Je smrt opravdu konec?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.18 18:00

Je smrt opravdu konec?

Dobry vecer,
Prosim o anonym.
Pred nedavnem mi zemrel otec, byli jsme si blizci, byl hodne nemocny. Smrt byla pro nej v podstate vysvobozenim. Ja se s tim ale nemuzu smirit, porad jsem cekala, ze “prijde” ze me navstvi ve snu, posle mi “znameni” deti ho “uvidi” (mam male deti, ktere ho milovaly)
Jsem zoufala, ze uz nikdy se neuvidime, ze uz nikdy nebude detem mavat z okna.
S tatou jsem se rozloucila, rekla mu vse co jsem mohla, ale porad jsem doufala, ze mi da o sobe vedet. Vsude ctu jak mrtvi se ve snu prijdou rozloucit, jak je citi pozustali kolem sebe.
Co je po smrti?
Zacala jsem chodit do kostele kazdou nedeli, ale ze by mi to vnitrne pomohlo se rict neda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
29.10.18 18:04

Podle mne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
29.10.18 18:07

Ahojky dej tomu cas :hug: mě taťka přišel navštívit do snu asi po roce co umřel. A teď dlouho opět nic ale vím že zase přijde :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
29.10.18 18:09
@Anonymní píše:
Dobry vecer,
Prosim o anonym.
Pred nedavnem mi zemrel otec, byli jsme si blizci, byl hodne nemocny. Smrt byla pro nej v podstate vysvobozenim. Ja se s tim ale nemuzu smirit, porad jsem cekala, ze “prijde” ze me navstvi ve snu, posle mi “znameni” deti ho “uvidi” (mam male deti, ktere ho milovaly)
Jsem zoufala, ze uz nikdy se neuvidime, ze uz nikdy nebude detem mavat z okna.
S tatou jsem se rozloucila, rekla mu vse co jsem mohla, ale porad jsem doufala, ze mi da o sobe vedet. Vsude ctu jak mrtvi se ve snu prijdou rozloucit, jak je citi pozustali kolem sebe.
Co je po smrti?
Zacala jsem chodit do kostele kazdou nedeli, ale ze by mi to vnitrne pomohlo se rict neda.

Upřímnou soustrast. :hug: Taky mi umřelo dost blízkých lidí, a vím velmi dobře, jak se cítíš. :? Jsem křesťanka, a našla jsem odpověď na tyto a jiné otázky v Novém zákoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
29.10.18 18:11

Ju a ohledně děti - synům hrozně chybí dědeček z otcovy strany tak píšeme dopisy které potom spálíme (tím odletí za dědou do nebe) a na Vánoce atd dědovi pouštíme balonky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
29.10.18 18:13

Já jsem se nestačila rozloučit se svým tátou a navštívil mě ve snu. Byl to živý sen, kdy po probuzení si člověk říká, že se to snad i doopravdy stalo. :) Nevim, jestli nějak funguje podvědomí, protože to, že jsem se s ním nerozloučila mě velmi trápilo nebo mě opravdu navštívil, těžko říct… Já za sebe můžu říct, že věřím, že smrt není konec. Za svůj život jsem se setkala s mnoha nadpřirozenými věcmi, které nelze vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.18 18:15

Taky jsem přišla o tatínka. Nečekaně. Jeden den byl,mluvila jsem s ním,ráno jsem jen viděla odjíždět sanitku a už jsem ho viděla jen v umělém spánku.
A ve snu přišel za cca 7 měsíců.
Jsou to skoro 4 roky od jeho smrti a stále mi strašně chybí. A synovi taky.

