Jste Berani? Jací jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
9.11.18 16:37
@Šarlota4 píše:
Tohle je naprostý nesmysl. 10 beranů 10 různých rysů a povah. Jasně vždycky se v každém horoskopu každý najdem aspon v jedné věci, to bude asi tím, že jsme tvorové s nejrůznějšími vlastnostmi.
:potlesk: přesně tak
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.18 18:50

Nemluvím za sebe, ale mám bratrance berana. Mám ho strašně ráda a pomalu ho beru jako svého sourozence. Je přátelský, společenský, je pro každou legraci, je pracovitý. inteligentní.....nicméně jsem se zrovna onehdy dostala do křížku s jeho otcem a po 26 letech naprosto bezkonfliktních se bratránek do mě pustil takovým způsobem (zastával se svého otce, ale vůbec neměl páru o čem náš spor je), že náš vztah je nadobro v háji. Opravdu se choval jako beran s pořádnými rohy :?

• Citovat
  • Upravit
1222
10.11.18 00:01

Tak mami mi říkala „palice dubová“ :lol: To platí - cokoliv si umanu, jdu si za tím (vzdělání, nějaký cíl, koníček,…). Jsem dost introvert, pesimista, zastávám se slabších, hned vybouchnu - dřív konám než myslím. Lidé říkají, že jsem inteligentní :nevim: Přála bych si, umět se chovat více asertivně, ale nejde to. Při jakémkoliv neprávu se mi zatmí před očima a už to lítá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
10.11.18 00:24

@Ju21na Asertivita je trapná manipulace druhými, proto to není vůbec hezká metoda vůči okolí, které je asertivně umláceno zabedněným jedincem (tzv. kolovratem=metoda Poškrábaná deska) nebo uspáno na vavřínech účelovou pochvalou (metoda otevřené dveře), případně manipulováno dalšími podlými nečestnostmi (negativní dotazování a selektivní ignorování).
Mnohem čistší je styl Vítěz x Vítěz (nemá poražených a proto na rozdíl od asertivity zlepšuje mezilidské vztahy).

asertivní = nasertivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
10.11.18 20:54

Jsem taky beranisko, a také hodně přemýšlím nad tím, že bych nějaké povahové rysy chtěla změnit, ale nejde to.. Těžko si přiznávám chyby, hodně rychle se pro něco nadchnu ale chci i rychlé výsledky, jsem tvrdohlavá. Co se týče toho vůdcovství, tak je to spíše: Pokud mi dáš tu moc - vládnu, pokud mě přesvědčíš, že jsi lepší - budu tě následovat. Jsem dost introvertní ale - mám ráda klid, pohodu, harmonii, jsem ráda sama. Dělala jsem jako manažerka a tam jsem tu svou povahu ukázala asi nejvíc v mém životě - ale kvůli mému introverstvi to není nic pro mě, ambice ale pořád zůstávají. Co se týče například vztahu (přátelských, partnerských, jakýchkoliv) - jednou mě zklameš, tak končíš nadobro a budu si to pamatovat navždycky. Jinak jsem temperamentní, a když miluji tak miluji opravdu a jsem věrná. Vztah jsem měla s vodnáři a blíženci - naprostá katastrofa! Teď jsem s lvem, tak uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.11.18 13:41

Beran

Ahoj k beranům se prý hodí blíženci, lev, střelec a sneseme se i s vodnářem. Jsem beran s blížencem jsem pár let žila a už nikdy více - nedá se jim věřit. Podle mě je to spíš o vzájemné toleranci a jak si ti dva sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
18.11.18 01:23

Mám manžela blizence a jsme spolu 12 let, z toho 9 let manželé a funguje nám to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.11.18 12:59

jsem beran a prijdu si uplne normalni, narozdil od tebe, ktera se leci kamenem a předpokládá, že se povaha zmeni dle nějaké definice, kterou si buhvi kdy vycucal nejaky blazen z prstu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.20 09:37

Wow, já jsem na tom úplně stejně jako vy… A někdy mě ta moje povaha dost štve… Ale tak k tomu jsem ještě dost ovlivněna ascendentem v blížencích a descendentem ve střelci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
28.6.20 09:40

Já to mám tak, že jsem měla dva vztahy s Beranem, a o d té doby mám na tohle znamení alergii :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
28.6.20 10:05

Já jsem beran. Už jsem si zvykla na to, že jsem nestandard a přestala jsem to řešit.
Jsem impulzivní a jak je nějaký problém, hned mi hoří koudel u zadku. Taky jsem typ: lehce vzplanu, lehce zchladnu. Tím nemám na mysli úplně partnerské vztahy, protože tam to tak nemám, ale mám kopu různých zájmů. Leccos mě nadchne, chvíli se tomu věnuji a pak na to hodím vidle a hledám něco jiného, co mě zrovna zaujalo. Ke svému životu potřebuju pořád nějaké impulzy a změny, nuda a šeď mě úplně ničí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.20 18:16

Ahojky, narodila jsem se první den berana, ale v pubertě jsem se dlouho měnila a nakonec na mě sedí spíš panna, takže na horoskopy se podle mě nedá moc věřit

• Citovat
  • Upravit
1045
10.8.20 10:14

..

To, že je někdo narozený ve znamení Berana.. znamená, že Slunce v okamžiku jeho narození je v tomto znamení. Je to pouze jedna informace. Slunce je dále v jednom z dvanácti astrologických domu..takze pokud je např. v domě 6. což je analogie Panny.. tak tento člověk vykazuje rysy jak znamení Berana tak Panny.
Astrologie je poměrně složita záležitost, soubor mnoha informací, které se čtou z přesného postavení všech planet v okamžiku narození, a jejich vzájemných aspektaci.
Co se týká Berana, kterému vládne planeta Mars.. tak pro tyto lidi je důležita činorodost, aktivita a je dobré ji směřovat do činností jako je sport, tvořivost, práce než k zahálce, vymýšlení kravin či pak zbytečných sporu a hastereni se.
K Beranu se obecně hodí znamení Lva, střelce, blíženců, vodnáře.. ale samozřejmě opět záleží na synastrii obou jedinců, propojení a vzájemné aspektaci všech planet nejen Slunce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1045
10.8.20 10:29

..

Jsem sice narozená ve znamení Panny, ale se sluncem v 1.dome což je analogie znamení Berana a ještě mám Slunce v aspektaci s Marsem, vládcem tohoto znamení.
Na uvolnění přetlaku marsovské energie mi pomáhá pravidelný běh, procházky, uklízení a mít na mysli „dvakrát měř a jednou řež“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat