne, na pohotovost se jezdí s krvácením, prudkou bolestí nebo např. pak v pozdějších fázích těhotenství, když delší dobu necítíš pohyby.
Příznaky se v těhotenství mění neustále (já např. nevolnostmi netrpěla vůbec a porodila jsem zdravá dvojčata), bolest v podbřišku budou roztahující se vazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4078
24.4.25 09:09
@5342 píše: Více

Mne nekdy v 7.tydnu uplne vymizely veskere priznaky - nevolnost, pnuti v prsou, bolesti podbriska. Asi na tyden. Sla jsem na kontrolu s tim, ze to nedopadlo.
Opak je pravdou, vsechno v poradku. Priznaky se po nekolika dnech vratily.
Ted jsem mela opet 3 dny klid a dnes opet. Podbrisek me zase zacal bolet. Proste vse odchazi a prichazi a vubec nic to neznamena.
Dokud nebudes krvacet, nikam bych nechodila.

Je tu xy diskuzi o tom, ze priznaky nemaji zadnou vypovidajici schopnost. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.4.25 17:48

Hooooolky, jak já vám to závidím. Minuly rok jsem otěhotněla během března a v dubnu, taky po kontrole, mě odešly všechny příznaky. Samozřejmě díky internetu jsem zjistila, že to může být průser, nemusí, může, nemusí, může, nemusí. 😁 A teď mi vedle spí mimino.
Je hezké být těhotná, užívejte si to. :hug: pokud se stejně něco má stát, tak se to stane.
Během prvního trimestru jsem sledovala příznaky. Říkala jsem si, jak si oddechnu po 1.screeningu a prd. Pak jsem začla cítit pohyby, ty byly asi kolem 16.tydne a od té doby jsem zas sledovala pohyby. Pak jsem si zas říkala, že po 2.screeningu si určitě oddychnu. Taky nic, furt jsem byla jak na trní.
No a co si říkám teď? Dýchá? Neublinknul si? Spí? :D

Takže držím všem palce, ať to dopadne dobře a nebojte, obavy a myšlenky se teprv budou stupňovat. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí