Jste Berani? Jací jste?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Olkipe píše:
Ahoj Ptám se těch kteří se narodili ve znameni Berana, Jakou máte povahu atd A jestli se stím dá něco dělat. Já jsem přátelská ale však výbušná, když mi někdo ubliží, nedokážu odpustit a nenavidim ho. Jsem cholerik pořad musim něco dělat. Jsem pracovitá, chvili neposedim Mám v sobě vysokou dávku emocí Mám ráda svíčky Nenechám si do ničeho mluvit, nejsem zavislá a radši travim chvile so samotě. Zkoušela jsem I ruzné vzacné kameny Jako je ametyst. granat. hematit ale nic. A jak to mate vy popř na jakou auru nebo čakru se navázat diky.a jaky se k beranovi hodi znameni
Ahoj.
A kolik Ti je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja jsem beran, ale uplne se to na me nehodi. Nejsem vudci typ, nejsem rada stredem pozornosti a nejsem prubojna. Mam rada klid, nekdy jsem i rada sama. Je pravda, ze jsem obcas vybusna, ale zadny extrem.
Jsem pomerne trpeliva. Myslim si, ze at jsi jakekoliv znameni, hodne zalezi na vychove a povaze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olkipe píše:
Mě je píše: Více
Takže řešíš partnerský vztah?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ti nevím je mi 26 mám to velmi stejné jako Ty.
Jsem výbušná, vznětlivá, vztahovačná, nenechám si do ničeho mluvit, mám většinou na všechno názor, dost se projevuju.Při akci s přáteli je mě všude plno, pusu nezavřu.Jsem řekla bych i vůdčí.Pracovitá ( ovšem někdy lenošná ).Miluju když jsem obklopena lidmi,ale taky mé nálady se velmi často mění podle prostředí, takže z ničeho nic mám chuť se někde zavřít a být sama se sebou.
Ovšem jsem velmi citlivá bytost, nedokážu jen tak odpouštět a když ano,tak mi velmi dlouho trvá než si znovu vybuduju důvěru k protějšku.Nesnáším lhaní,jsem velmi upřímná.
Našlo by se ještě xxe věci…jen jsem alespoň něco vytrhla z mé beraní povahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne řešim povahu znameni berana jak již je psáno .Abych nebyla inpulsivni vudčí apod třeba jestlu někdo věří na astrologii atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olkipe já si myslím, že to prostě změnit nelze a pokud ano,tak to bude přetvářka.
Už jsem to zkoušela mockrát,ale stačí při rozhovoru jedno nevhodné slovíčko a je oheň na střeše.
Co se týče astrologie , tak při rozboru podle mého data narození i od kartářky…bylo prostě vše většinou na jedno brďo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem beran, ale taky se v jeho typických vlastnostech moc nevidím
Nejsem cholerik ani výbušná, spíš pohodář, ale hodně akční..pořád musím něco dělat a nedokážu moc dlouho sedět na zadku. Jsem přátelská, ale né vůdčí typ. Jednám ukvapeně a bez rozmyslu a až pak mi vždy dojdou následky
Můj manžel je ve znamení býka, podle hvězd se tyto znamení k sobě moc nehodí, ale my se skvěle doplňujeme a jsme spolu už 16 let. Ono není beran jako beran a hodně také záleží na postavení slunce a měsíce a jiných vesmírných prkotin ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jsem beran a tom cos napsala se vubec nevidim, až na par drobnosti. pry se k beranovi hodi lev, nekdo mi to kdysi rikal, ale nevim..... kazdopadne manzel lev je a klape nam to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jannys píše:
Tak ti nevím je mi 26 mám to velmi stejné jako Ty.
Jsem výbušná, vznětlivá, vztahovačná, nenechám si do ničeho mluvit, mám většinou na všechno názor, dost se projevuju.Při akci s přáteli je mě všude plno, pusu nezavřu.Jsem řekla bych i vůdčí.Pracovitá ( ovšem někdy lenošná ).Miluju když jsem obklopena lidmi,ale taky mé nálady se velmi často mění podle prostředí, takže z ničeho nic mám chuť se někde zavřít a být sama se sebou.
Ovšem jsem velmi citlivá bytost, nedokážu jen tak odpouštět a když ano,tak mi velmi dlouho trvá než si znovu vybuduju důvěru k protějšku.Nesnáším lhaní,jsem velmi upřímná.Našlo by se ještě xxe věci…jen jsem alespoň něco vytrhla z mé beraní povahy.
Jejda, ahoj, jsem před zrcadlem jo?
![]()
Ještě doplnim dlouholeté manželství s Kozorohem, se kterým se údajně nemá ani vidět, ale že ty rohy na sebe fakt narážejí, to zas jo…
A vypichuji to odpustim, ale nezapomínám a hlavně " černobílé vidění světa"
, nic mezi tím, bohužel…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jejda, ahoj, jsem před zrcadlem jo?![]()
![]()
![]()
Ještě doplnim dlouholeté manželství s Kozorohem, se kterým se údajně nemá ani vidět, ale že ty rohy na sebe fakt narážejí, to zas jo…
A vypichuji to odpustim, ale nezapomínám a hlavně " černobílé vidění světa", nic mezi tím, bohužel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminka, mladší sestra a já jsme beranky, ale takové krotké
taťka je ryba, švagr střelec a manžel lev a klape to ![]()
- Citovat
- Upravit
Tohle je naprostý nesmysl. 10 beranů 10 různých rysů a povah. Jasně vždycky se v každém horoskopu každý najdem aspon v jedné věci, to bude asi tím, že jsme tvorové s nejrůznějšími vlastnostmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Olkipe jsem beran a za jednu ze svých hlavních vlastností považuji to, že jsem naprostý klidas a cholerismus nesnesu
pokud budeš slepě věřit, že jako beran máš být výbušný cholerik, tak taková budeš. Datum narození tvou povahu neovlivní, ale sama na sobě můžeš pracovat
- Citovat
- Upravit
@Šarlota4 píše:
Tohle je naprostý nesmysl. 10 beranů 10 různých rysů a povah. Jasně vždycky se v každém horoskopu každý najdem aspon v jedné věci, to bude asi tím, že jsme tvorové s nejrůznějšími vlastnostmi.
- Citovat
- Upravit