• Citovat
  • Upravit
9243
29.10.18 18:15

@Issabell28 A s jakými? Aspoň jednu…Mě se nic takového nepoštěstilo. Kromě léčitelství, ale to není nadpřirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
29.10.18 18:18

Duše zemřelých patří do svého světa. Není fér vůči nim, ani vůči nám je z toho jejich světa volat zpět. Také tu krásně může být, ale ty nevnímáš ta znamení. Je lepší nechat duše jít kam patří a nechat je žít v jejich světech. Možná se znovu narodí, možná ne … možná je to úplně jinak. Čas zahojí každou bolest …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
29.10.18 18:22

Nevěřím, že mrtví chodí do snu za svými pozůstalými. Je to prostě stejně živý sen jako o čemkoliv jiném. Nemůžeš se spoléhat na to, že přijde mrtvý tatínek a vyřeší za tebe tvůj smutek tím, že za tebou přijde. Měla jsi to štěstí, že ses mohla rozloučit. Zbytek je na tobě, musíš to odžít, musíš se s tím sama srovnat, postupem času to bude bolet méně.
A ne, nevěřím, že smrtí to končí. Věřím v reinkarnaci, takže kdybych já byla ty, věděla bych, že se duše tatínka vrátí. A ještě do stejné rodiny, ne jako tatínek, jako už někdo další, jehož život si duše vybere žít. Smrtí zemřela schránka, člověk tak, jak jsi ho znala, duše v něm byla proto, aby nasbírala jeho životem zkušenosti. A prostě se posune dál. To je to, v co věřím já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.10.18 18:29

Pokud je po smrti nic, tak by ještě nemusela být špatná varianta. Já jsem křesťan, tudíž věřím, že smrt konec není.
Já měla velmi živý sen 14 dní před tím, než se mi táta zabil. V tom snu se zabil v autě, já mu byla na pohřbu. Ráno jsem se probudila se slzami v očích. Za 14 dnů se zabil v autě a za necelé tři týdny jsem byla na tom a samém pohřbu opravdu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
29.10.18 18:32

Bylo to letos 11 let a můj život od té doby už nikdy nebyl a není a nebude jako dřív. Na Vánoce je mi smutno, na místech, kde jsme spolu s tátou bylo je mi smutno, na videa sním jsem se dodnes raději nepodívala, bojím se i to pustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
29.10.18 18:39
@Konnny píše:
@Issabell28 A s jakými? Aspoň jednu…Mě se nic takového nepoštěstilo. Kromě léčitelství, ale to není nadpřirozené.

Když umřela babička-která nás neměla zrovna v lásce, tak se bohužel vrátila zpátky do svého domu, kde jsme žili já s mojí mamkou a manželem. Jednoho večera se díváme na televizi a někdo klepal na dveře. Mysleli jsme, že je to moje mamka, tak manžel řekl „dále“ Ale nikdo za dveřmi nebyl. Jenže od toho dne se tady začaly dít věci. Cinkaly skleničky ve skříních, jakoby si s nima někdo připíjel, ale žádné skleničky tam už nebyly, vše bylo vyklizeno. Nejhorší zážitek byl asi ten, když v křesle, kde vždycky babi seděla byl vidět tmavý stín sedící postavy, to bylo na infarkt. :lol: Trvalo strašně dlouho než odešla. Zkusili jsme vše možné, nakonec jsme se museli poradit s odborníkem, který nám řekl, že je to naše vinna, protože tím slovem „dále“ jsme jí vlastně pozvali. Ale už je klid. Můj táta miloval Becherovku. :) A když se procházím po baráku, tak někdy je tady Becherovka cítit. Nikdo z nás Becherovku ale nepije ani doma žádnou nemáme. Ale když jí doma ucítim, tak se vždy usměji, protože vím, že se na nás přišel podívat, jak se máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
29.10.18 18:42

Mě zemřel před sedmi měsíci manžel znám tu bolest,asi před týdnem mě navštívil ve snu slyšela jsem kroky a hladil mě myslela jsem si že je to opravdové ,ale byl to jen sen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
29.10.18 18:42

Myslím, že ne nadarmo se říká, že ´realitu´ si tvoříme my sami svými myšlenkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat