Muž ve znamení berana

6
1.8.21 12:14

Znamení

Zdravím, jaké máte zkušenosti s muži ve znamení berana, umí tito lidé odpouštět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
1.8.21 12:17

Já bych si to pojistil ještě věštkyní a tam minimálně karty, z ruky a ještě sedlinu dej a budeš vědět určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.8.21 12:17
@Demet píše:
Zdravím, jaké máte zkušenosti s muži ve znamení berana, umí tito lidé odpouštět?

To nezáleží na znamení, ale na skutečné povaze. A na tom, co má odpustit. Jestli nevěru, tak to asi moc dobře nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
1.8.21 12:18

Já teda na znamení nevěřím, a opravdu se tím neridim😀 ale můj přítel je beran, a nenechá si nic libit, a pokud mu někdo ublíží, není už lehká cesta zpět. Odpouští na základě daného problému a vážnosti. To že mu sním čokoládu mi odpustí (což je divny, já jemu ne 😀) ale naopak třeba lež odpouští už hodně stěží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
1.8.21 12:28

Přijde na to co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
1.8.21 12:31
@Demet píše:

Není to o znamení. Mnoho lidí naučí odpouštět život. Ušetří se tak hodně trápení. Jsou ale věci, které přes veškerou snahu, odpustit nejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 12:36

I když nás znamení částečně ovlivňuje, tak to procento je strašně nízké. Odpuštění záleží na rozsahu ublížení. Každý ty hranice máme jinde. Jsou věci, přes které už se přenést nelze.

• Citovat
  • Upravit
14600
1.8.21 12:59

Já jsem měla dva berany, a ač bychom se k sobě měli dle znamení skvěle hodit, neplatilo to. Přijde mi, že tihle lidé mívají sklon k přehánění a urputnosti ve všech směrech, a to já nemám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.21 13:04
@divine woman píše:
Přijde na to co.

Lež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.8.21 13:06
@Aquarius79 píše:
I když nás znamení částečně ovlivňuje, tak to procento je strašně nízké. Odpuštění záleží na rozsahu ublížení. Každý ty hranice máme jinde. Jsou věci, přes které už se přenést nelze.

Byla to lež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 13:08
@Noelia_Z píše:
Já teda na znamení nevěřím, a opravdu se tím neridim😀 ale můj přítel je beran, a nenechá si nic libit, a pokud mu někdo ublíží, není už lehká cesta zpět. Odpouští na základě daného problému a vážnosti. To že mu sním čokoládu mi odpustí (což je divny, já jemu ne 😀) ale naopak třeba lež odpouští už hodně stěží.

Také jsem nevěřil, ale čím jsem starší, tím více zjišťuji, že něco na tom přeci jenom je.

• Citovat
  • Upravit
Aquarius79
1.8.21 13:09
@Demet píše:
Byla to lež

I u lži záleží na její velikosti a úmyslnosti.

• Citovat
  • Upravit
106134
1.8.21 13:10
@Demet píše:

ja mam jen spatne… a zrovna odpustit byl velký problem. Berany nebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
1.8.21 14:47

Ach jo, jak může někdo věřit na znamení :roll: zeptej se toho chlapa jestli umí odpouštět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aquarius79
1.8.21 15:06
@Klárinka.B píše:
Ach jo, jak může někdo věřit na znamení :roll: zeptej se toho chlapa jestli umí odpouštět :)

Ono záleží na tom, jakým způsobem se na něj věří. Pokud se hltá do puntíků, pak neexistují špatní lidé. Ale pouze lidé nekompatibilní. A to je pochopitelně hloupost. I v nejmírumilovnějším znamení se může skrývat vrah. Avšak, pokud znamení vnímáme jako určitou indicii k osobnosti, pak nám může částečně pomoci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová