Jste Berani? Jací jste?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1935
9.11.18 15:21
@Olkipe píše:
Ahoj Ptám se těch kteří se narodili ve znameni Berana, Jakou máte povahu atd A jestli se stím dá něco dělat. Já jsem přátelská ale však výbušná, když mi někdo ubliží, nedokážu odpustit a nenavidim ho. Jsem cholerik pořad musim něco dělat. Jsem pracovitá, chvili neposedim Mám v sobě vysokou dávku emocí Mám ráda svíčky Nenechám si do ničeho mluvit, nejsem zavislá a radši travim chvile so samotě. Zkoušela jsem I ruzné vzacné kameny Jako je ametyst. granat. hematit ale nic. A jak to mate vy popř na jakou auru nebo čakru se navázat diky. :kytka: a jaky se k beranovi hodi znameni

Ahoj.

A kolik Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
688
9.11.18 15:28

Ja jsem beran, ale uplne se to na me nehodi. Nejsem vudci typ, nejsem rada stredem pozornosti a nejsem prubojna. Mam rada klid, nekdy jsem i rada sama. Je pravda, ze jsem obcas vybusna, ale zadny extrem. :) Jsem pomerne trpeliva. Myslim si, ze at jsi jakekoliv znameni, hodne zalezi na vychove a povaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.11.18 15:31

Mě je 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
9.11.18 15:38
@Olkipe píše:
Mě je píše: Více

Takže řešíš partnerský vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.11.18 15:40

Tak ti nevím je mi 26 mám to velmi stejné jako Ty.
Jsem výbušná, vznětlivá, vztahovačná, nenechám si do ničeho mluvit, mám většinou na všechno názor, dost se projevuju.Při akci s přáteli je mě všude plno, pusu nezavřu.Jsem řekla bych i vůdčí.Pracovitá ( ovšem někdy lenošná ).Miluju když jsem obklopena lidmi,ale taky mé nálady se velmi často mění podle prostředí, takže z ničeho nic mám chuť se někde zavřít a být sama se sebou.
Ovšem jsem velmi citlivá bytost, nedokážu jen tak odpouštět a když ano,tak mi velmi dlouho trvá než si znovu vybuduju důvěru k protějšku.Nesnáším lhaní,jsem velmi upřímná.

Našlo by se ještě xxe věci…jen jsem alespoň něco vytrhla z mé beraní povahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
9.11.18 15:41

Ne řešim povahu znameni berana jak již je psáno .Abych nebyla inpulsivni vudčí apod třeba jestlu někdo věří na astrologii atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
9.11.18 15:44

@Olkipe já si myslím, že to prostě změnit nelze a pokud ano,tak to bude přetvářka.
Už jsem to zkoušela mockrát,ale stačí při rozhovoru jedno nevhodné slovíčko a je oheň na střeše.
Co se týče astrologie , tak při rozboru podle mého data narození i od kartářky…bylo prostě vše většinou na jedno brďo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.11.18 15:46

Ahoj, já jsem beran, ale taky se v jeho typických vlastnostech moc nevidím :nevim: Nejsem cholerik ani výbušná, spíš pohodář, ale hodně akční..pořád musím něco dělat a nedokážu moc dlouho sedět na zadku. Jsem přátelská, ale né vůdčí typ. Jednám ukvapeně a bez rozmyslu a až pak mi vždy dojdou následky :roll: Můj manžel je ve znamení býka, podle hvězd se tyto znamení k sobě moc nehodí, ale my se skvěle doplňujeme a jsme spolu už 16 let. Ono není beran jako beran a hodně také záleží na postavení slunce a měsíce a jiných vesmírných prkotin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
9.11.18 15:55

jsem beran a tom cos napsala se vubec nevidim, až na par drobnosti. pry se k beranovi hodi lev, nekdo mi to kdysi rikal, ale nevim..... kazdopadne manzel lev je a klape nam to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 16:00
@Jannys píše:
Tak ti nevím je mi 26 mám to velmi stejné jako Ty.
Jsem výbušná, vznětlivá, vztahovačná, nenechám si do ničeho mluvit, mám většinou na všechno názor, dost se projevuju.Při akci s přáteli je mě všude plno, pusu nezavřu.Jsem řekla bych i vůdčí.Pracovitá ( ovšem někdy lenošná ).Miluju když jsem obklopena lidmi,ale taky mé nálady se velmi často mění podle prostředí, takže z ničeho nic mám chuť se někde zavřít a být sama se sebou.
Ovšem jsem velmi citlivá bytost, nedokážu jen tak odpouštět a když ano,tak mi velmi dlouho trvá než si znovu vybuduju důvěru k protějšku.Nesnáším lhaní,jsem velmi upřímná.Našlo by se ještě xxe věci…jen jsem alespoň něco vytrhla z mé beraní povahy.

Jejda, ahoj, jsem před zrcadlem jo? 8o :oops: :hug:

Ještě doplnim dlouholeté manželství s Kozorohem, se kterým se údajně nemá ani vidět, ale že ty rohy na sebe fakt narážejí, to zas jo…

A vypichuji to odpustim, ale nezapomínám a hlavně " černobílé vidění světa" :oops: , nic mezi tím, bohužel…

• Citovat
  • Upravit
7065
9.11.18 16:07
@Anonymní píše:
Jejda, ahoj, jsem před zrcadlem jo? 8o :oops: :hug:

Ještě doplnim dlouholeté manželství s Kozorohem, se kterým se údajně nemá ani vidět, ale že ty rohy na sebe fakt narážejí, to zas jo…

A vypichuji to odpustim, ale nezapomínám a hlavně " černobílé vidění světa" :oops: , nic mezi tím, bohužel…
:oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
9.11.18 16:12

Maminka, mladší sestra a já jsme beranky, ale takové krotké :) taťka je ryba, švagr střelec a manžel lev a klape to :kytka:

• Citovat
  • Upravit
13955
9.11.18 16:20

Tohle je naprostý nesmysl. 10 beranů 10 různých rysů a povah. Jasně vždycky se v každém horoskopu každý najdem aspon v jedné věci, to bude asi tím, že jsme tvorové s nejrůznějšími vlastnostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
9.11.18 16:37

@Olkipe jsem beran a za jednu ze svých hlavních vlastností považuji to, že jsem naprostý klidas a cholerismus nesnesu :mrgreen: pokud budeš slepě věřit, že jako beran máš být výbušný cholerik, tak taková budeš. Datum narození tvou povahu neovlivní, ale sama na sobě můžeš pracovat

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
9.11.18 16:37
@Šarlota4 píše:
Tohle je naprostý nesmysl. 10 beranů 10 různých rysů a povah. Jasně vždycky se v každém horoskopu každý najdem aspon v jedné věci, to bude asi tím, že jsme tvorové s nejrůznějšími vlastnostmi.
:potlesk: přesně tak
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat